Şimdi Ara

383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
6
Favori
81.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapabilen varsa yazsin da sorunu başka yerde arayalım hala sevk dönemi sona ermiştir diyor.

• FordcuGocaHerif F kullanıcısına yanıt
    Şimdi askeriyeden bir tanıdıkla konuştum telefondan girme dedi e devletten teker teker yap dedi kurumları seç milli savunma bakanlığını seç öyle gir dedi dene bir istersen ben daha deniyemedim

• Ben bilgisayardan girdim anketi doldurdum, sorun yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mobilden olmuyor, web den giriş yapın e devlete sonrasında anketi doldurun. Mobilde sona ermiştir deyip duruyor.

• Yol iznim muhtemelen 1 gün. Bugün negatif çıkarsa yarın mı teslim olmam gerekiyor yoksa 16sında mı? Bir bilgisi olan var mı?

• blue storm kullanıcısına yanıt

Basvurumun üzerinden iki ay geçtiği için ödeme tutarı bankada gözükmedi ve başvuru geçersiz oldu

Bu sabah askerlik şubesine gittim ve önceki başvurum iptal edilip yeni başvuru yaptılar bedelli için. Ayın 17 sinden sonra bu hakkım da olmayacaktı bakaya kalacağım için. Parayı hemen ödedim ve e devlete de yansıdı para ödendi sınıflandırılma bekliyor diye.

Diyarbakır pirinçlik yolcusuyduk az kaldı. Bu saatten sonra bir aksilik de olmaz inşallah. Ama hâlen sevk gözüküyor e devlette.

Gidecek olan tüm arkadaşlara burunları kanamadan hayırlı tezkereler diliyorum.

• Bugün test sayılıyor yarın yol.16 si teslim olacaksın.Zaten belgeyi alınca üzerinde yazıyor.

• Sabah 8:32'de girdim hallettim anketi. Sonra bastım test yaptırmaya gittim. 4 kez sağlı sollu burnumun içinde gezdirdi sağolsun görevli arkadaş. Hala sızlıyor. Gece yarısına doğru çıkar herhalde sonuç, yarın da sevk kağıdını alsam, bir gün yol izni verse çarşamba günü teslim olurum.

• Heyea kullanıcısına yanıt

Benim ağzıma ve sol burnuma soktu sadece :) ne kadar erken gidersek o kadar erken terhis oluruz hayırlısı :)

• Burnuna ve ağzıma çubuk sokulunca gözüm yaşardı akşama çıkar dediler.

Teslim konusunda bence 14-16 işlemler için ayrılmış tarihler olduğu için 800km altı en son 17sinde 800km üstü ise en son 18inde teslim olmak zorunda diye biliyorum.

• Sonuç çıktı negatif , teslim tarihi 16 haziran. Görev P-999 Eğitici Er. Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: FordcuGocaHerif

Sonuç çıktı negatif , teslim tarihi 16 haziran. Görev P-999 Eğitici Er. Hayırlı olsun.

Benim de görev P-999 eğitici er. Katılış tarihim 16'sıymış

• Benim de öyle, P-999 eğitici er. Daha önceden eğitici erlerin acemi/ustayı aynı yerde yaptığını okumuştum, bizim de öyle olacak sanırım.

• Herkese aynısı çıkması gidince değiştirilme hissiyatı yarattı bende

• Katılış tarihi 16 erken değil mi ya? 16 sonuna kadar evrak isleri vardı??

• Bananda öyle yazıyor. İnternetten baktım.

Askerlikte "Eğitici Er" demek acemi ve usta birliğinin aynı yer olması demektir.

Acemilikten sonra aynı yerde kalıp usta asker oluyorsun.

Yeni gelen acemilerin eğitiminde görev alıyorsun.

Kaynak: https://www.askerliktecrubeleri.com/Yazilar/askerlik-soru-cevap/muv-ozelligi-egitici-er-nedir/15290

+

• quote:

Orijinalden alıntı: weird_is_fun

Katılış tarihi 16 erken değil mi ya? 16 sonuna kadar evrak isleri vardı??

Mayıs 2. dönemden itibaren değiştirdiler. Normalde 16 sı belge 17 si yol 18 katılıştı. Şimdi test çıkar çıkmaz atıyor. Yarın belgeye yeniden bakmayın yeniden oluşturuyor ve uzuyormuş. Yani 16 değil 17 oluyor gibi. Geçen dönem öyleymiş düzeldi mi bilmiyorum.

• Eğitici erler üni mezunlarından mı seçiliyor acaba? Sizde durumlar nasıl? Eğitim çavuşu olacağız sanırım.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.