Bildirim
3d film izlemek için lg tv gözlüğü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
cevap verseniz iyi olur -
vermesenizde olurda verseniz daha iyi olur tabi -
Televizyonunuz lg 3d ise izlersiniz.
Filmi açın, kumandadaki 3d tuşuna basınca seçenekler çıkar; yan yana olan seçeneği seçip izlersiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İzlenir ama sinemadaki 3d tadını alamazsın sadece derinlik katıyor görüntüye,ekrandan fırlayan sahneleri göremezsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
abi tvnin 3d modunu biliyorum o iyi değil ben 3d film indirdim 3dye basmadan izlenmesi gerekmiyomu yan yana seçeneğini yapınca gözlüğü takınca sinemadaki gibi olurmu
tvnin modeli la4800 falan filandı tam bilmiyorum 106 ekran falan yanında 4 gözlük hediye verdiler
hediye verdiler derken kutunun içinde çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutcicen -- 4 Aralık 2015; 17:08:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: umutcicen
abi tvnin 3d modunu biliyorum o iyi değil ben 3d film indirdim 3dye basmadan izlenmesi gerekmiyomu yan yana seçeneğini yapınca gözlüğü takınca sinemadaki gibi olurmu
tvnin modeli la4800 falan filandı tam bilmiyorum 106 ekran falan yanında 4 gözlük hediye verdiler
hediye verdiler derken kutunun içinde çıktı
Eğer harici medya oynaticida izlemiyorsan ya da harici medya oynaticinda 3d özelliği otomatik değilse mecburen dediğim şekilde izleyeceksiniz. Başka bir yöntemi yok bunun...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır telefonu tvye bağlayıp izliycem ozaman tvdeki 3d modu gibimi oluyo daha iyimi oluyo
bide bilgin varsa şunu soruyum dedim
hani 2018de yenilmezler 3 çıkacak ya spiderman kaptan amerika iç savaşta olcak bide 2017de kendi filmi olcak
yenilmezler 3de örümcek adam olurmu ve hangi karakterler olur x man falan -
Videoya pop out yapmışlarsa dışa taşmayı tvde de görebilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirdiğin 3d orjinal 3d ise sinemada ki 3D gibi olur.Tabi burada iş filme düşüyor.Filmin 3Dsi ne kadar kaliteliyse o kadar iyi 3D olur.
Baktın filmin 3D sini beğenmefin 3d manuel ayara girip 2d olarakta izleyebilirsin.
orjinal 3d 40 50 gb falan oluyo galiba benim indirdiğim 3gbdi -
Yok öyle değil.3D olarak çekilen orjinal film var birde 3d çekilmeyip video çevirici programıyla 3d yapılan ripler var.Bu ripler iyi değil.
3Gb lık videodan çok iyi net bir görüntü alamazsın ama idare eder.
gerçek 3d olduğunu nasıl anlarım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X