Şimdi Ara

378. Dönem (Şubat 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.467
Cevap
41
Favori
340.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim üniversite 2 ay önce bitti (malzeme mühendisliği ) , uzun dönem şubat ayı için başvuru yapmak istiyorum ama celp dönemi kasım yazıyor. Bende asal yoklama başvurusunda celp dönemi ertelensin mi sorusuna evet dedim. Şubat ayı için yedek subay başvurusunu bulamadım . Askerlik şubesinede gittim ordakilerinde haberleri yok bir şeyden anladıkları yok. Bilen biri yardımcı olabilirmi . edevlette şubat ayı için başvuru kısmı yok en yakın kasımda celp dönemi çıkıyor onada erlemesine evet dedim yapmam gereken ne ?
  • arkadaşlar ben Eylülde bütün işlemleri yaptım.Hızmet secımı en son yapıp kaydettım. Gecen gun duruma bakıyım dedım Sınıf ve Tedribat bekliyor diyor artı 03.01 tarihine kadar askerlik işlemlerı bakımından saknca yoktut diyor sımdı 22 aralık ve ıtıbaren acıklanıyorsa bu tarıh sıkıntı olmaz demı acıklanır yanı benımde askerlık subesı subatta yolcusun demıstı.Kafam bu tarihle karıstı yardımcı olursanız teskkur ederım. sımdıden hayırlı teskereler.bu ocak ayında alacak mı olabılır en erken sızde nasıl bu askerlık durumda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atillakokcu

    Benim üniversite 2 ay önce bitti (malzeme mühendisliği ) , uzun dönem şubat ayı için başvuru yapmak istiyorum ama celp dönemi kasım yazıyor. Bende asal yoklama başvurusunda celp dönemi ertelensin mi sorusuna evet dedim. Şubat ayı için yedek subay başvurusunu bulamadım . Askerlik şubesinede gittim ordakilerinde haberleri yok bir şeyden anladıkları yok. Bilen biri yardımcı olabilirmi . edevlette şubat ayı için başvuru kısmı yok en yakın kasımda celp dönemi çıkıyor onada erlemesine evet dedim yapmam gereken ne ?
    Evet neden öyle çıkıyor? Ne yapmamız gerek?
  • Hocam e devlette Kasım yazmasına bakmayın Kasım celbi için başvurular bitti zaten, asal yoklama başvurunuzu yapın, erteleme sorusuna hayır diyin, aile hekimliğinden askerlik için sağlık raporu alın, sisteme düşünce e devletten tercih işlemlerinden sınıf seçeceksiniz ve celp seçeceksiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakBey35 -- 12 Ekim 2019; 11:58:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpagu71 A kullanıcısına yanıt
    Tecili e-devlet üzerinden mi bozdurdunuz? "ASAL Yoklama Başvurusu" hizmetine girince "Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz." yazısı çıkıyor ve hiç işlem yapamıyorum.
  • holypages kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı uyarıyı aldım. Askerlik şubesine gittim orada bozdurdum. Başka türlü yapamıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpagu71 -- 13 Ekim 2019; 14:8:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpagu71 A kullanıcısına yanıt
    İnternet siteleri hep "ASAL Yoklama Başvurus" hizmetinden tecil bozuluyor yazmışlar ama "ASAL Askerlik Erteleme İptali Başvurusu" böyle bir hizmet var e-devlette burdan tecil iptal edilebiliyor. Siteler gerçekten birbirinden kopyala yapıştır yapmışlar, sıfır araştırma.
  • Tecili e-devlette Asal Askerlik Erteleme İptali Başvurusu'ndan bozuyoruz. Cuma günü başvurdum cumartesi durum belgesinde sınıf ve tertibat bekliyor olarak düzenlenmiş 1 günde halloldu benim. Şubeye falan gitmedim hiç.
  • Tolga238 T kullanıcısına yanıt
    Şubeyi ara yarın. Benim şubem de uzakta (2 saate yakın yol), arayıp sordum hep.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tolga238 T kullanıcısına yanıt
    Ben gittim 2016’da. İşlemler şubeden hallolduğundan 1 günde işimi bitirip sevk tarihimi beklemiştim. Şimdi milyon tane soru dönüyor etrafta.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tolga238 T kullanıcısına yanıt
    Önce telefonunu bul şubenin ve ara, eğer yeterli cevap alamazsan gidersin.
  • Şuan askere gitmek mantıklı mı sizce barış harekatı operasyonu sırasında ? Ben tecili bozup şubat gibi gitmek istiyorum ama herkes savaş dönemi askere mi gidilir diyor.
  • OkanDRDYK kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen bakma herkese artık ordu profesyonelleşti operasyonlara ve 1. derecede kritik çatışma bölgelerine artık sözleşmeli erler ve uzmanlar gönderiliyor. Yükümlü askerlerin aldığı eğitim zaten 1 ay bu eğitimle operasyona falan gönderilme gibi bir şey mümkün olamaz.
  • OkanDRDYK kullanıcısına yanıt
    Kardesim orada sana bana is birakmazlar merak etme de bu nasil bi dusunce yapisi ? Yani sana bunu soyleyenlere sorsana bi gidenler başçavuşun eşşeğimiymiş ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba e devlet üzerinden ilk önce ASAL Yoklama Başvurusu yaptım ardından sağlık raporumu aldım bir iki gün içinde ASAL Askerlik Hizmet Tercih İşlemleri adlı bölüme girip ordaki işlemleri de yaptım şimdi askerlik durumu belgemde " ERTELEME NEDENİ : SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR " olarak yazıyor. ne zaman askere gideceğimizi açıklayan bir duyuru yapılacak mı askerlik şubesine gitmem gerekiyor mu ? yoksa e devletten yaptığım işlemler yeterlimi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.