Şimdi Ara

390-400 Puanlık Hukuklara Gidilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hedefim hukuk ama çok yüksek bir puan alabileceğimi sanmıyorum.390-400 anca alırım.Tanıdıklarda o hukuklara gidilmez diyorlar.Okul okuldur diyorum ama benimde kafam karışıyor.Ankara üniversitesinin siyaset bilmi ve kamu yönetimi bölümü hoşuma gitti 400 puanla alıyor.Babam 400 alırsan hukuk yazma bunu yaz diyor.Kafam karıştı.Benim gibi olan var mı?

• 400 ham alırsan üstüne okul puanı ekleyince rahat gelir
  • 405'e karadeniz teknik 400e kto karatay ve bu puanlara yakın bi selçuk vardı sanırım bence gidilir onun dışında bunlar eski puanlar sınavın zorluğu ve tm-3e geçiş puanları hayli değiştirecek o yüzden çalışmaya devam et nasip kısmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syagrius

405'e karadeniz teknik 400e kto karatay ve bu puanlara yakın bi selçuk vardı sanırım bence gidilir onun dışında bunlar eski puanlar sınavın zorluğu ve tm-3e geçiş puanları hayli değiştirecek o yüzden çalışmaya devam et nasip kısmet

Usta yine selçuk hukukun 2.öğretimi iyi.Birde dediğin gibi tm3 işide puanları yükseltcek.Bu arada ham 400 değil okul puanıyla 400 biraz kötüyüm.
  • BayGlock kullanıcısına yanıt
    Cidden kafanı buna yorma çalışmaya bak zor olursa herkese zor olucak tm 3 olması puanları yükselticeği doğru bir de dershaneler işe yaramıyor diyerek sınavı zor soracağı olanakları da çok yüksek ama dediğim gibi sadece sana zor değil herkese zor okul puanıyla denemelerini 420 lere felan çıkartmaya çalış bir de unutmadan lysni yüksek tut önemli olan sınav lys tmciler için şimdilik söyleyeceklerim bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syagrius

Cidden kafanı buna yorma çalışmaya bak zor olursa herkese zor olucak tm 3 olması puanları yükselticeği doğru bir de dershaneler işe yaramıyor diyerek sınavı zor soracağı olanakları da çok yüksek ama dediğim gibi sadece sana zor değil herkese zor okul puanıyla denemelerini 420 lere felan çıkartmaya çalış bir de unutmadan lysni yüksek tut önemli olan sınav lys tmciler için şimdilik söyleyeceklerim bu kadar

Sağol dostum. Daha fazla çalışcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.