Hadi ya o kötüymüş daha çok var ona teşekkür ederim hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) (9. sayfa)
-
-
Hocam ben mayısta gideceğimizi sanıyorum kendimi öyle hazırladım kesin gitmiyor muyuz mayısta :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende öyleyim de bakalım inşallah ilk grup çıkar yoksa ikinci üçüncü grup çıkarsa haziran temmuzu bekleriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şubat ayında bizde başvurumuzu yaptık mayısta gideriz umarım, durum belgesinde 12.05.2022 yazıyor.
Yedek Subay=> Evet
Yedek Astsubay=> Hayır
Komando olmak istiyor musunuz=> Hayır
Yaş 24
Mezuniyet;
Makine Mühendisliği
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi akşamlar bişey soracaktım 25 şubatta tecili bozdurdum Mayıs celbinde gidebilmek için stajyer avukat olduğum için onu seçtim ama 1 ay sonra avukat ruhsatını alsam hizmet tercihlerini 1 ay sonra avukat olarak düzenleme şansım var mı ya da ne zamana kadar düzeltebilirim bunun yedek subaylığa faydası olursa diye soruyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Benim garip bir durumum var. 386 :ubat 20222 celbinde Yedek subay olarak sınıflandırıldım. Sevk belgesi alma başlangıç ve bitiş tarihi 03.02.2022 idi. O tarihde E-devletten belgeyi alamadm, ertesi gün şubeye gittiğimde bakaya kaldığımı söylediler. 387 Mayıs celbinde tekrar sınıflandırlmaya girecek miyim yoksa yine yedek subay olarak mı gideceğim?
Gıda mühendisliği mezunuyum.
-
@ahmetow123
Mezun olmanız gerek ve yeter şart, gerisi şans.
@oktay811
Şubeye gittiğinizde şu tarihte gel sevk işlemlerinizi yapalım diye bir zaman vermediler mi? Askerlik durum belgenizde hangi tarihe kadar ilişiği yoktur yazıyor?
Askerlik Hizmet Tercihini yaptım diye hatırlıyorum Mayısta askersin yazıyordu şimdi tekrar girdim hiç seçim yapmamışım gibi baştan başlatıyor Hizmet tercihini yapıp yapmadığımı nasıl öğrenebilirim? Tekrar başvursam direk ağustosa atıyor
-
Askerlik durum belgenizde 12.05.2022 tarihi varsa dert etmeyiniz, 29 nisanı bekleyiniz.
aynen o tarih yazıyor inşallah sıkıntı olmaz yoksa ağustosa kalacağım
-
#şafak 59
-
1. AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN ERTELEME ŞARTLARI DEVAM ETTİĞİ SÜRECE 10/05/2022 TARİHİNE KADAR
ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR.
2. ERTELEME ŞARTLARININ SONA ERMESİ HALİNDE (MEZUN/TERK VB.) ERTELEME İPTAL EDİLECEKTİR. BU DURUMDA
E-DEVLETTEN VEYA EN YAKIN ASKERLİK ŞUBESİNDEN ASKERLİK İŞLEMLERİ İÇİN BAŞVURU YAPILMASI
GEREKMEKTEDİR
Bu iki madde yazıyor. Geçen gün şubeye gittiğimde 29 nisan da belli olur dedi vezne. Beni düşündüren, rütbe değişikliği olur mu? Yine yedek subay olarak mı giderim yoksa bakaya kaldığım için rütbe değiştirilir mi?
-
www.msb.gov.trMilli Savunma Bakanlığıhttps://www.msb.gov.tr/Askeralma/Duyuru/mayis-2022-siniflandirma-donemi-duyurusu-1522022
Sevk işlemleri için 11 mayısta en yakın şubeye gidersiniz. Yine yedek subay gideceksiniz gibi duruyor. Erliğe düşürseler şubat celbi 2. veya 3. Grupla alırlardı. Bu kadar bekletmezlerdi.
Demi, mayısı beklemezlerdi.... İçimi rahatlatan açıklamalar bunlar. İnşallah dediğiniz gibi olur...
-
Bazı arkadaşlara mesaj gelmiş bazılarına gelmemiş galiba bu neden böyle oluyor acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana mayıs döneminde sevke tabisiniz diye mesaj geldi. Mayısta mı gideceğim anlamına geliyor yoksa haziran temmuz olabilir mi?
Banada geldi mesaj sadece mayıs celbinde gideceğimizi belirtiyor mayıs haziran temmuz bu aylardan hangisinde gideceğimizi 29 Nisanda öğreneceğiz yedek subaylık olursa 1. Grupta kesin gidiyoruz
Bana da gelmedi mesaj şimdi burdan öğreniyorum mesaj atıldığını.
Acaba belli bir sıraya göre mi atacaklar. Toplu atınca sıkıntı çıkar falan diye. Tc kimlik numarasına göre sıralandırmışlardır belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X