Şimdi Ara

399. Dönem (Mayıs 2025 Celbi) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
12
Favori
31.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kütahya asteğmen hava geldi eğitim süresi tam olarak kaç gün? Kimisi 1 ay kimisi 1.5 , 3 ay diyor işin aslı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsun merkez yedek astsubaylık başvurum onaylandı sağlıkçı olarak kabul edildim eğitim süresi 28 gün mü?

• hukuk mezunu 2.75 ort. yds 92 ielts 6.5. yaş 25

çıkan sonuç piyade er :D

şu mesajı yazmıştım bazı yorumlar gelmiş mesaj alıntılama tuşunu bulamadım. Bu şekilde yapıyorum o yüzden Valla sanırım özel üniversite olduğu için olmadı, Bahçeşehir üniversitesi mezunuyum ama burslu, ona bakıyorlar mı bilmiyorum .Ben garanti gözüyle bakıyordum açıkçası olmamış ama vatan sağolsun bizden daha iyi kardeşilerimiz gidip vatana katkı yapacaksa ne mutlu bize. Öğrenmiş olduk demek ki özel okuldan öyle adam almıyorlar ama bu da biraz garip be arkadaşlar üniversite sınavında 16 k yaptık mesela sırf özel üniversite olduğu için sıralamaya bile bakmadılar mı yani, ben de biliyordum diğer bölümleri yazmayı.. Dediğim gibi TSK doğru kararı vermiştir. Seve seve er olarak gidip yapacağız, askerliğin bedeli para olmaz demişler 6 ayda belimiz bükülmez.Tüm arkadaşlarımıza da hayırlı uğurlu olsun

• bkemalkom B kullanıcısına yanıt

Hocam özel ile alakası yok inan, gano bile önemli değil. Hemen hemen bütün elektronikçiler subay olmuş, ben ve bir arkadaşım dışında, gariptir ki ganomuz da kendilerinden yüksek, 2.5 çıkmış 3.13 çıkmamış. Yaşları 22 23 ben 26 yaşındayım. Yanlış anlaşılmasın bana neden çıkmadı diye söylenmiyorum, zaten konun başlarına bakarsanız çıkmaz demiştim ben, belli ki alımlar tamamen ramdom ve şans. Ben buna göre hazırlık yapmıştım zaten Hayırlısı buymuş, dilerim herkesin gönlünce olur.

• burakcakar99 B kullanıcısına yanıt

Tk.k yaziyorsa 70gundur

• meslek kurası yazan 28 gündü galiba

• Herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun aynı yer olan varsa yada aynı yerde yapan iletişime geçebiliriz

399. Dönem (Mayıs 2025 Celbi)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

TK.k nedir hocam

• burakcakar99 B kullanıcısına yanıt

Takim komutanligi.

• Takım komutanı ciktigini nasıl anlariz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Isparta komando yedek astsubay var mı

• @burakcakar99
    Kütahya en son meslek kurası alıyordu. Hava piyade asteğmenler Tuzla piyade okuluna gidiyordu. Zaten sevk belgenizi aldığınızda muv özelliği kısmında meslek kurası yazarsa yaklasık 4 hafta eğitiminiz olacaktır. Ben 373. Dönemdim son durumu bir önceki sayfada @kuklacini sorabilirsiniz.

@gecekralı1341
    En basiti sevk belgesinde muv özelliği kısmında meslek kurası yazanlar sınıf eğitiminden yırtıyor. Sağlık yazanlar da bildiğim kadarıyla sınıf eğitiminden yırtıyor.
    Sınıflandırma sonuç ekranında piyade, istihkam, bakım vb yazanlar sınıf egitimi de alacağı için 10 hafta sürecek.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Hava ulaştırma yazarsa 10 hafta mi olur?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese selam, Samsun sağlıkçı psikolog. 10 Mayıs oradayım. Umarım pişman olmam. Herkes için hayırlısı olsun.

Samsun için şunu götür bunu götür diyecekler çok yardımcı olur.

Bir de bavulu koğuşa sokacaklar mı dolaba sığmaz çünkü. Yoksa bavulu sivil depoya mı bırakacağım ona göre sırt çantası alayım.

• gecekralı1341 kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimal 10 hafta.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Hocam muv kısmında Meslek Kurası yazıyor. Bizim eğitim şimdi 4 haftada bitiyor değil mi? İstanbul'a gitme felan yok sanırım. 10 haftalık eğitim ile 4 haftalık eğitim farkı nedir? Ben kalıcı olarak kalmayı iç alım açarlarsa denemek de istiyorum.

• Bando sınıfı yazıyor. Tam olarak ne yapacağım? 😃

• Birkaç yerde yorum gördüm. Yedek subay/astsubaylar teslim olurken yanında diploma fotokopisi ya da mezuniyet belgesi götürecek diye. Sevk belgesi alırken ekranda uyarı olarak yazıyor demişler ama bende yazmadı. Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.