Şimdi Ara

3gs bataryasını değştirip memnun kalan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim şarj ünitesi ve bataryam arızalandığı için ( araç şarjı yüzüden ) bu iki parça değişti. Yalnız bataryadan hiç iyi performans alamadım. Çok çabuk şarj olupi çabucak bitiyor. Daha önce batarya değişimi yapıp da memnun olan var mı? Nereden değiştirdiyseniz, ben de gideyim. Bu yeni bataryadan memnun değilim.

Bir de yine araştırmalarım sonucu ifixit diye bir siteye ulaştım. Burada 3gs bataryası satılıyor, ve orjinal olduğu söyleniyor. 19,95 usd. fiyatı var. Bu site ve bu batarya hakkında bilgisi olan var mıdır? Gerçekten orjinal midir?

Bu da linki:http://www.ifixit.com/iPhone-Parts/iPhone-3GS-Replacement-Battery/IF142-005

• site hakkında yabancı forumlarda da parcaların orjinal oldugu soyleniyor ancak denemek lazım bizzat bi deneyimim olmadı
  • teşekkür ederim, bir deneyen çıkar inşallah.
    Bir de yine araştırmalarım sonunda ebay^'den 1600 mah'lık bataryaları övüyorlar. 3-5 dolar arası fiyatı var, ve gayet memnun kullananlar. Burada kullanan var mı acaba?
  • 3GS'in orjinal bataryası 1219 mAh 'miş.

Satın alabileceğim en yüksek değere sahip ve en kaliteli batarya nedir ve nerededir?
  • 1600 mah'lık bataryaları araştırıyorum. Kullananları bulursak belki yardımcı olurlar.
  • Gittigidiyorda filan bir sürü var ama ürünlerin kalitesi tartışılır. Sonuçta 20-30 liraya batarya + takmak için gerekli araçları satıyorlar.

Daha düzgün bir kaynak bulmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Gittigidiyorda filan bir sürü var ama ürünlerin kalitesi tartışılır. Sonuçta 20-30 liraya batarya + takmak için gerekli araçları satıyorlar.

Daha düzgün bir kaynak bulmak lazım.

Valla ben dayanamayıp e-bay'den yüksek puanlı, çok satış yapmıi birinden aldım. 3,4 dolar. Kargo dahil...
    Gelsin bakalım nasıl olacak. Lİnkini yolluyorum.

http://www.ebay.com/itm/260746950431?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ebay den tr ye ürün geliyor mu bende bir kulaklık almayı düşünüyorum da? yaklaşık kaç günde geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RDHM -- 27 Kasım 2011; 10:37:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.