Şimdi Ara

3G ihalesi iptal edildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu işe bakar mısınız? Saçmalığa bakar mısınız? Turkcell tek başına girmiş ve ihale şartları oluşmamış diye ihale iptal edildi. Asıl ayıp burda ihaleye tek başına giren Turkcell de mi yoksa o kadar reklam veren, mangalda kül bırakmayan diğer 2 operatörde mi? Diğerleri girmediyse burda suç Turkcell'in mi? burda suç 3G den yararlanmak isteyen insanların mı?

• haberin kaynagı nerede .Televizyon bangır bangır 3g reklamı yapıyor.Heber kaynak nereden
  • 2-3 sene bu 3g muhabbetini unutabiliriz..

• quote:

Orjinalden alıntı: hikaye

haberin kaynagı nerede .Televizyon bangır bangır 3g reklamı yapıyor.Heber kaynak nereden

al sana kaynak hocam

http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=15&cbVideo=1498&cbQuality=1
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

bu ihaleyi bozanların a....ne bu ya Türkiye nin hali adamlar teknolojide geri kalmamız için yapmadkları şey yoq

İyimser olalım..
    Belki direk 3,5G ye geçeceklerdir
    Saygılarımla.

• quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

bu ihaleyi bozanların a....ne bu ya Türkiye nin hali adamlar teknolojide geri kalmamız için yapmadkları şey yoq

İyimser olalım..
    Belki direk 3,5G ye geçeceklerdir
    Saygılarımla.

geçene kadar 4 çıkar ona geçmek isterler
    benim N95 8gb hesaaaabı

• Fikri olmadan zikri olan insanlardan olmayın.Hem Vodafonun hemde Avea'nın altyapısı 3Gye hazır.Zaten geçen seneki cebitte hepsi 3G şovu yapmışlardı...
    Gelelim neden ihaleye girmediklerine..
    Zamanında 90ların ortasında TRde GSM olayı başladığında devlet Turkcell ve Telsime lisans verdi ve abone sayıları milyonu bulmadan yeni lisanslar verilecekti diğer firmalara.Ama bu iş
    örtbas edildi ve abone sayıları 10 milyonları bulunca 3.ve 4.lisanslar ihale edildi.Bu gecikitrilme yüzünden Turkcelll kaç milyar dolar para kazandı haberiniz varmı?
    Aria lisans alırken devlet ona bir söz vermişti. Numara taşınabilirliği sağlanacak ve serbest rekabet ortamı sağlanacaktı.Üstüne 3-5 yıl geçti hala devlet numara taşınabilirliğini sağlamadı.tabii bu iş kime yarıyor,Türkcell'e.Yani serbest rekabet olmuyor ve Türkcell bu sayede milyarlarca dolar fazladan parayı cebe indiriyor.Türk şirketidir ,indirsin cebe derseniz o da yanlış,Türkcell'in pek Türklüğü kalmadı zaten....
    Bencede numara taşınabilirliği sağlanmadan 3G ihalesi yanlıştı.numara taşınırlığı sağlansın Türkcellden önce avea,Vodafone 3G lisansını alır ve kullanıma sunar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Dizi İptal Edildi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
    benim N95 8gb hesaaaabı

Olsun Reis, istesinler. İsteyenin bir yüzü....
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
    benim N95 8gb hesaaaabı

Olsun Reis, istesinler. İsteyenin bir yüzü....

ama bölede olmas kiiii........
  • hoppalaa olaya bak... ya kardesim su ulkede zamaninda bi teknoloji goremicezmi cok merak ediyorum.
    zaten olayi bitmis millet 3g nin ustune neler yapmis bizim dustugumuz hallere bakin
  • birakin ya turkcell bizleri kazikliyo zaten digerleride girsin ihaleye ki ucuza gelsin realgs kardesiminde dedigi gibi turkcell in 30milyonu askin abonesi var kendi ici aramda dksi 4 kontor avea'nin 7 milyona yakin abonesi var nereyi ararsan ara 2 kontor hep bize giriyo bi firma saglarsa bunu fiyati cok pahali olur kullanamayiz bile
  • Ya neden boyle dusunuyorsunuz anlamıyorum siz numaranızın hangi operetore gecsenızde aynı kalmasını ıstemıyormusunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: realgs

