Şimdi Ara

3d Tablet ile Televizyondan 3d izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, en çok sorulama cevap bulduğum sitede ilk defa konu açıyorum. Bu vesile ile site yöneticilerine ve sitede değerleri deneyimlerini paylaşanlara teşekkür ediyorum.

Televizyonum da 3d özelliği yok. Yeni televizyon almadan televizyonumu 3D ye çevirebilirmiyim. Örneğin 3d özellikli tabletler piyasaya çıktı. tableti hdm kablo ile televizyona bağlasam 3d görüntü elde edebilirmiyim. yani televizyon 3d görüntüyü işlemeyecek. tablet bu işlemi yapacak.

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: saxbri

Selam, en çok sorulama cevap bulduğum sitede ilk defa konu açıyorum. Bu vesile ile site yöneticilerine ve sitede değerleri deneyimlerini paylaşanlara teşekkür ediyorum.

Televizyonum da 3d özelliği yok. Yeni televizyon almadan televizyonumu 3D ye çevirebilirmiyim. Örneğin 3d özellikli tabletler piyasaya çıktı. tableti hdm kablo ile televizyona bağlasam 3d görüntü elde edebilirmiyim. yani televizyon 3d görüntüyü işlemeyecek. tablet bu işlemi yapacak.

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

malesef böyle bir şey mümkün değil :( tabletten 3d özelliği almanızın nedeni ekranının 3d gösterir nitelikte olmasıdır. oysa siz ekranı 3d gösterir nitelikte olmayan bir aletten hiçbir suretle 3d görüntü elde edemezsiniz.

• Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Bilgisayar programı ile 3d dönüşümü yapılabiliyor, hatta bir vcd de görmüştüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.