Şimdi Ara

3dmark 12978 puan-e6750-veritech800-hd2900xt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

e6750 bugün geldi ve hemen basladık tabi oc ye
    öncelikle iyiki almısım e6750 yi su anda günlük 3.8 ghz 1.37500 voltta idle 35-37 derece tam yükte 53-55 derece
    cpu g0 oldugu için sanırım ısınmıyor yaa

cpu-3.8ghz
    ramler 2x1gb veritech ddr2800 oc ile 1140
    ekran kartı power color hd2900xt 1gb gddr4 512 bit 320 sp oc li core 862mhz memory 2400mhz

1280x1024

3dmark 2006 puan 12978 nasıl?

daha yukarısı için yine sakin bir zamanda ugrasacam

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=239746

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbyka -- 8 Eylül 2007; 2:18:14 >

• valla o islemci o ram ler 800 ytl lik ekran karti icin cok iyi deil gibi

deli gibi islemci ve ram potansiyeli var daha cok skor almani beklerdim
  • yani cpu ve ramler ekran kartının yanında gitmemiş mi diyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbyka

yani cpu ve ramler ekran kartının yanında gitmemiş mi diyorsun

islemci ve ramden az kisip(120 ytl kadar 460*2=920 ytl gtsler) 8800gts sli yapsan (alt+tab problemi cozuldukden sonra ki cozulmeden bile dha cok alir) cok daha fazla performans alirdin oyle diyim

ama sunu da ekliyim islemci ve ram lerin cok dehset

3800 mhz 1140 mhz lik islemciler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 8 Eylül 2007; 2:32:12 >
  • hım ekran akrtı daha fazla cıkmalı diyorsun yani

ama ramlerin timing lerine baktınmı cok da düşük degil yani
    5-8-8-23 bunun önemli bir unsur oldugu soylenebilrimi ?

birde ekran kartı 2x6 pin ile besleniyor 8 pin yok o olsa bir sey degişirmi ne dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbyka -- 8 Eylül 2007; 2:38:28 >
  • iste hocam senin islemci ile alinmis sli 8800gts

ve 8800gts buradaki hizlari oldukca dusuk normalde 660/2100 de rahat calisiyor

http://www.hwbot.org/result.do?resultId=637394

ha ama hic bir oyunda tabiki donma fps dususu yasamazsin
  • iyide üstat o sli benimki tek

benimkide cf olsa herhalde 30 k rahat geçer

ben power ın 8 pin olmayısının ekran kartını kıstıgını düşünüyorum bu nokta üzerinde cok duruyorum yapabilirsem bir power change yapacam bakalım ozaman neler yapabilicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbyka -- 8 Eylül 2007; 2:44:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hım ekran akrtı daha fazla cıkmalı diyorsun yani

ama ramlerin timing lerine baktınmı cok da düşük degil yani
    5-8-8-23 bunun önemli bir unsur oldugu soylenebilrimi ?

birde ekran kartı 2x6 pin ile besleniyor 8 pin yok o olsa bir sey degişirmi ne dersin?

8 pin taksan deiscegini zannetmiyorum

su ana kadar forumda 8 pin takmadigi icin performans dusuklugu yasadigini yazan gormedim

birde ekran karti daha cok cikmalida ziyade ayni fiyata daha guzel sistem toplayabilirdin

ama genede skorun hic fena deil yani

birde ram timinglerinden cok mhz onemli gozlemlerim bu yonde

quote:

iyide üstat o sli benimki tek

iste benimde anlatmaya calistigim bu yonde

islemci ve ramlerden 120 ytl kisarak bu sli sistemi kurabilirdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 8 Eylül 2007; 2:43:37 >

• nvidia ya ya gıcık degilim ama sli yapınca cift monitor baglayamıyorsun sisteme ne anladım sli den(ilk onu yaptım zaten basıma bir sürü iş açtım yaralıyım o konuda hiç açma)

ama atide oyle bir sey yok istedigin kadar monitor bagla ,video giriş ve mpeg2 decoder, coder ,edit süper

benim tercihim atiden yana cünkü onun özellkikleri lazım bana

birde ram timinglerinden cok mhz onemli gozlemlerim bu yonde bende tam tesri timing lerin önemli oldugunu düşünüyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbyka -- 8 Eylül 2007; 2:49:57 >
  • quote:

nvidia ya ya gıcık degilim ama sli yapınca cift monitor baglayamıyorsun sisteme ne anladım sli den(ilk onu yaptım zaten basıma bir sürü iş açtım yaralıyım o konuda hiç açma)

