Şimdi Ara

374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.172
Cevap
56
Favori
443.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dis3c kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. 5.5 ay kısa dönem yapıyorsun yedek subay çıkmaz ise.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nataraj marble kullanıcısına yanıt
    bana da dediler... üstelik daha doktor raporu almak için hastahaneye bile göndermediler...
  • Beyler ben şubeyi aradım , TC kimlik verdim sıkıntı YÖK Aralık’ta gelmene gerek YÖK şubatı bekle dedi .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üç haftadır 4 ışıktan üçüncüsünün yanmasını bekliyoruz hala. Şube, ankaradan onay bekleniyor biz sistemde görmeden bir şey yapamıyoruz diyor.
  • ben mezun olduktan sonra gidip konuştuğumda her şey e devletten olacak demişlerdi bende öyle yapmıştım 2-3 hafta onaylamadılar bugün bir daha gittim böyle böyle bir durum var dedim e sen öğrenci gözüküyorsun e devletten olmaz buraya gelip yaptırman gerekiyordu falan dedi yaptı işlemleri sizde 3. tiki bekliyorsanız gidin elden yapın sistemden olmıcak o iş belli
  • Sistemde " Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz."
    yazıyor, yeşil-kırmızı işi tamamen ortadan kalkmış benim sistemde, neden olabilir?
    Fakat askerlik durum belgesi sorguladığım zaman sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor, herhangi bir işlemim de kalmadı. Aile hekimi tamam, askerlik şubesinden yedek subaylık vs soruları cevaplayıp sevk öncesi işlemleri tamamladım. Bunlar bitince " Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz. " buna döndü sistem, neden olabilir? Elimde şubat 2019 celbinde gideceğime dair kağıt var ama askerlik şubesinin verdiği. Sorun olur mu ne yapmalıyım
  • enTURK_Baho E kullanıcısına yanıt
    benimde bugün işlemleri yaptıktan sonra böyle oldu sıkıntı yok
  • enTURK_Baho E kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum oldu. Şubedeki memur; önemli değil o, senin işlemler tamam artık 20 ocak tarihini bekle dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enTURK_Baho E kullanıcısına yanıt
    Bende aradım bugün. Askerlik durum belgende sınıf ve tertibat bekleniyor yazıyorsa sadece bekleyeceksin dedi.
  • Dün askerlik şubesine gittim bilgi almak için internetten başvurumu yapmıştım aile hekimine git yoklamanı yaptır ordan bir nüsha al diğer evraklarınla beraber şubatta gitmek istiyorsan 28 kasıma kadar buraya gel evraklarını teslim et dedi. Bugün gittim iyi güzel evrak ları getirmişsin Dedi bugünde evrakları geri verdi bana 30 kasımda ara bizi işlemlerin tamamlanmamışsa evrakları getirirsin bize dedi ololayı hiç anlamadım ben aile hekiminden sisteme de hemen düşmüştü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 22 gündür şubede ki sevk işleminin e devlete düşmesini bekliyordum az önce güncellenmiş aynı problemi yaşayan arkadaşlar tekrar kontrol etsinler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cfkilic C kullanıcısına yanıt
    Benimdedün son yoklamaya tabi yazıyordu, bugün sınıf ve tertibat bekliyor yazıyora döndü.ama hala gidip yedek subaylık istiyorum diy ebi işlem yapmadım son gün aralık sonu mu?
  • vellii V kullanıcısına yanıt
    Sınıf ve tertibat bekliyor yazması şubat ayında askersin demek ayrıca şubede işlemleri yaparken zaten memurlar soruyor Y.Subaylığı ve Komandoluğu ekstradan bir daha şubeye gidip işlem yapmana gerek yok. İşlemleri E-devletten yaptıysan birşey diyemem ben tecil yaptırırken de bozarkende hep şubeden işlem yaptım.
  • Bir kaç sorum var cevaplayabilecek birileri olursa çok sevinirim. Üniversiteyi yeni bitirdim diplomamı alalı 15 gün oldu. Bir çok yere iş başvurusu yaptım ama çok umudum da yok. Şimdi Şubat dönemi için askerliğe başvursam önümüzdeki 1 ay içinde bi iş başvurusundan geri dönüş aldığım taktirde bunu iptal edip 2 senelik tecil hakkımı kullanma şansım var mı? Ne iş bulma ihtimallerimi çöpe atmak istiyorum ne de iş bulamama halinde mayıs ayına kadar boş boş yatmak istiyorum.
  • Erteleyebileceğini düşünüyorum ama en doğru bilgiyi askerlik şubesini arayarak öğrenirsin kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim yeni mezunsan bende sana tavsiye hiç düşünme git yap askerliği senin gibi bende aman biraz çalışıp askere gideyim dedim 10 ay bekledim mezuniyetten sonra sonra 6 ay bir yerde 2 ayda bir yerde çalıştım askerliği yapmadan hiçbir işyeri sana kalıcı gözüyle bakmaz ve gereken önemi vermez çünkü sen her an gidebilecek potansiyeldesin işveren için ben tecil ettirdiğime pişman oldum ekim ayı sonunda işten çıkartıldım 5 gün sonra gittim bozdum tecili. Gelelim seni soruna yapacağın yer belli bile olsa silüsü almamak kaydıyla erteletebiliyorsun diye biliyorum ama sen yine şubeye sor. Şunu da unutma kış mevsimindeyiz ekonomik piyasa çok iyi değil iş bulma potansiyelini hesapla kendinden eminsen tecil ettir.
  • Bütün işlemlerimi askerlik şubesinden hallettim, daha önce "yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı.." yazarken şimdi buna dönmüş. E devletten tekrar başvurayim diye bastım yine " yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için.." yazıyor ilginç sabah şubeyi bir arayım.


    374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliriza3446 -- 28 Kasım 2018; 1:31:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • E-devlet’de böyle saçmalıklar olabiliyor. Büyük ihtimal şubeyi aradığınızda e-devletin ne dediği önemsiz diyeceklerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.