Şimdi Ara

3800-4500 MMR steam hesabı arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkda göründüğü gibi 3800 ila 4.5 k arası hesap arıyorum smurf olup olmaması farketmez item vs hiçbirşey aramıyorum.Sadece uygun fiyat olması gerekiyor antalyada ikamet ediyorum güven oluşursa paypal banka hesabı ile yapabiliriz alışverişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soundmagus07 -- 17 Ocak 2015; 12:51:17 >

• soundmagus07 S kullanıcısına yanıt
    4.7k smurf satılık ekle
    steam id:http://steamcommunity.com/profiles/76561198068145002
  • 173 level tek kişilik party 3.4 dereceli party 3.8 hesabım satılıktır. ilgilenenler özelden mesaj atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soundmagus07

Arkadaşlar başlıkda göründüğü gibi 3800 ila 4.5 k arası hesap arıyorum smurf olup olmaması farketmez item vs hiçbirşey aramıyorum.Sadece uygun fiyat olması gerekiyor antalyada ikamet ediyorum güven oluşursa paypal banka hesabı ile yapabiliriz alışverişi.

Kafanızdaki fiyat nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

quote:

Arkadaşlar başlıkda göründüğü gibi 3800 ila 4.5 k arası hesap arıyorum smurf olup olmaması farketmez item vs hiçbirşey aramıyorum.Sadece uygun fiyat olması gerekiyor antalyada ikamet ediyorum güven oluşursa paypal banka hesabı ile yapabiliriz alışverişi.

Kafanızdaki fiyat nedir?

20-25 liralik birşeyler arıyor. sana gelmez.
  • Nihilanth kullanıcısına yanıt
    neden böyle düşünüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: apışarası

neden böyle düşünüyorsun

çünkü aradığı fiyatı tahmin edebiliyorum, sadece ucuz olsun yazmasından zaten belli ediyor.
    fiyat aralığı soran kişininde hesabını 5k civarında bulunduğunu, smurf bile açmış olsa 4500+ gelecek birisi olduğunu biliyorum ve konuyu açan kişinin istediği fiyatlara düşmeyeceğini düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mantıklı açıklama teşekkür ederim.
  • şu mmrlı hesap alma meselesini hiç anlamadım. bu hesap satın almanın mantığını izah edebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilanth

quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

quote:

Kafanızdaki fiyat nedir?

20-25 liralik birşeyler arıyor. sana gelmez.

Girmeyi düşünüyorum aslnda bu olaya. Satan iy satıyor. 5K MMR'lık hesaplar 100 küsür TL değerinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddiyetsiz

şu mmrlı hesap alma meselesini hiç anlamadım. bu hesap satın almanın mantığını izah edebilecek var mı?

Şöyle oluyor . Para cepte durunca bi rahatsızlık oluyo . Duramıyosun yerinde harcaman gerekiyo. En sikko neye harcayabilirim diyosun ve burda konu açıyosun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.