Şimdi Ara

3D max ve render PC tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sende fazla ego zehirlenmesi olmuş okuduğunu anlamiyosun daha 6000tl lik bütçeye niye x570 diyorum? B450 Tomahawk max çalistirmiyor mu bunu ? Aç youtubede tonlarca test var 3900x e a320 anakartta deniyolar ve sonuç 0 bana soyle ne faydasi olucak x570 anakartin? 2700x x570
    alacagina 3700x b450 max alir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En ucuz tomahawk max 900 lira b450 anakart 900 lira mı verilir nasıl bir mantığın var senin? İyi anakart almayı yeriyorsun hayırdır neyin primini yapmaya çalışıyorsun? B450 de kullanılmaz diye birşey yok ama sıfırdan sistem toplayan adama ilerde 3900 alırsın belki diye b450 mi önerelim bu ne saçmalıktır adam oyun sistemi mi kuruyor ekran kartı al ondan kıs diyelim.10 senedir max kullanıyorum ben evimin ekmeğini oradan kazanıyorum kime ne anlatıyorsun bunun için kurduğum sistem 100 ün üzerinde. Boş boş yorum yapmayı bırak kuzenine arkadaşına bilir gibi sistem toplamaya devam et sen. Snein gibi bilgisi olmadan fikri olanları çok gördü bu gözler. Şimdi ötede oyna başka şekilde prim yap hadi bakalım.

• Muten Baba kullanıcısına yanıt
    aynen süper :D tomahawk max 750 lira ayrıca gaming plus max da aynı sogutuculara sahip 650 lira civarında burda boş boş artislik yapma kabul et yaptığın hatayı :)
    3900x gaming plus max ta bile sıfır problemsiz çalışmakta insanları küçümsemeyede son ver ekmeğinide nerde yiyosan ye kimsenin umrunda değil.
  • Adama eski nesil anakart aldırıp 2 katı fazla para ödetip, gelecekte olası anakart değişiminde tekrar para harxatacaksın, üstelik performans olarak maksimum %20 kazanacak? Sonra gelip burada benimle anakartı iyi değil daha düşük seviye alsın diye tatava yapacaksın, sonra da saygısız cümleler kuracaksın öyle mi? Bu şekilde prim yapacaksın birde. Gerçekten pes. Profiline eklediğim boş adam notunun arkasına birşeylee daha ekleyip seni blokluyorum. Bu mesajıda senin gibi bilgisi olmadan fikri olanlara hayatında max görmeden kuzenine ona buna bilir gibi ahkam taslayanları insanlar tanısın diye yazıyorum.

• Muten Baba kullanıcısına yanıt
    sen bence kimseye bilgisayar önerme burda profiline bilmem ne yazarım diyip tehtit etmekte ne oluyor?

X570 ve B450 aynı sokete sahip yani ikiside AM4 eğer b450 çöp olursa x570 de çöp olacak
    X570 farkı nedir? PCI-e 4.0 ve oc potansiyeli biraz daha yüksek fakat Msi gaming plustaki bileşenler attığın anakarttakiyle aşağı yukarı aynı

Arkadaş ne demiş? 6000TL
    BÜTÇE 2700x kaç para şuan dip fiyat 1350 civarında koyduğun anakartta malum belli
    şuan 3700x ve gaming plus max toplam aynı para sonuç olarak verdiğin sistemde mantık yok sana burdan bir daha cevap yazmayacağım egonla birlikte mutluluklar diliyorum.
    Umarım daha fazla insanın parasını çar çur etmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 28 Kasım 2019; 21:54:42 >
  • Ryzen işlemcilerin oc boşluğu sınırlı
    ister b450 ister x570 olsun performans farkı olmaz

9700k oc ile 3700x 3800x oc aynı değil

İntelde oc için anakart yongası önemli
    Ryzenlerde a320 hariç farketmez
    320 oc desteği yok
  • Arkadaşlar tartışmanın anlamı yok. Değerli yorumlarınız için herkese teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

kuzenim iç mimar kullandığı sistem şöyle ben topladım burdaki x570 niye önerilmiş onuda anlamadım neyse
    ryzen 3700x
    b450 tomahawk max
    2x16 GB 3200 mhz ram
    msi gaming x 1660 ekran kartı
    samsung evo plus 970 250gb

sende duruma göre işlemciyi 2700x falan yap pek bişey kaybetmezsin
    bide kule tipi sogutucu okadar
    İç mimarın 1660 kullandığını ilk kez sizden öğrendim sakın keza bela titanx 12gb yada 1080ti önerme ona

Eve 1masa 2sandalye koyup rendermi alıyor öyle ise sorun yok.

• demircibu kullanıcısına yanıt
    neo herşey bütçe meselesi 5500-6000tl si vardı ve yeni işe başlıyor ve yeni öğreniyor ben bütün parçaları indirimden minimum fiyata topladım tabiki 1080ti bütçesi olsa alınabilirdi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.