Bildirim
>>>3D OYUN PROBLEMİ NETTE HAYAT<<<:(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ekran kartın neyse mesela nvidia diyelim ana sitesine gir.Ordan modeline uygun olan kartı seç.Güncellemesini indir.Ekran kartının modelini bilmiyosan en basitinden masaüstüne sağ tıkla özellikleri seç.Ayarlara gir.Gelişmişe tıkla.Orda yazar diycem ama vista kullandığın için bunu yapamayabilirsin Everest programını indir bilgisayarının tüm özelliklerini görebilirsin.
-
saolda pek anlamadım şimdi ekran kartını güncelleştirirsem olur mu bnm ekran kartı bu galba bunu sitesis nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan Terzi -- 24 Haziran 2008; 15:18:13 > -
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
Burdan :
Product Type: GeForce seç
Product Series: GeForce 7 series seç
Operating System: Windows Vista 32bit mi 64bit hangisiyse onu seç
Language: Englis(US) seç
Sonra ordan download de yükle. -
çoook saol yüklüyom ama pc ye bi sorun yapmaz dime
-
YÜKLENMİYO
-
quote:
Orjinalden alıntı: garip adam
YÜKLENMİYO
Sen vista 32 bit için olan driverı indirmişsin.ama senin vista 32 bit olmadığındna program çalışmıyor.Seninki 64 bit heralde.64 bit için olan nvidia progrmaını indir
editcik:sana uygun olan driver bu olması gerek al.
TIKLA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 24 Haziran 2008; 19:41:03 >
-
öbür akradaşın dediğini yükeldim pc kafayı yedi :( nasıl düzelticem
-
Resimde bi gariplik göremedim 64bit için olanı yükledinmi?
-
Ne oyundu be
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emirhan Terzi
öbür akradaşın dediğini yükeldim pc kafayı yedi :( nasıl düzelticem
Şu resimdeki Winamp, MSN Live... O kadar çok şey anlatıyor ki...
-
Vay arkadaş seneler önce neler yazmışım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Google'a nette hayat yazdım ve bu konuya geldim. Bu görsel benide çok duygulandırdı. Şu oyunu tekrar hortlatsalar da oynasak :)
-
Zor gibi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X