Şimdi Ara

3G Araması Geliyor, Ama Arama Yapılamıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nokia 3710 Telefonum bulunmakta.

Görüntülü konuşmayı test etmeye çalıştım. Arama yaptığım zaman, arama yapılamamıştır uyarısı vermesine rağmen, arama geldiğinde görüntülü arama net bir şekilde çalışmakta. Konu hakkında yardımcı olacak var mı. Çift taraflı şebeke bağlantısı. Herhangi bir sorun yok gibi görünüyor.

Bu arada, Wap ayarları yapmadan, internet çalışmıştı, telefonda.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sT.curSe -- 4 Temmuz 2010; 15:52:07 >

• Bu arada, Ön kamerası var, Görüntülü konuşma desteği var, 3G simgesi var, arama geldiğinde de konuşma yapılabiliyor, ancak video araması yapılamadı uyarısı vermekte.
  • Arama tusuna bastiginiz zaman 3G sebekesinde olup olmadihiniza dikkat edin,ayni sey karsi taraf icin de gecerli eger 2 nizden biriniz 3G den sinyal almiyorsa goruntulu gorusme gerceklesmez ve arama yapilamiyor der. Karsidan cagri aldiginiza gore o da siz de 3G deyken arama yapilmis
  • İkimizde aynı evin içindeyiz. Bu sebepten bu şekilde problem olacağını düşünmüyorum. İlginç.
  • UMTS seçin ayarlardan..
    Ondan sonra tekrar deneyin.
  • Hmm,o zman bilemicem hocam cevrendeki bi teknik servise goster bence
  • Merhaba, UMTS Seçtim. Telefon zaten UMTS uyumlu. Ancak onda da çalışmadı. Turkcell Çift hatlı olsun dedi. Şu anda bu şekilde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla Teknik servisin daha berbat ediceğinden eminim. Pek birşey bilmeyen kişileri koyuyorlar, kurcalıyor, sonrasında bozuk sana veriyor.
  • Bendede SAMSUNG L700 var şu an TCELL 3G sorunu yok emin ol bunu diyeyim;
    Sonrasında telefonunu kapat pili çıkar tak ve sonra tekrar 3G AYARLARINI kontrol et ve dene.. (aklıma böyle geldi şu an)
  • Arkadaşlar, N95 modelinden arama yaptırdık. Onda da 3g simgesi var. Bende de.

O aradı beni, bir daha. Şimdi de şebeke yok diyor. Bu sebepten direkt sesli aramaya geçiyor. Şimdi 3G simgesi var ama şebeke desteklemiyor. Nasıl anlayacağız, 3G bağlantısının olup olmadığını.

Net bir bilgide verilmiyor, Turkcell Sitesinde.
  • Arkadaşlar, oldu. Karşı taraf 2g iliymiş. Tamamdır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sT.curSe

Arkadaşlar, oldu. Karşı taraf 2g iliymiş. Tamamdır :)

yukarıdaki mesajımda belirtmiştim hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.