Şimdi Ara

3800+ dual core amd lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• iç mekan ve sayısal görsellerinden 1-2 örnek göremek mümkün mü link verirmisin
  • internet sitesi suan yapılıyo ama gonderebılırım bir iki....
    iç mekan tasarım odeulu aldı uygulandı baya dergıde ciktı Art dekor vb gibi tasarım dergılerı....
    otedkı formula pıstı yanındaki sultan konakları sayısal gorsellestıme proje tasarım ....uygulandı

bunun gıbı cok sey varda yurt dısı sıtelere gondermedım bı gun zmanım olur belkıı.ama ben sayısal goresellestırmecı degılım bu bı gecım kaynagım..
    içmimar ve tasarımcıyım en cok ona zaman harcıyorum onun ıcın cokcok deha seylerde degıl ama toplamda her bırı 2 gunde bıten cok hızlşı projelerdır.hemde amd xp 2200mhz de renderı alınmıss.

mumkunsde ıslemcı konusunda yardım dual amd lazımkı ulkemızın adını duyurayım :))) yurt dısında.

• iç mekan

• sultan konakları orjinalini bulamadım bu eskızı calısması :)

bunlar 2 sene once yaptıgım projeler

• Aga mimarlık varmı yoksa sadce tasarımcımsın??reimler çok kaliteli olmuşta o yüzden soruyorum..Harbiden çoğu oyundaki görüntülerden kaliteli...
  • marmara guzel sanatlar içmimarlık dereceyle mezun oldum... :) ama sayısal gorsellestırme cok keyıflı gelıyo.insa derdı olmadan hayallerını gerceklestırıyosun bir gun belki oyunlardakınden cokdaha gercek hayata uygun level tasarımları yapabılecegım bır fırsat dogar...cunkı icmimar alt yapılı oyun tasarımcıları yok...ama okullar cok pahalı burs lazım..

master ıstıyorum aslında ama bı yandanda sayısal gorsellestırme ve içmimarlık sırketı kurmayı dusunmuyo degılım:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HeLP :) AMD x2 vs INTEL c2d ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.