Şimdi Ara

3D - IMAX - HFR Nedir? Ne değildir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
8
Favori
9.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgilendirmen için sağol hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar, bu teknolojilerden herhangi birini deneyen bizimle paylaşırsa daha yararlı bi konu olabilir burası. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • Ben IMAX le MarmaraPark Beylikdüzünde karşılaştım bu teknolojiyi o sinema salonu açılmadan oncede takip ediyordum,neyse 2013 ün mayıs ayı idi Iron Man 3 çıkmıştı o zamanlar ben kafaya koydum nerede ise gidicektim işte gittim o zamanın parası 15,50 gibi birşey verdim heyecandan erken gittiğim için baya bir bekledim sonra sinema salonuna girdik salon baya bir buyuktu perde neredeyse bir apartman boyu vardı ( 4 katlı ) en arkanın 3 onunden almıştım bileti oturdum gozluğumu taktım gozluk çok hafif ti ama kaşımın ortasını terletiyordu nedense durmadan terimi siliyordum ve bir anda bir ses patladı salondaki herkes korktu test introsu imiş anladık sonra :D sonra film başladı şoyle hissettim salonda sadece ben ve perde varmış gibi o kadar inandırıcı bir goruntu inanılmazdı anlatılmaz yaşanır tadında bişi idi. 4 filme gittim IMAX te hepside aynı salonda hiç bir sıkınıtısı yok fiyatlar gayet makul derecede kaçırmayın olmeden gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C84241B05 -- 10 Haziran 2014; 18:02:11 >
  • Arkadaşlar HFR teknolojisini denemek için Hobbit'in son filmi THE HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES'i HFR destekleyen sinema salonlarında izlemenizi öneririm.
  • IMAX hakkında yeni bilgiler ekledim. Keyifle okumanız dileğiyle.
  • elıne saglık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal herhangi bir sinema perdesin 2k görüntü mü izliyormuşuz? Bunu bilmiyordum.

• Güzel konu,eline sağlık
    Keşke Bursa'da da olsa Imax :(

• IMAX sinema lokasyonları hakkında yeni bilgiler ekledim. Keyifli okumalar.
  • Evet arkadaşlar konuyu biraz daha genişletmek istiyorum. Bu yüzden konuma güncel olarak IMAX çıkan filmleri, satın alabileceğiniz sitenin linkini ve filmin fragmanını koyacağım. Bu sayede sinemada şu an IMAX olarak hangi film var güncel olarak bu konudan takip edebileceksiniz. Ayrıca şunu da eklersen iyi olur dediğiniz konular varsa yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF9559B5B -- 6 Nisan 2015; 17:41:40 >
  • Evdeki lg tvnin yanında gelen gözlükle gidebiliyo muyduk bunlara yoksa imax gözlüğü ayrı mıydı

• Teşekkürler faydalı bir konu olmuş.
  • yekilord kullanıcısına yanıt
    Hemen cevap verim kardeşim. IMAX izlemek için ekstra bir gözlük gerekmez. Yani IMAX gözlüğü diye birşey yok. Ama IMAX 3D filmler için filme girmeden önce sinemada verilen "IMAX 3D" isimli özel bir gözlük gereklidir ve bırak LG'yi hiç bir 3D gözlük IMAX 3D filmiyle uyumlu değildir. Dediğim gibi IMAX için özel gözlük yok ama IMAX 3D için sinemada verilen IMAX 3D gözlüğü şart. Umarım anlatabilmişimdir. İyi akşamlar.

• SpoonieGee kullanıcısına yanıt
    O zaman ne mutlu bana. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF9559B5B -- 11 Nisan 2015; 23:56:22 >
  • Teşekkürler konu için.

Ayrıca internetten indirebileceğim 3D film önerisi alabilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

Teşekkürler konu için.

Ayrıca internetten indirebileceğim 3D film önerisi alabilir miyim ?

Google dan en iyi 10 3d film vs.diye arattır onlarì indir izle.

• Magnum44 kullanıcısına yanıt
    Hocam 3D filmlerin atası Avatar'dır. Onla başlayabilirsin.

• Hocam o değilde turkiyede 70mm ımax projektoru yok amerikadaki projektorler laser li sisteme geçti bizim cinemaximum zihniyeti 70 mm projektor getirtemedi.
  • İnşaallah avengers'ın yeni filmine akasyada Imax izlemeyi planlıyorum.

• Arkadaşlar Bursa'ya Imax Sinema Salonu gelme ihtimali var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.