Şimdi Ara

3D Baskı İşi Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese, yaklaşık 8-9 yıldır 3D yazıcılarla uğraşıyorum, hobi olarak başladım fakat üniversite bitti işe girdim hala kullanıyorum. İş dışında kendime ait 2 tane de yazıcım var ve sürekli tasarlamak baskı almak hoşuma gidiyo. Bu hobiyi de işe çevirmek istedim ve Etsy ile shopierde dükkan açtım. Fakat bu dükkanların yayma müşteri çekme konusunda sorunlar yaşıyorum. İşin doğrusu baskı siparişi ve müşteri çekme konusunda deneyimsiz ve bilgisizim. Etsy tarafında Etsy'nin kendi reklamlarını denedim, yurtdışında yüksek takipçili sayfalarla iletişime geçip reklamlar verdim (yeri geldi dolandırıldım  ), Türkiye'de shopier tarafında ise yine İnstagram sayfalarına reklam verdirdim, instagramın kendi reklamını kullandım vs ama müşteri çekmekte zorlanıyorum. Hala kar elde edebilmiş değilim. Bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı, fikir verebilecek, yol gösterebilecek? Etsy, Shopier mağaza linklerimi de bırakıyorum buraya, mağazalarımı inceleyebilirsiniz. İnstagram sayfamı da bırakıyorum, destek için takip edebilirseniz çok sevinirim. Baskı ihtiyacı olan varsa da iletişime geçebilir. Görünen ürünlerle kısıtlı değilim. Sipariş üzerine de baskı alıyorum, herhangi bir yedek parça olur, kendi özel istediğiniz bir figür olur, kullanışlı eşyalar olur aklınıza ne gelirse 3d baskı ile yapıyorum. Hazır çizim varsa direk baskı alıyorum, tasarım yaptırmak isterseniz tasarımını yapıyorum, tarama yaptırmak isterseniz tarayıp baskı alıyorum.

Velhasıl kelam yolun başındayım, uzun zamandır iş yönünden tecrübeliyim fakat müşteri çekkmeye gelince orada kalıyorum. Müşteri bulamıyorum. Görüşleriniz fikirleriniz nelerdir? Yardımcı olabilir misiniz?

ETSY: https://www.etsy.com/shop/lumastudioshop/?etsrc=sdt

Shopier: www.shopier.com/lumastudio

İnstagram:

www.instagram.com
    Luma Studio (@lumastudioshop) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/lumastudioshop

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baskı için Photoshop ayarı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.