Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (168. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.732
Cevap
198
Favori
372.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarkHellKnightX

pc destekliyorsa 3d bd için powerdvd 12 güzel program. *.iso dosyalarını daemon tools ile açmanız yeterli. fsbs filmler zaten bluray den ripleme olduğundan bluray varken uğraşmaya değmez daha düşük kalite verir.

eğer geniş bir depolama alanınız yoksa h-sbs film arşivi yapın çok şey kaybetmezsiniz. ayrıca bana göre polarize tv lerde görüntüleri üst-alt şeklinde riplenen filmler daha güzel 3d görüntü veriyor.

hımm power dvd 12 indiriirm o zaman bluray.iso dosyasını da dt. amount ederim daha sonra açarım.sanal sürücüye tıklyarak mı açıcam yoksa mount ettikten sonra power dvdden mi açıp izlemem gerek peki ? ve powerdvd den filmi açacağımızda ayrıca bi ayar vs. yapıyor muyuz ?
    bu arada gpu destekliyor. fakat cpu amd olsaydı o zaman blurayler açılmayacak mıydı acaba ?

dediiğiniz gibi de yuksek hızı olmayan bu lanet ttnetin akk na mahkum olanlar anca hss film imdirebilir.dün gece laptopta idm ye attım linki sabaha kadar inmiş 11.8gb hsbs john carter 3D.
    toplamda h-sbs 3D filmlerimin sayısı 8 oldu. :D indirdiklerim de gerçek 3D film olanları indirdim bu fakeorreal3d sitesinden baktım da.

polarize tv ler hakkkında da bi bilgim yok nasıl oldukları konusunda.
  • half sbs leri pcden nasıl izliyorsunuz?ben classic media playerdan filmi açıp tvyi 3d moduna alıyorum siz?
  • Oncelikle merhaba, Akmerkez ve Forum istanbul olmak uzere 2 adet Samsung bayiligimiz mevcut.
    Ayni zamanda e-ticaret sitemiz uzerinden satis yapmaktayiz. Her gecen gun artan satis hacmimizi ve buna bagli olarak musteri memnuniyetimizi arttirmayi hedefliyoruz.
    Akmerkez magazamiza gelenlere elimizde bulunan 3D filmleri paylasima acabiliriz. Tamamen ucretsiz olarak. Forum,donanimhaber uzerindeki bu mesaji gorup geldiklerini soylemeleri yeterli olacaktir.

Bizim de tavsiye edecegimiz filmleri listelemek gerekirse su sekilde siralanabilir.yukarida yazilanlanlarin haricinde yazmaya calisacagim ama elbet aynilari cikacaktir

1. Ayi Yogi (bu gune kadarki en gercekci 3D film)
    2. Avatar (20gblik versiyonu)
    3. The green hornet
    4. Tron legacy
    5. Baykus kralligi efsanesi
    6. Alice in wonderland
    7. Monsters vs. Aliens
    8. G force
    9. Drive angry
    10. Karmakarisik -tangled
    11. Kediler ve kopekler 2
    12. Kofte yagmuru
    13. Megamind
    14. Narnia gunlukleri -safak yildizinin yolculugu
    15. Sammy nin maceralari
    16. Sanctum
    17. Sevimli hayvanlar
    18. Underwater world
    19. Street dance 3d
    20. Magic forest
    21. Avengers

Hepsi ve daha fazlasini ucretsiz olarak paylasabiliriz sadece gelmeden once donanimhaber uyeligimize mesaj atmaniz yeterli, hatta ilerleyen zamanlarda bu paylasimlar icin bir konu bile acabiliriz .
    Iyi forumlar herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre4234

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

dedigin yolu biliyorum, o cok iyi sonuc verir elbet. onun icin nvidia ekran kartinin 3D desteklemesi lazim, 3D destekliyor zaten cogu nvidia. ama pc den baglamanin baska bi dezavantajida pc den ses sistemine dts formati aktaramassin ozel ses kartlari olmadikca. bende dts destekleyen ses sistemi yok ama tv dts destekliyo, dts ses alamiyorum dogal olarak ama elinde dts destekli ses sistemi olanlarin samsung tv almasini tavsiye ederim

samsungun bu 46d7000 serileri dts yi bildiğim kadarı ile destekliyodu galiba.dediğin gibi artık çoğu nvidia gpu lar 3D yi destekliyor.o yuzden tv den oynatma yönünden kimsenin sıkıntı yaşayacağını sanmam.

bilgisayardan izlerken tv nin dts desteklemesi bi ise yaramaz, asil onemli olan ses sisteminin dts desteklemesidir, dts 5+1 ses formatidir ve sadece optik kabloyla iletilir, bu giriside cok az ses karti bulundurur(samsung tv lerde bu giris vardir). dts aktarabilen bi kablo daha vardi ama adini hatirlayamadim, o kabloda amfilerde ve hifi cihazlarinda oluyo sadece. yani kisacasi ses sisteminde optik kablo girisi yoksa tv nin dts desteklemesi hic bi ise yaramiyo. ama tabi samsung disindaki tv lerin dts sesi oynatamadigini dusunursek bunun onemli bisey oldugunuda soyleyebiliriz

• Birkac sorum olacak herkese iki gundur bulmaya callisiyorum bir turlu bulamadim.

