Şimdi Ara

383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
6
Favori
81.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir kaç kişi ertelenecek vs muhabbeti yapmış. Ben erteleneceğini sanmıyorum ama değişmemesi gerçekten tuhaf bir denk geliş oldu 😁
  • sceme965 kullanıcısına yanıt

12 saat geçmeden anlayamazsın bildiğim kadarıyla gece saat 00.05'te bakan biri 12.05'te tekrar bakması lazım ki bir yorum yapılabilsin durum hakkında bence. Bazıları 12 saat geçmemesine rağmen belgenin saatinin değiştiğini söylüyor, bilemiyorum pek ama büyük ihtimalle öğleden sonra belli olur güncelleme olmuş mu olmamış mı. Olmadıysa da yarın açıklanıyor zaten fazla kasmaya da gerek yok nasılsa383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) 

• Jujutsu J kullanıcısına yanıt
    Ben pertem üzerinden bakıyorum orda hep aynı herhangi bir değişiklik yok.
  • Dostlar kasmayın ne olacağını hep birlikte göreceğiz yahu :D

• Şubat ayından beri bekliyoruz, kalmış 1 gün, 1 gün bekleyemiyoruz. :D Az daha sabır, 24 saatten az bir vakit kaldı her şeyin açıklanmasına.

• Yarın saat akşam 6'ya kadar açıklanırsa bana yeter.

• önceki celpte sabah 10 gibi açıklanmıştı. Bakalım hayırlısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert6838 M kullanıcısına yanıt

Perteme az önce baktım değişmiş benim ama hiçbir şey yazmıyor ne tarih ne tertibat boş tüm alanlar.

• Mayısta askeriz...

383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu)
  • Benim sevk tarihi 1 ay ertelenmiş. 21 Nisandı, 20 Mayıs olmuş. 2. gruptayız sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosruka -- 15 Nisan 2021; 16:58:46 >
  • Sosruka kullanıcısına yanıt
    Mayısta askersiniz hocam. Subaylık vs başvurduysanız olmamış maalesef
  • Benimde 20 mayıs olmuş

Hocam bu sayfayı nereden açıyoruz ?

• erkut16 E kullanıcısına yanıt
    https://personeltemin.msb.gov.tr/

saolasın hocam. İlk dönem çıkmış.

383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu)
  • AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 16/06/2021 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR. 

haha bana da bu geldi.....

• 16/06/2021 Tarihi çıktı.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.