Şimdi Ara

3D pdf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODE BUSCH -- 22 Kasım 2018; 1:27:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Teşekkür ediyorum arkadasim . bir yanlis anlamayi duzelteyim benim sinirime dokunan sizin sorulari pdf den cozmeniz degil oyle olsaydi akilli tahta uygulamasini paylasmazdik. Kitabin fotokopi ceken cakallarin eline dusmesi benim sinirimi bozuyor bu grupta daha once de yazdim . adanada bir fotokopici kitabimi 27 tl ye cekiyormus benim kitap 32 tl.
  • Bu ne demek anlamadim 3d pdf nedir nasil bir ahlaksizliktir. Bu yaptiginizin hirsizlik oldugunu yeni yasa ile cezasinin yüklü para cezasi oldugunu biliyormusunuz.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış yerde aramanın böylesi
  • 3d kitaplarinin yazari forumda dolasirken bu ne cesarettir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D pdf

• Ava giderken avlanmis

• quote:

Orijinalden alıntı: özgürBALCI2

Bu ne demek anlamadim 3d pdf nedir nasil bir ahlaksizliktir. Bu yaptiginizin hirsizlik oldugunu yeni yasa ile cezasinin yüklü para cezasi oldugunu biliyormusunuz.?
    Bumm headshot
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D film oynatan program?
    12 yıl önce açıldı
    3d animasyon asset arıyorum
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • özgürBALCI2 Ö kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın ama bu yorumları başka kitapların pdflerini isteyen kişilerede yapmanızı bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgürBALCI2

Bu ne demek anlamadim 3d pdf nedir nasil bir ahlaksizliktir. Bu yaptiginizin hirsizlik oldugunu yeni yasa ile cezasinin yüklü para cezasi oldugunu biliyormusunuz.?
    hocam ayt mat çekilişi açıklandı mı?
  • xms2k X kullanıcısına yanıt
    Bu forumda ilk defa görüyorum pdf istendigini velevki sadece kendi kitabim icin söylüyorum bu beni haksiz mi yapar yapilani hakli mi kilar nasil bir yaklasimdir anlayamadim

Söylemediğim bir şey üzerinden neden konuşuyorsunuz hocam ? Haklısınız zaten. Ama sadece forumda ilk defa pdf istendiğini görüyorum diyebilirdiniz. Demediğim şey üzerinden bu nasıl yaklaşımdır demenize gerek yok. Çünkü öyle bir yaklaşım yapmadım bile. Ayrıca sadece kendi kitabınızın pdf inin yayılmamasına önem veriyorsanız, hakka ve hukuka gerçekten önem vermiyorsunuzdur. (Velevki sadece kendi kitabım için yapıyorum bunu dediğiniz için.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xms2k -- 21 Kasım 2018; 23:13:16 >
    istekte bulunan kisiye tepki vermektense beni haksiz gosterecek yorumu yazmana kizmam sence anormal mi bu kisiyi savunmakla ayni anlama gelmez mi ?

O amaçla yazmamıştım. Ama haklısınız istemeden öyle göstermiş oldum herhalde. Amacım size karşı olmak değildi hocam kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xms2k -- 21 Kasım 2018; 23:26:52 >
    Onemli degil insanlar arasinda yanlis anlasilma en sık olan olaydir mühim olan sonuca ulasmaktir. Benimkisi bir refleks bugun bu durumla ilgili bir hocayi dava ettik ust uste geldigi icin dolmus olabilirim . bende sert cikis yapabiliyorum bazen hakkini helal et.

Ne demek hocam helal olsun sizde edin. Bu arada şu profilinizde fotoğrafı olan yeşil direkli sorunun cevabı 2 mi Olmayabilir çünkü o bükülmüş direği duvara kadar uzamış ama değmemiş kabul ettim öyle çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xms2k -- 21 Kasım 2018; 23:42:2 >
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Neden ki yasak mı?

• Ahlaksızlıkla ne alakası var kitap fiyatları uygun mu sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CODE BUSCH

Neden ki yasak mı?
    Kitabın yazarı burda.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.