Arkadaslar sızden iyi-kotu yorum beklıorum. Bılen bılır bu kartla cok debelendım ben sonunda basardım adam gıbı skor almayı 3dmark05 de.bugunde 3dmark03 ındırdım uzun uraslar sonucu ve basladım bench almaya işte sonuçları. bi yorum yapın yeter benım için. simdiden ilgilenenlere teskkur ederım.
Ekran kartı canavar gibi maşallah Sistem hakkında konuşabilmek için 3dmark2k1 lazım, mümkünse ondan da yap
saolun saolun 3dmark03 ılk defa yapıorum puan olması gerektıgı gıbı mı yanı ıdealmı bu karta gore.
kardes 03 zor ındırdım 01 e dayanama heralde
ben 9700pro ile 2k3 de 6500 civarı alıyorum.stok fanla .ki bu vga stok fanla fazla ilerlemiyor.benim kart daha iyi galiba
+1
quote:
Orjinalden alıntı: HandSome
Ekran kartı canavar gibi maşallah Sistem hakkında konuşabilmek için 3dmark2k1 lazım, mümkünse ondan da yap
o kart P4 sistemde 2k3'den 8k puan alıyor. amd64 sistemde fazlasını bile alır. piaer kardeş sen bence o kartı hafife alma
evet* makınaya 1 tane 256ddr400 twınmoss daha taktım. kart gene 8pıpe ıd mod 500/700 de makınayı acar acmaz yaptım. kart soukken. skor deıstı aha da asada