Şimdi Ara

3D Led TV Tercihi 2014 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
4
Favori
22.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

    quote:

    Orijinalden alıntı: Joey DeMaio

    Philips TVleri artık Philips şirketinin yapmadığını, ismini bilemediğim başka bir firmanın Philips markası ile ürettiğini ve sattığını duydum. Dolayısı ile son dönem Philipsler daha iyi imiş..


    Philips'in tüketici elektroniği bölümünü kapattığı haberleri çıkmıştı bir ara ancak hala yeni televizyonlarını piyasaya sürüyor neyin nesidir ben de anlamadım.

    Not: Geçen yıl vestel'in manisadaki televizyon fabriklarından birine götürmüştü okul (vestel city, national geographic channel'daki mega fabrikalara konu olan fabrika) fabrikanın içerisinde televizyonların test edildiği bölümde kutulu halde 20 kadar philips televeziyon duruyordur nedenini sormak aklıma gelmemişti şimdi ben de merak ettim o televizyonların arada ne işi var diye.

    Duyumum sağlam kaynaktan, philips çalışanlarından Philips artık tv işinde yok..markası var..




  • Selamlar.. Konuyu açan kişi olarak belirtmek isterimki, alacağım TVye sonunda karar verdim ve sipariş ettim.

    Evet, PHILIPS 55PFL7007K/12 FHD 3D SMART LED LCD TV yi almış bulunuyorum. Henüz kurulum yapılmadı. Philipsten randevu alarak kurulum talebinde bulunacağım..

    İnşallah doğru tercih yapmışımdır ve bir arıza,aksilik vs. ile karşılaşmam.. Sorulacak olursa, Teknosa dan almak istedim ama kalmamıştı, Kliksa dan aldım, ancak son baktığımda orda da tükenmiş.

    İlgilenenler için, şuanda Teknosa da seri sonu olarak yarı fiyatına satılıyor, ben almazdım sanırım ama tercih meselesi tabi..

    Fikrini ve bilgisini paylaşan herkese çok teşekkürler..

    Saygılar..
  • konuyu açmışsın fikirleri dikkate almak için çoğunluk plps alma yönünde yorum yapmış ama sen o markayı almışsın yinede :) hayırlı olsun güle güle kullan.iki sendir sürekli değil ama aralıklarla araştırdığım konu LCD tv de samsung yada lg en yukarda gözüküyor.saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Joey DeMaio

    Selamlar.. Konuyu açan kişi olarak belirtmek isterimki, alacağım TVye sonunda karar verdim ve sipariş ettim.

    Evet, PHILIPS 55PFL7007K/12 FHD 3D SMART LED LCD TV yi almış bulunuyorum. Henüz kurulum yapılmadı. Philipsten randevu alarak kurulum talebinde bulunacağım..

    İnşallah doğru tercih yapmışımdır ve bir arıza,aksilik vs. ile karşılaşmam.. Sorulacak olursa, Teknosa dan almak istedim ama kalmamıştı, Kliksa dan aldım, ancak son baktığımda orda da tükenmiş.

    İlgilenenler için, şuanda Teknosa da seri sonu olarak yarı fiyatına satılıyor, ben almazdım sanırım ama tercih meselesi tabi..

    Fikrini ve bilgisini paylaşan herkese çok teşekkürler..

    Saygılar..

    7007 sersi süper bir cihaz, zaten kasasını bile görünce mest olacaksın.




  • Merhaba,

    Görüntü açısından evet, memnunum şuan itibari ile Teşekkürler.
    Ancak,bazı sıkıntılarım var. internete bağlanmama rağmen smart tv yi çalıştıramıyorum. ;Demo modu diyor, kalıyor. Bir de güncellemeyi yapamadım. DTS filmlerde ses alamıyorum.
    Güncelleme için adımları izledim ama olmadı. Anlayan biri varsa yardım etsin lütfen..
  • Dts ve smart da sorun olmasa bugun bende gider alirim iyi fiyat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz uğraştım ama sanırım DTS olayını çözdüm. Ses, gümbür gümbür.. Hakikaten görüntüden sonra ses sistemi de çok hoşuma gitti.. Usb den 1080p DTS li filmleri izleyebiliyorum.subwoofer olayı süper. Kesinlikle ekstra bir ses sistemine ihtiyaç yok.

