Bildirim
3d modelleme için öneri program
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
modo,blender,c4d,3dmax,solidworks,maya vs... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kasezo
modo,blender,c4d,3dmax,solidworks,maya vs...
Sağol._____________________________ Islak imza -
3D olarak ne modelleyeceğine bağlı.
araba mı?
ev mi?
makina mı?
karekter mi?_____________________________ Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitmeni -
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan Hosbak
araba mı?
ev mi?
makina mı?
karekter mi?
Karakter modellemeyi istiyorum._____________________________ Islak imza -
quote:
Orijinalden alıntı: uregil
quote:
araba mı?
ev mi?
makina mı?
karekter mi?
Karakter modellemeyi istiyorum.
ZBRUSH kullanıyorlar genelde bu amaç için. sclupt dedigimiz bir olay. heykeltraşlıgın dijital versiyonu.
ister sclupt agırlıklı zbrush gıbı programları ıstersen ilk yazdıgım programları kullan hpsıyl mumkun.cogu 3d programın sclupt araçları mevcut.
şuradan blender ın sclupt becerilerini gorebilirsin. program açık kaynak.bedava.link_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
araba mı?
ev mi?
makina mı?
karekter mi?
ZBRUSH kullanıyorlar genelde bu amaç için. sclupt dedigimiz bir olay. heykeltraşlıgın dijital versiyonu.
ister sclupt agırlıklı zbrush gıbı programları ıstersen ilk yazdıgım programları kullan hpsıyl mumkun.cogu 3d programın sclupt araçları mevcut.
şuradan blender ın sclupt becerilerini gorebilirsin. program açık kaynak.bedava.link
Şu dediğin açık kaynak programa bakayım ben bi o zaman._____________________________ Islak imza
-
quote:
quote:
quote:
quote:
araba mı?
ev mi?
makina mı?
karekter mi?
şuradan blender ın sclupt becerilerini gorebilirsin. program açık kaynak.bedava.link
Şu dediğin açık kaynak programa bakayım ben bi o zaman.
az oncekı lınktende bulursun derslerı ama turkce ıstersen:http://www.blendertr.com/
kendı sıtesı ıse:http://www.blender.org/
bedava diye kuçumseme. kendı sıtesınde blender ile yapılmıs kısametraj filmleri gorebılırsın. ayrıca video monaj,oyun yapıpmı,anımasyon vs her tur iş içinde kullanabılırsın._____________________________
-
Verdiğin sitedeki bazı çalışmalara baktım gerçekten de güzel çalışmalar var. Önerdiğin için sağol derslere başlayacağım yarın. _____________________________ Islak imza
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler