Şimdi Ara

377. Dönem (Kasım 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.903
Cevap
55
Favori
704.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşi sadece size kitliyorlarsa sıralı sicil amirlerine durumu düzgün bir dille anlatınız, haftada 1 gün vardiya izni verebilirler. Ama herkes görev başındaysa yapacak bir şey yok, alt devreniz gelene kadar idare edeceksiniz.

Askeriyede 7/24 göreve hazır olmanız lazım. Her ne kadar 8-5 mesai gibi gözükse de gece vakti bir emir gelir ve gidersiniz. İşe iyi tarafından bakınız en azından iyi bir maaş alıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramosesque R kullanıcısına yanıt
    Öpecekler sizi

• Ramosesque R kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 9 Ocak 2021; 19:33:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    İnanılmaz bir baskı var. Alay komutanı sıkıntı kimseyi rahat bırakmıyor. Hafta içi hafta sonu hep mesai ama uzmanlar mesai saatleri bitince gidiyor. En rahatı uzmanlar. Neyse bakalım düzelir herhalde hayırlısı

• Aynen öyle
    Gerçi haala devam ediyor tecavüz :D
    Ben sınırdayım sen neredesin

• PrensMişkın P kullanıcısına yanıt
    Ben de sinirdayim xD
    Doğubeyazıt q

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Sunduğu imkanlar gazinosu,çamaşırhanesi, yatakhanesi. İnternet yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: salih.54

Ördü evinde yer yokmuş. Misafirhane de kalacağım. O da 3 kişilik. Misafirhane nasıl peki, kalınır mı?

• quote:

Ördü evinde yer yokmuş. Misafirhane de kalacağım. O da 3 kişilik. Misafirhane nasıl peki, kalınır mı?

• Ben misafirhanede kalıyorum. Odamız 3 kişilik ama 2 kişiyiz. Sorun yok. Ama sigara içmek için dışarı çıkacaksın. İçerde yemek pişirmek vs yasak. WC - banyo var zaten. Isınma sorunsuz. Elektrik su(sıcak-soğuk) sorun yok yani kısacası. Gir çık saatleri de yok. Ama her yer böyle değildir. Bizim burası böyle. Tugay komutanımız ilgilendi baya burayla sağolsun. Hiç sorun yok.

377. Dönem (Kasım 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları

• salih.54 S kullanıcısına yanıt
    Bizim iki kişilik
    Günlük 7.5lira
    Her şey güzel de şu internet olayını cozsek efsane olucak

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Misafirhane genel olarak şöyle oluyor, yanına gelen kişi belli sürelerle değişiyor. Adama lojman çıkıyor, eve çıkıyor vs. Belki her yerde böyle olmaz, ama benim askerliğimde Foça'da böyleydi mesela. Ama 2-3 devre kalırsanız değişim olmaz tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 9 Şubat 2020; 9:25:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tmp341

Misafirhane genel olarak şöyle oluyor, yanına gelen kişi belli sürelerle değişiyor. Adama lojman çıkıyor, eve çıkıyor vs. Belki her yerde böyle olmaz, ama benim askerliğimde Foça'da böyleydi mesela. Ama 2-3 devre kalırsanız değişim olmaz tabii.
    Hocam yanımda kalanlar benden rütbeli. Bir kaç gün burada kalacağım. Eğer hoşuma gitmezse polis evi varmış oraya gitmeyi düşünüyorum yada ev tutmayı

• quote:

Ben misafirhanede kalıyorum. Odamız 3 kişilik ama 2 kişiyiz. Sorun yok. Ama sigara içmek için dışarı çıkacaksın. İçerde yemek pişirmek vs yasak. WC - banyo var zaten. Isınma sorunsuz. Elektrik su(sıcak-soğuk) sorun yok yani kısacası. Gir çık saatleri de yok. Ama her yer böyle değildir. Bizim burası böyle. Tugay komutanımız ilgilendi baya burayla sağolsun. Hiç sorun yok.

Hocam bizim oda küçük ya. Hem banyo vs. De yok , rahat eder miyim bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.