Şimdi Ara

377. Dönem (Kasım 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.903
Cevap
55
Favori
705.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hacılar er çıkarsa bedelli başvurusu yapabilir miyiz ?
  • Tsk tam bir fiyasko yaptı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fazla stres yapmayın durum belgesindeki yazıyla bir alakası yok.Açıklanır zaten en geç 1 saate.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    ortalama vurursanız zaten er daha fazla çıkacak tabi ki ama ben geçtiğimiz senelere göre daha fazla rütbeli alınacağını düşünüyorum
  • Benim bir tahminim var aslında. 35 bin başvuru olmuş sonuçta ve bu 35 bin yedek AST subay diye yazıyordu sitelerde. 4 senelik okuyanlar yani lisans mezunlarının sayfalarında tertibat bekleniyor yazıyor bence. önlisans okuyanların yani 2 seneliklerde ve lise mezunlarında sınıflandırılmış yazdığını düşünüyorum. bunun sebebi yazımın başında belirttiğim 35 bin mevzusu yani er olarak gidecekler şuanda hazır. fakat ast subay ve subayların yerleri henüz hazırlanmamış. önümüzdeki saatlerde hazır olur diye düşünüyorum. ( hepsi tahmindir gerçeği yansıtmamaktadır.)
  • akf138138138 A kullanıcısına yanıt
    Lan avel. Er olacak zaten. Neyin tatavasındasın. Hayatında hiçbir şey başaramamış tek hedefi yedek subay olup maaş almak olan bir mal mı herkes senin gibi. Bu nasıl bir çaresizliktir. Şırnak da çıksa gidip yapacağız paşa gibi. Aç mısın açıkta mısın askerlik olayını kurtuluş olarak görüyorsun. Annen baban sokağa mı attı seni. Nedir bu ezik ezik tavırlar. İnsanların ashabını bozup durma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.