kaç dk verdiniz/verilmeli? (4. deneme ve sonrası) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 8 Mayıs 2022; 20:14:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3d tyt mat denemelerini çözerken

-
-
7 ye kadar çözdüm 60 dakika vermiştim. Ama 1 tanesi baya zorlamıştı hangsi olduğunu hatırlamıyorum 75 dk vermiştim
-
ben mat branş 50 veriyom çok zorlanırsam 55-60
-
hocam tyt genel çözerken türkçeyi kaç dakikada bitiriyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 gibi bitiyor hocam ama düşük geliyor türkçem
-
hocam 30 dakikada çözmek çok iyiymiş ya benimki bazen 45 dakikadan fazla sürüyor, özellikle süre 165 dk olduktan sonra öyle bir gevşeme oldu.
Hocam bende de 40 dakikaya uzadığı oluyor ama netlerin nasıl geldiği de önemli. Bende genelde 30 civarlarında takılıyor ya.
-
benim de öyle sayılır hocam genelde fule yakın yapmıyorum 38-39 filan hiç görmedim maksimum 35-36
35-36 da gayet iyi hocam ben 33 ü geçemiyorum pek
-
hocam işte tüm yıl maksimumum o oldu bu aralar tyt denemesi görmeye bile katlanamadığım için benimkiler de 32-33 dolaylarında. deneme çözerken 165 mi veriyorsunuz hocam çok darladım ama
Hocam kurumsal olanlarda mecbur 165 veriyorum sıralama falan olduğu için ama eve çözdüklerimde 135dk veriyorum. Bazen 10 dakika ekstra ekliyorum duruma göre
-
genel olarak tyt mat denemelerine 70dk dan fazla vermemeye çalışıyorum. tyt genel denemede 80 soru çözüp üstüne mat çözmek çok farklı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
son 3 çözmedim 70 dakikaya kadar ideal bence 135dklık sınavda da aşağı yukarı bu kadar süre kalıyor mata
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X