Şimdi Ara

3DMARK06 TESTLERİ... Hayırlı Uğurlu Olsun (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
0
Favori
48.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte işlemlerden birisi..hedefim 22000 üstü...

3DMARK06 TESTLERİ... Hayırlı Uğurlu Olsun
  • kardes senin ekran karti farki acmis ucurmus yani
  • bu da benim 3d mark sonucları

• Şimdilik 10756

http://service.futuremark.com/resultAnalyzer.action?projectType=14&XLID=0&UID=20053580

-----------------------------------------------------------

daha sonra

11982 3DMarks 06

http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=0C9ACBCE49D980E21A4DA6CF3A7557FD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mask34 -- 24 Aralık 2008; 8:35:47 >

• yaw neden bu kadar düşük ben hiç bi ayarla falan oynamadım ekran kartınında driverindan başka bişeyi yüklü deil harici hiç bi yükleme weya oynama yok sistemde peki bu score çok düşük deilmi...?

• quote:

Orjinalden alıntı: 41jesus

yaw neden bu kadar düşük ben hiç bi ayarla falan oynamadım ekran kartınında driverindan başka bişeyi yüklü deil harici hiç bi yükleme weya oynama yok sistemde peki bu score çok düşük deilmi...?

bence normal..
  • en aşağı 12000 alman lazım aynı karttan bendede vardı q6600 la 15-16000 alıyordum senin kartın çok iyi bi driver sürümü vardı ama hangisi hatırlamıyorum 7 ayınkiyle 8. ayınkini bi dene eminim yükselecektir kartının hakkını ver dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: 41jesus

yaw neden bu kadar düşük ben hiç bi ayarla falan oynamadım ekran kartınında driverindan başka bişeyi yüklü deil harici hiç bi yükleme weya oynama yok sistemde peki bu score çok düşük deilmi...?

• arkadaşlar bende yeni 4830 kart aldım ve oc ile 700/1200 değerlerinde test yaptım ve çıkan sonuç 5350.
    Sistemim şu;
    P4 3.0, 4830 ekran kartı, gigabyte GA8I915P Duo, everest atx-450 PSU

Bu sisteme göre sonuç normalmi, yoksa bir hata varmıdır sizce
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayburcun

arkadaşlar bende yeni 4830 kart aldım ve oc ile 700/1200 değerlerinde test yaptım ve çıkan sonuç 5350.
    Sistemim şu;
    P4 3.0, 4830 ekran kartı, gigabyte GA8I915P Duo, everest atx-450 PSU

Bu sisteme göre sonuç normalmi, yoksa bir hata varmıdır sizce

işlemci sınırına takılmışsın. 3ghz lik çift çekirdek işlemciyle o kart en az 10-12bin alır.
    Arabanın hakkını ver diyen reklam vardı ya, o ekrankartına p4 3 yakışmıyor
  • default -overclock yok

default- işlemci overclocklu 3,2 ghz-ekran kartı overclock yok

1920/1080 çözünürlükte- işlemci overclocklu 3,2 ghz-ekran kartı overclock yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 28 Şubat 2009; 23:39:34 >

• İşlemci 4.5 ghz gpu:800mhz ram:900mhz

1680/1050

•  3DMARK06 TESTLERİ... Hayırlı Uğurlu Olsun

imzamdaki sistem. tamamen default ayarlar. çok uzun süredir temizlenmeyen, tamamen tozla kaplı stok fanlar.. kasa kapakları kapalı oldukça sıcak bir ortam.. şimdi ölesine bi test yaptım. vaktim olursa oc yapılmış olarak test yapıp burda paylaşıcam. ancak bu puan bana düşük gibi geliyo. normali ne olmalıdır bu sistem için??

ekleme: eski kayıtlara baktım. oc yaparak en fazla 18946 puan yapabilmişim. ama o zaman sorunlu olan msi 9800gx2 kartım vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaaann -- 22 Mart 2009; 21:51:27 >

• Çoğunun yanında esamesi okunmaz ama olsun, en azından fikir verir benzer sistemi olanlara.

• Beyler imzamdaki sistemi alalı 2 gün oldu.Dedik bizde yapalım bir benchmark testi.Sonuç 10697.Yalnız işlemci testinde süründü benim e 5200 resmen.fsp 1-2 değerlerini aldı.Hızaşırtma yaptım az birşey 3ghz de stabil.Acaba diyorum yanlış birşeymi yaptık.
    Şu sonuçlar benim sisteme göre normalmidir?

http://img440.imageshack.us/img440/9264/3ddmarksonucu.png
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuriev

Beyler imzamdaki sistemi alalı 2 gün oldu.Dedik bizde yapalım bir benchmark testi.Sonuç 10697.Yalnız işlemci testinde süründü benim e 5200 resmen.fsp 1-2 değerlerini aldı.Hızaşırtma yaptım az birşey 3ghz de stabil.Acaba diyorum yanlış birşeymi yaptık.

Puanlarınız normal görünüyor işlemciye ve ekran kartınabiraz daha o/c yaparsanız 12k görmeniz mümkün.

• quote:

Orjinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Beyler imzamdaki sistemi alalı 2 gün oldu.Dedik bizde yapalım bir benchmark testi.Sonuç 10697.Yalnız işlemci testinde süründü benim e 5200 resmen.fsp 1-2 değerlerini aldı.Hızaşırtma yaptım az birşey 3ghz de stabil.Acaba diyorum yanlış birşeymi yaptık.

Puanlarınız normal görünüyor işlemciye ve ekran kartınabiraz daha o/c yaparsanız 12k görmeniz mümkün.

sağol hocam
    o değil de bu işlemci testinde ki 1-2 lerde gezinen fsp beni düşündürdü.bu denlimi yetersiz bu e5200. hani 3ghz de .alışıyor şuan.ne bileyim daha yüksek olması gerekmezmi.

• quote:

sağol hocam
    o değil de bu işlemci testinde ki 1-2 lerde gezinen fsp beni düşündürdü.bu denlimi yetersiz bu e5200. hani 3ghz de .alışıyor şuan.ne bileyim daha yüksek olması gerekmezmi.

Benim işlemcide o bölümde 0-3 fps arası değişiyor. Herkeste öyle o durum. Sorun değil yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

sağol hocam

Benim işlemcide o bölümde 0-3 fps arası değişiyor. Herkeste öyle o durum. Sorun değil yani.

içim rahatladı şimdi işlemci konusunda.
    bu arada senin dediğin gibi ekran kartına hız aşırtma yaptım hocam benchmark sonucu 12500 lere fırladı.sağolasın.
  • işlemci değerleri normal. çünkü o test sırasında tüm görüntü vs.. işlemci üstünden sağlanıyor. dikkat edersen işlemci testinde ekran kartının soğduğunu ve fanlarının yavaşladığını farkedersin
  •  3DMARK06 TESTLERİ... Hayırlı Uğurlu Olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 24 Nisan 2009; 20:39:51 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.