ama atide oyle bir sey yok istedigin kadar monitor bagla ,video giriş ve mpeg2 decoder, coder ,edit süper

benim tercihim atiden yana cünkü onun özellkikleri lazım bana

birde ram timinglerinden cok mhz onemli gozlemlerim bu yonde bende tam tesri timing lerin önemli oldugunu düşünüyordum

bu konudan eminmisin sli de cift monitor olmadigindan

cunki benim tek 8800 gts bile 2 monitoru destekliyor

birde bunu kendin test etmen cok kolay

mhz i dusur timingleride ufalt test et

kendim test ederken mhz ler daha cok bende skor arttirmisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 8 Eylül 2007; 2:53:43 >

• hım ok dogrudur üstat artık test felan yapmak istemiyorum bıktım yaa 25-30 kere reset atmaktan oc yapacam diye daha adam gibi pc nin basına oturupta kullanamadım yaaa harbiden

nvidia sli ile cift monitor destegi vermiyor bu dogrudur kendim test ettim ve slizone da da bu acıklnamıs faq da (ilk önce oraya baksayadım zaten hiç girmezdim sli ye)
  • quote:

hım ok dogrudur üstat artık test felan yapmak istemiyorum bıktım yaa 25-30 kere reset atmaktan oc yapacam diye daha adam gibi pc nin basına oturupta kullanamadım yaaa harbiden

nvidia sli ile cift monitor destegi vermiyor bu dogrudur kendim test ettim ve slizone da da bu acıklnamıs faq da (ilk önce oraya baksayadım zaten hiç girmezdim sli ye)

ne diyelim çift monitorcu isen keyfini cikar bare testleri birakip
  • http://www.slizone.com/page/slizone_faq.html nvidia sli de dual monitor dsteginin olmadıgnı burda yazıyor

How many monitors are supported when running in SLI mode?
    When in multi-GPU mode, SLI currently supports one monitor. When in single-GPU mode, users have the ability to use up to four monitors using NVIDIA® nView® multi-display technology and Windows XP Dualview

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbyka -- 8 Eylül 2007; 3:13:36 >
  • quote:

http://www.slizone.com/page/slizone_faq.html nvidia sli de dual monitor dsteginin olmadıgnı burda yazıyor

How many monitors are supported when running in SLI mode?
    When in multi-GPU mode, SLI currently supports one monitor. When in single-GPU mode, users have the ability to use up to four monitors using NVIDIA® nView® multi-display technology and Windows XP Dualview

eyvallah hocam yeni bise ogrenmis olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 8 Eylül 2007; 3:15:19 >

• 4,0 full stabil calıstırman lazım islemciyi ben ram lerden gidemiyorum daha fazla o ram ler bende olsa way anam wayy
  • iyide senin ramler ocz bendeki ramler veritech sen nasıl gidemiyorsun daha fazla anlamadım valla

birde e6750 4.0 da kaç volt vermek lazım ideal stabil kaçtır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbyka -- 8 Eylül 2007; 19:10:40 >
  • bunlarda benim skorlarım. palit hd 2900xt 512 mblık model. işlemci e6750 @3000mhz ramler geil 2x1gb cas4 900 mhz (pek fazla yüklenmedim başka bir zaman uğraşıcam)
    3dmark2k6 default ayarlarda.

3dmark2k6 ekran kartı OC'li 820/2000

• atitool u kullanabildinmi

ben hiç kullanamadım 0.27b2 nin dısında hiç bir versiyonu benim kartı tanımıyor
    bu son versiyon da güç kabloları dogru baglanmamıs olabilir gibi bir mesaj veriyor(sanırım 8 pin pci-e takılı olmadıgı için 2x6 pin takılı bende.bunu nasıl anlıyor oda ayrı bir konu sanırım bir power degişecem galiba)
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Psycho]

bunlarda benim skorlarım. palit hd 2900xt 512 mblık model. işlemci e6750 @3000mhz ramler geil 2x1gb cas4 900 mhz (pek fazla yüklenmedim başka bir zaman uğraşıcam)
    3dmark2k6 default ayarlarda.

3dmark2k6 ekran kartı OC'li 820/2000

benim degerlerle hemen hemen ayni

• hocam sana bi tavsiye ramleri 1140mhz de serbest timinglerde kullanmak yerine daya voltajı rame 1000mhz'de felan veya 900 civarı 4-4-3-10 gibi timinglerde kullan 3dmark skorun artacaktır. 5-8-8-23 berbat bi timing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkinooo -- 10 Eylül 2007; 2:39:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.