Şimdi Ara

3d tasarım programları ile basit iskelet nasıl çizebilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cümleten kuran bayramımız mübarek olsun. Okul projesi olarak 5-6 kişilik grup oluşturacağız.Gerçek araç motoru bulunan buggy tarzı bi araç yapmak istiyoruz. Bazı liselerde bu tip faliyetler var ve bizim lisemizde proje okul kapsamında olduğu için bu tip şeyler yapmamız bekleniyor.
    Ben okulda aracın herhangi bir kısmını kafamda hayal edince ve başkalarının fikrinin alıp tüm gruba ve öğretmenlere anlatmak isteyince pc yi açıp bu kafamda oluşturduğum şeyi gözle görülür haale getirmek istiyorum. bunu niçin 2-3 aylık süreç içinde hangi 3d programına yönelnmeliyim.


    bunun gibi bi model oluşturmak istiyorum

    Daha önceden bunu yapmıştık biz bunu yaparken elimizde detaylı bi resim ve iyi karakalemi olan olmadığı için herkes tasarıma katkıda bulunamamıştı.Ve borular arasında uyuşmazlıklar oluştu.Bunu aşmak istiyoruz.

    Tahminen bi marangozun özel mutfak seti çizebildiği gibi benimde bu aracı çizmem gerek. Azda olsa oyunlarda modelleme yapmışlığım var. Elimizdeki pclerin donanımını zayıf. Göz önünde bulundurursanız güzel olur.



      < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önüncü -- 21 Ağustos 2018; 17:29:46 >



    • Bunun gibi basit bir iş için 3ds max kullanabilirsin, profesyonel bir 3d programıdır, basit şeyler yapmakta son derece kolay.

      Not: Detaylı bilgi ve kullanım konusunda benden yardım alabilirsin.



      < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkrc -- 7 Eylül 2018; 10:28:4 >
    • Yanlis anlamadiysam Zbrushin zsphere ozelligi isinizi fazlasiyla gorecektir. Birkac video tutorial bakarsaniz kullanimini anlarsiniz.

      < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    • 
    Sayfa: 1
    - x
    Bildirim
    mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.