Fikri olmadan zikri olan insanlardan olmayın.Hem Vodafonun hemde Avea'nın altyapısı 3Gye hazır.Zaten geçen seneki cebitte hepsi 3G şovu yapmışlardı...
    Gelelim neden ihaleye girmediklerine..
    Zamanında 90ların ortasında TRde GSM olayı başladığında devlet Turkcell ve Telsime lisans verdi ve abone sayıları milyonu bulmadan yeni lisanslar verilecekti diğer firmalara.Ama bu iş
    örtbas edildi ve abone sayıları 10 milyonları bulunca 3.ve 4.lisanslar ihale edildi.Bu gecikitrilme yüzünden Turkcelll kaç milyar dolar para kazandı haberiniz varmı?
    Aria lisans alırken devlet ona bir söz vermişti. Numara taşınabilirliği sağlanacak ve serbest rekabet ortamı sağlanacaktı.Üstüne 3-5 yıl geçti hala devlet numara taşınabilirliğini sağlamadı.tabii bu iş kime yarıyor,Türkcell'e.Yani serbest rekabet olmuyor ve Türkcell bu sayede milyarlarca dolar fazladan parayı cebe indiriyor.Türk şirketidir ,indirsin cebe derseniz o da yanlış,Türkcell'in pek Türklüğü kalmadı zaten....
    Bencede numara taşınabilirliği sağlanmadan 3G ihalesi yanlıştı.numara taşınırlığı sağlansın Türkcellden önce avea,Vodafone 3G lisansını alır ve kullanıma sunar...

Bence yanlış değildi. Kaldı ki numara taşınırlığı mahkemede ve henüz neticelenmedi. Sorun o değil aslında, yukarda yazdıkların işin görünen kısmı. Aslında bu ihaleye girmek Turkcell'in işine geliyordu girmemek de diğer 2 operatörün. Niye girmediniz diye sorulduğunda da yukardaki senin yazdığın gerekçeyi söylüyorlar. Hiç biri dürüst değil aslında, gerçeği söylemiyorlar. Devlet ihale açıyor girmiyorlar girsene, ama sende kalmayacak bir teklif ver, bunu bari yapsalar ya. Sonuçta bizim ülkemizde bu gibi işler maalesef kağnı hızı ile yürüyor. 1 ileri 2 geri gidiyoruz.

• Sadece Türkcell'in bu alt yapıyı sunması iyi değil. Hepsi sunmalı.
  • İhaleye girip düşük teklif vermezler.Verirlerse bu işlemi meşrulaştırmış olurlar.
    itirazları zaten devletin verdiği sözü yerine getirmeyip,işi dahada çıkmaza sokacak ve ter taraflı çıkar sağlanacak Türkcele .. olan bir işleme taş koyuyorlar Avea ve vodafone.
    Avrupada insanlar daha avantajlı olan operatöre hemen geçebiliyorlar.Bizde ise insanlar operatör değiştirmiyor çünkü numarasını herkes biliyor.Diğer operatöre geçipte yeni numara alamak istemiyor kimse.Ama numara taşınırlığı olsa örneğin Türkcellden AVEA'ya geçer ve numarası hala 0532 XXXXXXX oalrak devam eder.İşte o zaman gerçek rekabet olur .
    Şu an Türkiyede rekabet felan yok...
  • Pff hadiya ciddi ciddi iptal mı oluyo yani şimdi bu 3G muhabbeti!!!
    Onca reklam verdiler gelicek diye...
    Ben yinede umutluyum bi kac ay içinde düzeltirler inslh temyiz memyiz kararıyla vs. nası olcaksa artık düzelir ve inslh ülkemizde de 3G muhabbeti olur
  • 367milyon doları geçmedii için galiba
  • Tabiki rekabet yok, rekabet olmaması tüketicinin(bizim) sorunumuz mu? Turkcell'in sorunu mu?
    Kimse olayların perde arkasını bilmek durumunda değil, ortada iptal edilen bir hizmet var, tüketicinin aleyhine olan bir durum var. Ben bu durumun ortaya çıkmasına sebep olan taraflara söylüyorum. Gönül isterdi ki 3 operatör de girsin ama girmedi girmedi diye iptal edilen bir hak var ben buna kızıyorum, tüketicinin suçu ne burada. Tamam turkcell alsa pahalı olacaktı buna katılıyorum ama cepten ADSL hızında veri transferi yapmak güzel olmaz mıydı?
    Bakalım ne zaman gelecek bu hizmet artık Türkiye'ye.
  • vede birsey eklemek istiyorum eğerki turkcell bu ihaleyı alsaydı ve tekbasına 3g sunmaya baslasaydı kimse ona ulaşamazdı yani keske olsaydı felan demeyın turkcellin ilk cıkdıgı yıllardakı polıtıkalarına bakın yada onuda boşverın şimdiki politikasına bakın benım numaram ozel dakikası 4 kontore konustururum diye biliyor.3g tek turkcell almıs olsaydı bence 3g den faydalanmak ısteyenlere aylık sabıt ucret 50 m yolllarlardı. Bırde dakıkası 25 kontor felan olurdu herlade.
  • Ya adamlar gırseydı bu ihaleye belkide numara tasıma sistemi olmıyacakdı simdi ikisinin elındede bir koz oldu turkcel 3 g ıstıyor adamlarda numara tasıma numara tasıma olursa ıhaleye gıreceklerını de soyledıler daha ne yapsınlar. Birde cepden adsl hızında ınternet cok guzel olurduda allah bılır kac para olurdu.49 ytl ye cok dıyenler cepten geniş band internete ne derlerdi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafatara -- 19 Eylül 2007; 15:17:34 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.