Şimdi Ara

3D printer ile silah basımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet elimde şu an planları var ancak hangi siteye sorduysam 250 500 tl gibi fiyata basarız bunu v.s bende ucuz yollu 20x20 boyutunda bir cihazı ne kadara alabilirim veya basım işini aranızda yapan varmıdır acaba

• Yasal değil diye biliyorum. Ülkemizde 3 boyutlu yazıcı almakda aşırı masraflı olur. O sorduğun yerler neye dayanarak basarız demişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Yasal değil diye biliyorum. Ülkemizde 3 boyutlu yazıcı almakda aşırı masraflı olur. O sorduğun yerler neye dayanarak basarız demişler.

Ankara'da 2 tane yere sordum bana öyle dediler zaten cihazı rc aracımı verip alacağım 140 kmh yapıyor aracım karbonfiberden şasesi var daha yeni değişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vueenox -- 22 Mart 2015; 1:52:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incici_Caps

quote:

Yasal değil diye biliyorum. Ülkemizde 3 boyutlu yazıcı almakda aşırı masraflı olur. O sorduğun yerler neye dayanarak basarız demişler.

Ankara'da 2 tane yere sordum bana öyle dediler zaten cihazı rc aracımı verip alacağım 140 kmh yapıyor aracım karbonfiberden şasesi var daha yeni değişti

silahtan bahsettiğine emin misin knk

• quote:

Orijinalden alıntı: so good

quote:

Orijinalden alıntı: incici_Caps

quote:

silahtan bahsettiğine emin misin knk

45 acp ve 6.35 planları var elimde abs hammaddesi ile yapabiliyorsun Youtube a yaz hiçbirlerde yok bu planlar zaten

• QRX kullanıcısına yanıt
    Cihazı hazır alacağım prisu muydu neydi ismi ama modeli i3 idi onu hatırlıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Basılan silah çalışacak mı yoksa süs olsun diye mi hocam? Süs olsun diyeyse rc aracı vermeye deymez.

• quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

Basılan silah çalışacak mı yoksa süs olsun diye mi hocam? Süs olsun diyeyse rc aracı vermeye deymez.

Yukarıda yazdım 6.35 ve 45 acp ateşleyen model var diye cihazı alacağım aldıktan sonrada sattığım rc aracımın parasını toplayacağım silah satıp 150 liraya

• Arkadaş oyuncak silahtan bahsediyor. Gerçek silah için gerekli patlama basıncını plastik karşılamaz. İç basıncı karşılayacak kalınlıktaki plastikte herhalde 40-45 kilo civarında gelir, oda tek atışta erir :)

Farklı bir yöntem olarak

Burdaki gibi bir sistem uygulanabilir. Ancak bu işlemi yapabilecek lazer modülü bile 30.000 $ dan başlıyor. Düşünün sadece lazer modülü için gereken para bu.

Tabi yine basınç dengesini sağlayabilecek kapasitede boşluksuz baskı alamaz.

Oyuncak yapıdaki modellerin 3D çizimi birçok yerde mevcut.

• goçhisar kullanıcısına yanıt
    ne demiştin abihttps://www.youtube.com/watch?v=g3eDSGVsLQU
  • O silahta namlu yok, yani basınç iletimi sıfıra yakın. Merminin yarım metre önündeki bir tahtaya açacağı yara bile bit kadar kalır. Sadece kovan içi basınç genleşmesinin milisaniyelik etkisi anca o kadar olur.

Tamam biz Türk Milleti olarak silah konusunda deli divaneyiz. Ama bu kadar da değil Mantar tabancası al daha keyifli olur inan.

Boşa RC arabanı verme derim. 3TL mermi parası vereceğine mantar at, daha karlı olursun
  • Gerçek silah değil de çok güzel airsoft silahları alabilirsin bence

• Onun icin en az 25.000$ cash paran olmali 17.000$ tarayici 5000 yazici kalan parayi malzemeye ayirman ve silaha ihtiyacin var

• quote:

Orijinalden alıntı: goçhisar

O silahta namlu yok, yani basınç iletimi sıfıra yakın. Merminin yarım metre önündeki bir tahtaya açacağı yara bile bit kadar kalır. Sadece kovan içi basınç genleşmesinin milisaniyelik etkisi anca o kadar olur.

Tamam biz Türk Milleti olarak silah konusunda deli divaneyiz. Ama bu kadar da değil Mantar tabancası al daha keyifli olur inan.

Boşa RC arabanı verme derim. 3TL mermi parası vereceğine mantar at, daha karlı olursun

abi elimde 6 patlar modelide var uzun namlulu

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

Onun icin en az 25.000$ cash paran olmali 17.000$ tarayici 5000 yazici kalan parayi malzemeye ayirman ve silaha ihtiyacin var

tarayıcıya gerek yok stl dosyası olarak indiriyoruz projeyi 20x20 ebatında 1200 liralık bir cihaz işimizi görür zaten
  • Senin canın sıkılıyor, kendine uğraş arıyorsun anlaşıldı.

Akılsız başın cezasını ayaklar çeker derler. Az yol yap sonra gerçek silahla karşılaştırınca görürsün, o zaman anlarsın ne demek istediğimi.

Aklını başına devşirip azcık fizik bilgisi öğren derim. Hesap kitap işine giriş, ardından gerçek silah yapımı ile ilgili videoları da izle.

Çoğu parçası plastik olan glock bile namluda ve mekanik aksamda sertleştirilmiş çelik kullanır. Hani şu taramada ötmüyor diye kandırdıkları silah. Oda yalan gerçi, güvenlik kapılarından geçerken feryat figan ötüyor.

Git ruhsatlı al, daha az masraf edersin.
  • 3D yazıcı var bikere babamin elemanlariyla yapmaya calistik dukkandan atti bizi

• quote:

Orijinalden alıntı: goçhisar

Senin canın sıkılıyor, kendine uğraş arıyorsun anlaşıldı.

Akılsız başın cezasını ayaklar çeker derler. Az yol yap sonra gerçek silahla karşılaştırınca görürsün, o zaman anlarsın ne demek istediğimi.

Aklını başına devşirip azcık fizik bilgisi öğren derim. Hesap kitap işine giriş, ardından gerçek silah yapımı ile ilgili videoları da izle.

Çoğu parçası plastik olan glock bile namluda ve mekanik aksamda sertleştirilmiş çelik kullanır. Hani şu taramada ötmüyor diye kandırdıkları silah. Oda yalan gerçi, güvenlik kapılarından geçerken feryat figan ötüyor.

Git ruhsatlı al, daha az masraf edersin.

Abi peki uğraş olarak ne önerirsin quadv ardı gümrükte kaldı 1000 lira param var

• goçhisar kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=DconsfGsXyA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.