    Smart tv için çalışmalarım devam ediyor. Hareket algılayıcı kumanda olayı biraz enteresan, bazen algılamıyor gibi, onunda bir yöntemi vardır elbet..
  • kays73
    Philips almaktan çok şükür şuana kadar pişman değilim.. Sony i katmaz isek, Samsung-LG ve Philips arasında en iyi görüntü bana göre Philipste.. Çok araştırdım ve gittim defalarca marketlerde birebir izledim, karşılaştırdım. Elbette bu iş zevk meselesi, Pastel renk seviyorsan kesinlikle Samsung. Ben, biraz daha mat ama daha doğal ve daha net olduğuna inanıyorum Philipsin görüntüsünün. Smart TV öncelikli tercih meselesi ise tabiki Philips değil, LG ve Samsung, hatta direk LG tercih edilebilir kanaatindeyim. Benim için Smart TV öncelikli değildi. Araştırmama göre zaten TV alan büyük çoğunluk Smart TV kullanmıyor.
    USB den film izlemek büyük kolaylık, eğer izlemeyi başaramasaydım da media player dan izleyecektim, çünkü görüntü ve ses gerçekten çok çok iyi.

    Dediğim gibi bu işler tamamen zevk ve keyif meselesi.. Arıza olayı ise şans meselesi sanırım.Gerçi montajı yapan arkadaşlar, artık yeni jenerasyon Led TV lerde ölü piksel durumunun olmadığını söyledi, bilmiyorum sadece philips içinmi yoksa hepsi içinmi geçerli.

    Herkes bence TV alırken önce yerinde gidip izlemeli, kendi zevkine göre tercih etmeli.




  • Bunun için duyum almaya gerek yok. Philips Nisan 2011 de açıkladı bunu:

    http://www.turkey.philips.com/sites/philipstr/about/company/local/basinbulteni/index_pr.page


    Ayrıca televizyon firmaları, Vestel fabrikası dahil dünyadaki bir çok farklı fabrikada televizyon üretmektedirler. Sharp avrupa üretimlerinde philips fabrikalarını kullanmaktadır. Aklıma gelenlerden le320 ve le630 serileri direk philips cihazlardır hatta. Kalitesiyle nam salmış loewe televizyonun connect 22 leri de bir süre Vestel fabrikalarında üretilmiştir. Yine Sony nin Samsung un LG nin aynı bantlardan çıkan ürünleri var. Genel olarak bu ürünler ya fiyata oynanıp daha ucuz yollu üretilenlerdir yada talep çok fazla olduğu için diğer fabrikadan hizmet alınmıştır.




  • Teknosada ki aradaslar bana israrla philips tavseye etti lg740 ile arasinda cidfi fark vardi goruntude ve daha uygun fiyati dts sorunu yasarsiniz bence forumda arkadaslar yaziyor vaktim var ugrasirim derseniz media player alin sorunu kokten cuzun ama smart uygulamari yavas ne kadar kullanilir o da tartisilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba bende yeni bir led tv almayı düşünüyorum fakat hiç bilgim yok bu konuda önem verdiğim şey çok net göstermesi bunun için bana öneriniz ne olur. 47 inch düşünmekteyim forumu takip ediyorum philips öneriliyor yardımcı olursanız sevinirim.
  • mclearen kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Smart TV olayına önem veriyorsanız, LG veya Samsung.. Smart TV önemli değil, görüntü önemli diyorsanız, Philips öneririm.

    Ben şahsen Philips kullanıyorum ama tüm tvleri inceledim. Philips daha kaliteli görüntü sunuyor. Ama bu da kanaatımca, kişisel zevk meselesi. Yani, sizin belki samsung un görüntüsü daha çok hoşunuza gidebilir. Samsungun görüntüsü daha pastel renkler ile donatılmış, LG ve Philips biraz daha mat görüntüye sahip. Philips biraz daha doğal geldi bana.

    Philips kullanıcısı olarak, eksileri; DTS desteklememesi ve Smart TVnin diğer markalara nazaran daha az kullanışlı olması. Ancak, güncelleme yaparak DTS sorununu çözdüm. Smart TV ise halen diğer markaların gerisinde. İncelememe göre zaten süper bir smart tv kullanıcısı olmayacaktım. Smart TV de örneğin benim kullanacağım, özet maç görüntüleri ve bazı kaçırmış olduğum dizi veya show programlarının tekrarlarını izleyebilmek. Ama bunların görüntüsü malesef tatmin edici değil. Diğer markaların tvlerini bu konuda bilemiyorum.

