Şimdi Ara

3dmark03 skorum!yorumlarınızı bekliyorum....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Takas yöntemi ile aldığım yeni kartım Sapphire x1950xtx ekran kartımı 3dmark03 ile test ettim.elimde asadece bu program vardı.ssleri koymadan önce sistemimi yazayım her ne kadar sistem olmasa da (çok şükür:)pentium d 915 2.8 ghz gigabyte 965p s3 2*512 mb ddr2 800 mhz twinmos 80 gb samsung sapphire x1950xtx ve son olarak 190x6 philips lcd (nedense lcdyi yazma gereği duydum.)

Hiç bir şekilde oc yapmadım.default olarak testi yaptım.

• yorumcular nerdesiniz
  • imzamdaki sistemle aynı skoru alıyorum...sen cpu limite takılmışsın.. o kart daha gider
  • default tamamıyla.hem kart hem işlemci....
  • işlemciden kurtulmaya bak, harcanıyor o ekran kartı
  • Anakartın conroe işlemcileri destekliyor.. En kısa zamanda işlemcini değiştirmeye bak...

Conroe işlemciler ile 7600gs lerin aldığı skoru almışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

işlemciden kurtulmaya bak, harcanıyor o ekran kartı

alacam bi tane paşa işlemci haftaya maaşı alalım.bunun haricinde değerlendirme yaparsak nasıl performans?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3dmark puanım neden düşük ???
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • performans iyi sayılır...sıcaklıklar ne alemde??
    gpu çok ısınıyordur tahminen.
  • evet ısınma mutlak.sıcaklıklar 61 derece civarı...

yanlız arkadaşlar bir sorunum var.sürücülerini yüklüyorum bu atinin ancak zero service ve .netframewok 2.0 gibi uyarıları karşıma çıkıyor.restarttan sonra sürücü yüklenmiş gözüküyor.ancak catalyser e tıkladıgımda acılmıyr rıng diye hata diyor....:S
  • .netframewok 2.0 yükle olmadı 3,0 yükle öyle dene
  • Yusuf kardeş hayırlı olsun 1950xtx. yeni bi conroe ile o kartta çok şeyler yaparsın, şöyle bi 6420@3600mhz yap vs. felan 3d mark 2005'de 15k ya kadar gelirsin
  • teşekkür ediyorum arkadaşlar.en kısa zamanda işlemcimi yenileyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoRaSpIRIN -- 13 Temmuz 2007; 14:55:20 >
  • bence cok az almissin islemcin az kalmis olmali
    bende 8800 gts var
    29099 score aldim ama gelistirmeye calisiyorum
    overclock yasasin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 13 Temmuz 2007; 17:26:14 >
  • 3dmark 2003'te, işlemci sadece Game Test 1'i etkiler. Diğer 3'ünde , 1.deki kadar etki etmez. "7600 Gs'nin, Core 2 Duo'da aldığı skor" diyenler, acaba 3dmark 2003'ten ss alıp koyabilirlermi?
  • testi default olarak tekrarladım.tabiiki .netframework 3.0 yükleyerek.güncellemeler çok işe yarıyor.

• hocam napcan 3dmark ı falan oyunu oynatıyormu en kral haliyle oynatıyor işte sistemin yetiyorsa bi süre idare et bence , sonra değiştirirsin daha ne işlemciler çıkacak ya
  • Bana 18.000 az geldi...Ben 7500 civarı alıyorum...X1950XTX sadece 2.5 katmı güçlü yani 9800 Xt'den?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.