Şimdi Ara

380 M PARA!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim Olmpiada 380m param var ve daha yeni başladım lvl 35 warriorum elimde halberd +7 üzerim full +7fp set var ve bu parayla ne yapabilirim görüşlerinizi bekliyorum

• Nerdeyse Hiç Bişi..Eline Anca +7 Glave alırsın o para ile..Coq Az Paran War Biraz daha YükseLTMeye Calı$
  • +1 raptor al şekil dursun partylere alırlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: KobeİsBacK

Nerdeyse Hiç Bişi..Eline Anca +7 Glave alırsın o para ile..Coq Az Paran War Biraz daha YükseLTMeye Calı$

• 180 mye glave +7 al
    200 kaldı geriye demi
    üstüne ticaret yap
    chitin+7 set döşe
  • quote:

Nerdeyse Hiç Bişi..Eline Anca +7 Glave alırsın o para ile..Coq Az Paran War Biraz daha YükseLTMeye Calı$

glave o kadar pahalımı akıl insan töbe töbe
  • quote:

Orjinalden alıntı: TombulAdam

180 mye glave +7 al
    200 kaldı geriye demi
    üstüne ticaret yap
    chitin+7 set döşe

olypiada en ucuz chitin 70m param yetmez ki he bu arada +8 rogue fp var onu satsam olurmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100.000 TL para değil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 55 m e gördüm ben olympiada warrior +7 chitin biraz ticaretle alabilirsin diye düşünüyorum
    275 m e alabilirsin 75 mi yapabilirsin...
  • Ne Tesadüf bende Olmpiada oynuyorum ve hiç param yok biraz yardım et Leş kargası gibide hemen üşüştüm bende eğer chitin almak istiyorsan pazarlık yapacaksın ama çok sıkı olmalı çünkü pek fazla kişi kolay kolay fiyat düşürmez
  • ya üff ne yapıcamı bilmiyorum
  • humansan gel yardımcı oluruz
  • Glave +7 ve +7 chitin dizebilirsin biraz pazar işinden anlıyorsan.
  • Bence o parayla sadece al sat yap arttır.Upgrade olayına da kesinlikle bulaşma.En kısa zamanda iyi bir silah ve chiitn set almaya bak
  • BENDE OLY DE ORCUM SEN DAHA DÜŞÜK LWLSİN İTEM ALSANDA ALMASANDA BİŞİ FARKETMEZ BANA VER BENCE EN MANTIKLISI L DEN AT 1992UGURREAL
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

humansan gel yardımcı oluruz

orcum yinede yardımcı olamasmısın=?
  • SANA ARKTAN KALMA +8 FP SATIYİM WARRİOR
  • bende olyde oynuyorum 50 lvl warrior var +7 destroyer 20m para +5 chitinler duruyo +3 glave 46 görevinden kalan 3parça citin(2si clup def1i sp def) bankada takı dolu basıp satmam lazım
    yani silkelensem biraz para çıkarırım bu parayla ticarete girmek istiyorum fakat daha önce hiç böyle ticarete falan girmedim tabii küçük şeylerden başlıcaz ne yapabilirim sizce?
  • 140M YE GLAVE +7 BULDUM ALIYIMMI
  • quote:

öle deme lea gelecegin f9 u o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantsatin -- 2 Temmuz 2007; 13:01:35 >
  • 135M YE GLAVE REBİRT ALDIM SİZCE NASIL İYİ Mİ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.