Bluray oynaticim olmadigindan aldigim bluray filmi tv de izleyemiyorum. Bende filmi duzgun bir formata cevirip harici harddisk e atip tv den izleme istiyorum. Aldigim filmi hangi formata cevirirsem en guzel sekilde 3d filmi izleyebilirim. Mkv mi ?

Bu arada televizyonum Philips 47PFL6097 3D Led TV. ve DTS destegi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H@mdilli

Birkac sorum olacak herkese iki gundur bulmaya callisiyorum bir turlu bulamadim.

Bluray oynaticim olmadigindan aldigim bluray filmi tv de izleyemiyorum. Bende filmi duzgun bir formata cevirip harici harddisk e atip tv den izleme istiyorum. Aldigim filmi hangi formata cevirirsem en guzel sekilde 3d filmi izleyebilirim. Mkv mi ?

Bu arada televizyonum Philips 47PFL6097 3D Led TV. ve DTS destegi yok.

*.mkv ya da *.avi olarak dönüştürebilirsiniz.
    Ses formatı olarak *.ac3 olarak convert edebilirsiniz.

bu sekılde sorunsuzca ve güzel görüntüler elde ederek izleyebilirsiniz, Kolay gelsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samsungavm.com

bu sekılde sorunsuzca ve güzel görüntüler elde ederek izleyebilirsiniz, Kolay gelsın

peki bluray filmi nasil mkv ye ceviricem ? hangi programla kalite kaybi yasamadan cevirebilirim ?
  • quote:

quote:

peki bluray filmi nasil mkv ye ceviricem ? hangi programla kalite kaybi yasamadan cevirebilirim ?

kalite kaybı yaşamadan çevirmeniz mümkün değil. fakat ekran kartınız 3d bd destekliyorsa powerdvd 12 ile bluray i tam kalitede oynatabilirsiniz. eğer film iso dosyası halindeyse daemon tools ile açmanız yeterli powerdvd görür filmi. genelde tr dub sesler ac3 oluyor ses sıkıntı çıkarmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

half sbs leri pcden nasıl izliyorsunuz?ben classic media playerdan filmi açıp tvyi 3d moduna alıyorum siz?

ben direk tv den açıyorum. ilk zamanlar usb hdd ye atıyodum filmi şimdi yan odadaki masaüstünde plex kurulu. wireless modem üzerinden her türlü filmi açıyor tv.
  • quote:

bilgisayardan izlerken tv nin dts desteklemesi bi ise yaramaz, asil onemli olan ses sisteminin dts desteklemesidir, dts 5+1 ses formatidir ve sadece optik kabloyla iletilir, bu giriside cok az ses karti bulundurur(samsung tv lerde bu giris vardir). dts aktarabilen bi kablo daha vardi ama adini hatirlayamadim, o kabloda amfilerde ve hifi cihazlarinda oluyo sadece. yani kisacasi ses sisteminde optik kablo girisi yoksa tv nin dts desteklemesi hic bi ise yaramiyo. ama tabi samsung disindaki tv lerin dts sesi oynatamadigini dusunursek bunun onemli bisey oldugunuda soyleyebiliriz

nasıl bilgisayrdan izlerken onu anlamadım. zaten tv den izlemek için önce pc den filmi açmıyormuyuz, açıyoruz.tv örneğin dts destekliyor.Galiba arc girişine takıyorduk desteklemesi için.daha sonra hani sizin dediğinize göre birde hem tv destekleyecek hemde pc de bulunan ses sistemi mi destekleyecek diyorsunuz 5+1 yoksa pcdeki ses kartı mı destekleyecek diyorsun.

tv samasung olmayaydı dts sesi oynatması için illa ses sisteminin dts yi desteklemesi gerekiyor sanırım doğru mu anlamışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre4234

quote:

nasıl bilgisayrdan izlerken onu anlamadım. zaten tv den izlemek için önce pc den filmi açmıyormuyuz, açıyoruz.tv örneğin dts destekliyor.Galiba arc girişine takıyorduk desteklemesi için.daha sonra hani sizin dediğinize göre birde hem tv destekleyecek hemde pc de bulunan ses sistemi mi destekleyecek diyorsunuz 5+1 yoksa pcdeki ses kartı mı destekleyecek diyorsun.

tv samasung olmayaydı dts sesi oynatması için illa ses sisteminin dts yi desteklemesi gerekiyor sanırım doğru mu anlamışım.

durumun samsungla alakası yok sanırım ses sistemi sesi optik kablodan almıyorsa dts ac3 gibi formatları kendisi çözmesi lazım bu arada lg nin bu seneki tv leri (lm serisi) dts açabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal2_ocal

