Hocam hepsine hayır demişsiniz bölüm ortalamaya gerek yoktu. |
389. DÖNEM ( KASIM 2022 CELBİ) (6. sayfa)
-
-
Herkes yazinca yazmak istedim herkes için hayırlısı olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam inşaata başvuracaktım kimse 2 ay için mühendis almak istemez ve alsalar bile para vermezler ben de oturdum oyun oynuyorum 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçenlerde bir yerde okumuştum hepsine hayır diyen kişiye yedek subaylık çıkmıştı sizde de öyle olmasın hocam 😂
O da seçen kişinin insiyatifine kalmış,seve seve yapılır hocam :D Ben sadece turizmci olduğum için sezon başlamadan dönmek istedim o yüzden bu dönemde gitmek istiyorum.
-
aynı kafadayım bende valla
-
İyi yapmışsınız hocam valla
Hocam şöyle bu yıl yığılma olduğu için bende şehirdışı da yazdım Isparta dedemler orda ama bi kaç nedenden dolayı bu yıl gidemiycem ama seneye gidebilirim. orası gelirse bende napabilirim diye araştırıyorum gelirse kayıt yaptırıp gitmeyeyim mi yoksa kayıt hiç yaptırmayayım mı bilemedim tecil
bozar mı diye araştırıyordum
-
Hocam bildiğim kadarıyla eğer kayıt yaptırırsan tecil bozulmasından ziyade lisans okurken ki yaş sınırı ne ise o yaşa kadar tecilli gözüküyorsun. Ben bu şekilde biliyorum.
Ben geçen ay mezun oldum. 98liyim. Bizde yalan olmasın 93 lümü ne vardı son yıl askere gitmek zorundaydı daha erteleyemiyorum diyordu. okullar açılmadan bedelli yapmıştı. Okullar kapalıydı tam askerliği bitirdi sonra okullar falan açıldı o şanslıydı. Ben o arkadaştan dolayı sana uzatırlar dedim.
-
Hocam bende 97 liyim o zaman sorun olmaz bende
-
Gelir mi o 28 ekim şimdi Allah herkesin gönlüne göre versin beyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla gelir hocam, sonuçlarda açıklanır, askerlikte geçer. Sabır, tek sıkıntı askerliğin sıkıntısız, uzamadan, başa bela almadan bitirmek. Yoksa dert etmiyorum.
-
Yedek Subay: Evet
Yedek Astsubay: Evet
Komando: Evet
Beden Eğitimi Öğretmenliği ortalama 2.96 (yeni mezun) çıkar mı sizce
Kpss nin ertelenmesi avantaj mıdır
Bende böyle düşünüyorum, çevremdeki gidenler genelde olumlu şeyler söylüyor. Askerliğin en güzel yanı, orada kurulan dostlukların sivil hayatta da devam etmesi.
Hocam kimse için net bir şey söyleyemeyiz. Ama ortalama falan iyi. Çıkma ihtimali yüksek, ama garanti değil.
-
Eyvallah hocam baştacısın
Ben girmedim ama sonuçta eğitimde de girebiliyorsunuz sınavlara bir engel yok. Bundan dolayı ertelenmenin bence bir avantajı yada dezavantajı yok hocam.
-
Bence sınava giriyim çıkıyım da öyle başvurayım vs. diyenlerin sayısı da bir hayli çoktur ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X