Şimdi Ara

3D cizim dersleri video olarak hazirlayip yüklesem tutarmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3D cizim derslerini Türkce anlatimli hazirlayip youtuba koysam tutarmi beyler, ne dersiniz?

3D cizim dersleri video olarak hazirlayip yüklesem tutarmi?

Anlatacagim program Creo Parametric 2.0, birkac kisi video yapmis ama pek tutmamis. (1 yilda 300 gösterim) 300 gösterimden pek para gelmez gibime geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich Engels -- 24 Şubat 2014; 14:22:13 >

• o program tutmaz ama biliyosan c4d zbrush gibi şeyler yap tutar takipçisi çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgmslck

o program tutmaz ama biliyosan c4d zbrush gibi şeyler yap tutar takipçisi çok

Aslinda Catia ile birlikte en saglam tasarim programi ama bizimkiler sirf korsani var diye solidworks kullaniyor
  • Friedrich Engels kullanıcısına yanıt
    insanlar isimlerini bilmedikleri şeylere odaklanmazlar o yüzden hala çoğu yerde 3d kullanıldığı için zbrush tarzı programlara bile o ney la diyen var o yüzden takibi kolay programlar yayınlamalısın ben avidde başarısız olmuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgmslck

insanlar isimlerini bilmedikleri şeylere odaklanmazlar o yüzden hala çoğu yerde 3d kullanıldığı için zbrush tarzı programlara bile o ney la diyen var o yüzden takibi kolay programlar yayınlamalısın ben avidde başarısız olmuştum

sende haklisin

Program bide parametrik, denklemler falan yazman gerekiyor sinüs kosinus anlatacam orda adam bu ne diyip gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich Engels -- 24 Şubat 2014; 14:27:48 >

• Ben İzlerim arkadaşım.Reklam koyarsan tıklarımda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.