Arkadaşlar Gece Download Bitti Test Ediyim Dedim Ama DTS de Takıldı Galiba Ac3 e Çevirme Progrmaının Fulu Elinizde Var mı Benim indirdiğimde Bazı dosyaları eksik galiba Run Butonu Belirmiyor Cevabııyzi bekliyorum

mkv2ac3 programı kullanmanı tavsiye ederim çok basit ve kullanışlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

Orijinalden alıntı: kartal2_ocal

Arkadaşlar Gece Download Bitti Test Ediyim Dedim Ama DTS de Takıldı Galiba Ac3 e Çevirme Progrmaının Fulu Elinizde Var mı Benim indirdiğimde Bazı dosyaları eksik galiba Run Butonu Belirmiyor Cevabııyzi bekliyorum

mkv2ac3 programı kullanmanı tavsiye ederim çok basit ve kullanışlı

6 saattir bir ses dosyasıyla uğraşıyorum yahu
  • Ewet Arkadaşlar Saat 23:00 İtibariyle Ses Dosyalarının Çevirisi Bitip Tek Video Haline Getirdiğim LG 2012 Demosunu İnşallah Sorunsuz Birşekilde Deniyeceğim
  • Bende sabahtan beri yazilari bozuk gosterir diye srt uzantli alt yazilari 3D ye uygun hale getirmeye calisiyorum megersem samsung srt dosyayi 3D filmde de gayet guzel gosteriyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkHellKnightX

quote:

quote:

kalite kaybı yaşamadan çevirmeniz mümkün değil. fakat ekran kartınız 3d bd destekliyorsa powerdvd 12 ile bluray i tam kalitede oynatabilirsiniz. eğer film iso dosyası halindeyse daemon tools ile açmanız yeterli powerdvd görür filmi. genelde tr dub sesler ac3 oluyor ses sıkıntı çıkarmayacaktır.

1) bluray playerim olursa ve ya ps3 ile izleyebilirim
    2) mkv haline cevirip harddisk ile tv ye takip izleyebilirim
    3) laptopu pc ye baglayarak izleyebilirim,
    3 farkli sekilde tv de izleyebilirim,Dogru mudur ?

Bluray playerim ve ya ps3 um olmadigi icin avatari (20gb) mkvye cevirdim harddiske atip tv ye bagladim kalite dusuktu.

Laptopun ekran karti AMD Radeon™ HD 6630M 1gb. Destekliyor mu bilmiyorum 3D

Laptopu nasil baglayip izleyebilirim ?

• Herkese selamlar;Geçen gün JOHN CARTER adlı filmi izledim görüşlerimi aktarayım,çok iyi değil çok vasatta değil örnek olarak testere'den ve sanctum'dan iyi diyebiliriz resident ewil'a hemen hemen yaklaşıyor gibi görüntüler konu olarakta saçma gibi geliyor ama ilerleyen dakikalarda bağlıyor kendine film 10 üstünden 6,5 verdim.

Bu arada orjinal AVATAR 3D nereden temin edebilirim?Piyasaya çıkarmadılar mı bu filmi anlamadım..
  • Arkadaşlar LG 2012 Demoları Güzelmiş, bu Spider Man The Amazing Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Ben Sıfırdan Başlanılmasına Karşı olduğumdan indirmeyi düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

Bu resim şimdi illegal bir paylaşımmı oluyor ?

LG'nin bu demo diskinin şu an piyasada satışı var mı? Benim bildiğim kadarıyla hayır yok. "nete düşmek" tabiri de satışı olmayan bir ürün için yeterince illegal.

Bu konuyla ilgili olan tüm açıklama ve tartışma mesajları yarın silinecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

Sevgili Dusty tartışmayı sürdürmek istememekle birlikte açıklamana karşı bir kaç şey eklemezsem olmaz. Bu topic altında paylaşılan konuşulan bütün mkv ler tabiri caiz ise nete düştükten sonra indirilen filmler. MKV olan hiçbir filmin paylaşımı legal olamaz bilmem yanlış mı düşünüyorum. Bir arkadaş Alice In Wonderland çok güzel bir filmdir tavsiye ederim yazdığında ardından gelen "bunun bilmemne sürümünün mkv sini indirdim türkçe ses dosyasını nasıl entegre ederim " gibi pek çok yazışmanın da illegal olduğu apaçık ortada. Hal böyle iken arkadaşın bir önerisini sadece satışı omamasından ve "Nete düştü" kelimesini kullandığından dolayı illegal olarak değerlendirip silmenizin yanlış bir karar olduğu kanaatindeyim. Ayrıca bahsettiğiniz DVD nin Ebay satışı da mevcut, ha eyer Türkiyede satışta olanları burada reklam edebiliriz gibi bir sınırlama var da ben bilmiyorsam kusura bakmayın

http://www.ebay.com/itm/3D-Blu-Ray-Disc-LG-3D-CONTENTS-2012-Demonstration-Demo-Disk-Region-Free-New-/330793805538
  • arkadaşlar aldığım tv de 3d olarak ilk film olarak hangisini tavsiye edersiniz gerek derinlik gerek dışa çıkma sahneleri olarak
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.