    Bu arada, diğer TVleri bilmiyorum ama Philips in ses sistemi muhteşem. Adeta sinemada izliyormuş gibi bir etkisi var. Kesinlikle ekstra bir ses sistemine ihtiyaç yok.

    Sonuç olarak bence, kendiniz gidip yakinen inceleyin, kriterlerinizi belirleyin, hangi görüntü daha hoşunuza gidiyor ise hangi marka tv daha size sıcak geliyorsa ona göre seçiminizi yapın. Marka fanatikliği yapmış gibi algılanmak istemiyorum. Sonuçta bu üç marka aşağı yukarı birbirine yakın kalitede. Sony nin fiyatından ötürü incelemeye almamıştım. Sony'nin fiyatları ciddi bir şekilde uçmuş durumda. Bir sony kullanıcısı değilim ama kendi izlenimim, bukadar fiyat farkını oluşturacak bir görüntü yada kullanım farkı hissedemedim.

    Alacağınız hangi marka olursa olsun, şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın..




  • Joey DeMaio J kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim birde dahili uydu alıcısı diye birşey yazıyor tvlerin özelliklerinde bu nedir bilgi verirmisiniz
  • Joey DeMaio J kullanıcısına yanıt
    Hocam peki 42 inç 1800-2000 tl arası philps hangi modeli önerirsiniz ben suan vestel 9060 lg 660s arasında karar vermeye calısıyırum philps i herkes övüyo model olarak öneriniz nedir gidip mağazada onada bakmak isterim tsk ederim şimdiden :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak235 B kullanıcısına yanıt
    Philipsin özellikle 7000 serisi ve üzerini tavsiye ederim. Ben keza 7008 serisi aldım..
  • mclearen kullanıcısına yanıt
    Bilgi vermek isterdim ama o konuda bende çok bilgili sayılmam. Sanırım, Tvye anten kablosu takmak gerekiyor ve bu sayede dahili uydu ile bir çok kanal seyredilebiliniyor.
  • Joey DeMaio J kullanıcısına yanıt
    tavsiyen için cok tsk ederim ama 7008 ler benim 1800-2000 tl lik limitimin üstünde kalıyo malasef
  • Pardon limitler konusuna dikkat etmedim. Bedel ile ilgili bir diğer belirleyici durumda alacağınız TVnin ekran boyutu.. İnc arttıkça fiyatta artıyor. Bununla alakalı kaç inc istiyorsunuz bilemiyorum. Misal, ben 55inc aldım ve 55inc olarak TV fiyatları zaten marka gözetmeksizin 3.000 TL bandından başlıyor.

    Genel olarak fiyatları ve kalitesi ile orantılı olarak en makul marka LG gibi gözüküyor. Eski bir Vestel kullanıcısı olarak çok memnun olduğumu söyleyemeyeceğim. Çokca şikayet var vestel ile alakalı ki ben okadar büyük sıkıntılar çekmedim şahsen. yani sıkıntı dan kastim, TV de çıkan arızalar ile alakalı teknik servisle haşır neşir olmaktan bahsediyorum. Kaliteden ödün veririm, görüntü kötü olmasın ama çok da iyi olmasın diyorsanız, Vestel belki tercih edilebilir. Şahsi görüşüm, LG,Samsung ve Philips ten birini tercih etmeniz. Ancak, fiyat farkından ötürü LG sanki bir adım daha öne çıkıyor.

    Tekrar etmekte fayda görüyorum, TVleri çıplak gözle incelemenizde büyük fayda var. Benim şahsi olarak Philipsi görüntü açısından daha iyi bulmam biraz zevk ve keyif olayı. Sizin beğeniniz belki samsung ve LG yi tercih ettirecektir. Gerçekçi olmak gerekirse aslında görüntü olarak atla deve kadar bir fark yok aralarında..Çevremde LGyi tercih eden ve memnun olan bir çok dostum var keza.




  • Joey DeMaio J kullanıcısına yanıt
    42 inç düşünüyorum evet yazmamısım dige rmesajlarda baska konulara yazmıstım ama buraya yazmamısım 42 inçte limitime lg42la660s vestel pf9060 giriyo philip e pek yogunlasmamıstım acıkcası sizlerden phlips model tavsiyeleri alıp magazalarda bakmayı düşünüyorum sanırım 42 inçtw limitime 6008 modeli giriyo tsk ederim tavsiyelerini bekliyorum :)
  • burak235 B kullanıcısına yanıt
    Bu durumda, en iyi tercih LG42La660s gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.