Şimdi Ara

3d Film Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni televizyon aldım ve 3d film izlemek istiyorum avatar ve dredd izledim avatar 3d çok iyiydi ama dredd o kadarda iyi değildi.3d'si sağlam film önerirmisiniz ?

• Belgeseller güzel oluyo çoğunlukla. IMAX'ın belgesellerine bi bak derim.
  • İmax 3D leri imdirmeye bak. Onlar sağlam oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Smurfs

Izledigimde cok begenmistim bende..
  • Önerileriniz için teşekkür ederim izliyecem.Bide 3d'nin televizyondan dışarı vurmasını istiyorum öyle bir film önerirmisiniz ?
  • Sondurak (kac oldugunu hatirlamiyorum 4 sanirim)

sevgililer gunu katliami

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durak 4 heralde izliyecem saol :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prime Video Film/Dizi Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

The Smurfs

Bunun için gelmiştim, şimdi gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archuduke

Önerileriniz için teşekkür ederim izliyecem.Bide 3d'nin televizyondan dışarı vurmasını istiyorum öyle bir film önerirmisiniz ?

Her filmde olmuyor o. Onun için imax çekimi filmler var onları tercih etmelisin. Ejderhanı nasıl eğitirsin diye bir animasyon var o da imax için olmalı 3D si gayet başırılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

quote:

Önerileriniz için teşekkür ederim izliyecem.Bide 3d'nin televizyondan dışarı vurmasını istiyorum öyle bir film önerirmisiniz ?

Her filmde olmuyor o. Onun için imax çekimi filmler var onları tercih etmelisin. Ejderhanı nasıl eğitirsin diye bir animasyon var o da imax için olmalı 3D si gayet başırılı.

Çok sağol kardeşim bunu kesinlikle izliyecem,bide half sbs olayı varmış 3d'de ne olduğunu biliyormusun ? Bide bendeki filmler 13-14 gb arası değişiyor internetten baktım 40 gb kadar 3d filmler var bunun ne farkı var yani ben 40 gb indirip direk flaşa atıp izliyebilirmiyim ? :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bunuda izliyecem çok teşekkür ederim :)

• quote:

quote:

quote:

Çok sağol kardeşim bunu kesinlikle izliyecem,bide half sbs olayı varmış 3d'de ne olduğunu biliyormusun ? Bide bendeki filmler 13-14 gb arası değişiyor internetten baktım 40 gb kadar 3d filmler var bunun ne farkı var yani ben 40 gb indirip direk flaşa atıp izliyebilirmiyim ? :D

Halfsbs codecle alakalı sanırım onu bende çözemedim. 3D ler genelde hlfsbs tercih ediyorum. Imax dediğim olay özel çekim 3D filmler.

• quote:

Son durak 4 heralde izliyecem saol :)

Sevgililer gunu katliaminda ki kazma sahnesi en iyi 3d sahnesi secilmisti.Ikincide son duraktaki lastik sahnesiydi.Ondan yazdim bunlari ucuncuyu hatirlayamadim malesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide birşey soracam arkadaşlar avatar 3d izledim tam ekran oldu ama dredd ve the green hornet tam ekran olmuyor altta ve üste siyahlıklar oluyor bunu nasıl halledebilirim televizyonum LG 47LA640S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

The Smurfs

Bunun için gelmiştim, şimdi gidiyorum

Bunu yazmandaki amac nedir peki?
  • 3D altyazıyı hangi programla yapıyorsunuz? 3d subtitler ile denedim ama olmadı. Nasıl yapacağız? Birisi yardım etse çok iyi olur.
  • 3d alt yazı ne dostum normal alt yazıdan farkı ne :D :D
  • son durak 4-5 ikiside dışa sahneler mevcut tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanx54

son durak 4-5 ikiside dışa sahneler mevcut tavsiye ederim

Listeye aldım kardeşim sağol :)
  • quote:

3d alt yazı ne dostum normal alt yazıdan farkı ne :D :D

SBS 3D filmlerde altyazı da öyle olmalı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.