Şimdi Ara

3d türkçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar yarın yasak kalkınca işlerden tyt türkçe denemesi almak istiyorum 3D simülasyon alınır mı sizce netlerim 29-33 civarı geziniyor 35 yapmak istiyorum
    ve de daha önce 345 çözdüm dil bilgisi zorlamıştı beni dil bilgim fena olmamasına rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxpayne -- 22 Mayıs 2020; 3:59:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• +++
  • up

• 3d den ziyade apotemi türkçe almanı öneririm

• hocam dil bilgisi kasıntı mı? paragraf ve dil bilgisi ösymye yakınsa apotemiyi alayım

• 345 e göre dil bilgisi kolay bence çözülmesi gereken bir deneme. seviye olarak denemelerinde eşit dağılım var diyebilirim paragrafı ise daha yoğun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam zaten dil bilgisinde ösym kasmıyor,çoğunlukla paragraf kısmından eliyor

• uppp

• brom 3d çözeceğim ben de ve endemik bu arada ben de bir şey soracağım dil bilgisini nasıl halletin acaba nerden ve ne kadar sürdü nelere çalışmalıyım yani başlık olarak isim sıfat tamlaması zamir zarf vesaire bitirdim sadece başka da yok ünlü düşmelerine bakacağım başka konu başlıkları nelerdir bakmam gereken ve bir de son olarak dil bilgin tamken 29 birazcık az değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13trance -- 22 Mayıs 2020; 20:17:3 >
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    hocam bazen noktalama işaretlerini ve yazım kurallarından kaçırıyorum,ve son 39-40.sorularda sıkılıyorum ve o soruları yanlış yapıyorum bazen ondan dolayı düşük geliyor,soruna gelecek olursak ben soru bankası olarak 3D ve karekök çözdüm dil bilgimi bunlar geliştirdi video kısmına gelirsek önder hocanın soru çözüm videolarını izliyordum önce kendim çözüp sonra dinliyodum o şekilde dil bilgim gelişti yani tabii ki çok iyi değilim ama sene başında dik bilgisine karşı önyargım vardı ve direkt eliyorum kafasındaydım allaha şülür şu an öyle değilim zevkle çözüyorum dediğim gibi hocam soru çözüm videolarını tavsiye ederim ama kanal öneremeyeciğim dil bilgisini okuldaki türkçe hocamdan dinliyodum o sevdirdi bana dil bilgisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxpayne -- 22 Mayıs 2020; 21:24:19 >
  • eyvallah sağolasın kardeşim sınavda zaten adrenalin hormonuyla çözeceğin için sınavı tahminim o son 5 soruda da sıkılmazsın daha iyi odak olduğun iiçin yanlışta gelmez tahminimce dil bilgisi zaten aşırı zor olmuyor ösym ama tuzak oluyor ben de dil bilgisini hala eliyorum kafasındayım dil bilgisi şu edilgen falan var ya tamlama falan filan onlardan kaç soru çıkar ünlü ünsüz falan demiyorum yani sadece isim tamlamasıdır edilgen oldurgan çatılı mı ne vardı onlardan kaç soru gelir acep onları yapamıyom ben yoksa ünsüz ünlüler kıyak aga
    adrenalin hormonu sınavı mahveder ne kadar az stres o kadar iyi. ben 2019 Türkçe de o kadar heyecan yaptım ki en basit cümleyi bile anlamıyordum tekrar tekrar okumuştum

• bouninboun kullanıcısına yanıt
    ben de bundan korkuyorum

adrenalin doğru salgılandığında en hızlı köpekten kaçmanızı sağlayacağı gibi(bütün her şeyi beynin 2.planına atıp sadece önemli olan şeye odaklanmayı sağlar) yanlış salgılandığında ise o köpeğin karşısında dizlerinin bağının çözülmesine deli gibi titremesine sebep olup işleri felaket şekilde mahvedebilir bu iş psikoloji ve hormonları yönetme meselesi senin dediğine göre stres ne kadar az o kadar iyi dersek kişi amaan beni köpek yakalasa nolacak derse yakaladığında neye uğradığını şaşırır demek istediğim şeyi umarım anlamışsınızdır aşırı stres adrenalin=başarısızlık aşırı gevşeklik rahatlık=mutlak başarısızlık yerinde stres ayarında adrenalin neyin içinde olduğunun farkında olup telaşa kapılmamak=|mutlak başarı|;)
    başarı sizinle olsun beyler ve benimle tabii :)
    demek istediğinizi anladım ben de öyle düşünüyordum ama öyle olmadığını düşünüyorum şimdi(özellikle sınavdan sonra).
    Adrenalin hormonu köpekten kaçmada çok faydalı olabilir vücudu iyi kullanmada, ani kararlar almada vs. Ama sınav öyle adrenalin istemiyor. Berrak, temiz kafa istiyor senden. Ne kadar az stres o kadar iyidir ve stressiz olmak salmak ve rahatlık da değildir. Zaten adrenalin olmasa da o soruları en iyi şekilde çözecek potansiyele sahibiz. Yani ben böyle düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bouninboun -- 23 Mayıs 2020; 1:18:20 >
    anladım ben ilk kez bu sene gireceğim ne kadar konuşsakta alaylısı mektepliyi yener o yüzden senin dediğin daha doğrudur peki var mıdır sende değişen bir şey ben yaptım siz yapmayın dediğin şeyler hissediyorum o koridorlarda sınıfa ilerlerken kalbimin atacağını nnormalde stressiz biri olmama rağmen
  • Fazla stres yapmamaya calisin yoksa benim gibi kalirsiniz mezuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    en büyük pişmanlığım tyt günü okula girdikten sonra sıraya oturup beklemekti. Lavaboya falan gittim ama zamanımın çoğunu sırada bekleyerek geçirdim. Bunu sakın yapma. Kalemini silgini sıranı vs. kontrol ettikten sonra sınıftan çık arkadaşlarınla konuş kendini telkin et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bouninboun -- 23 Mayıs 2020; 1:46:1 >
    insan kendiyle kaldıkça çok büyük sıkıntı hocam doğrudur ya teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.