Şimdi Ara

374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.172
Cevap
56
Favori
447.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yol ücreti yatmış mı diye pttbank online işlemlere baktım ama henüz yatmamış.
    Ayrıca askeriyeden sevk belgesini aldıktan sonra başka bir işlem yapılması gerekiyor mu ? Direk birliğe mi teslim olacağız ?
  • Belgeyi aldım askeriyeden. Herkese hayırlı olsun.

ANKARA GÜVERCİNLİK JANDARMA LOJİSTİK KOMUTANLIĞI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henedoi

Belgeyi aldım askeriyeden. Herkese hayırlı olsun.

ANKARA GÜVERCİNLİK JANDARMA LOJİSTİK KOMUTANLIĞI
    kardeşim belgeyi özel bilgilerini kapatarak paylaşır mısın ? iaşe bedelin ne kadar yazıyor ?
  • onurkizildag O kullanıcısına yanıt
    bende de aynı zıkkım yazıyor. '' Sevk tarihleriniz 10.03.2019 - 13.03.2019 tarihleri arasındadır, 14.03.2019 tarihine kadar askerlik şubesine gidebilirsiniz.''

2 kişiyi 2018 kasım celbinde gönderdik onlarda e-devletten bekliyorlardı ses çıkmayınca gidip şubeden aldılar evrakı. daha önce forumda yazmıştım bu ülkede bir şeylerin yolunda gittiğini görmeden ölmem inşAllah diye =)
  • ademoz05 kullanıcısına yanıt
    şubeden teslim al. çünkü e-devlette sıkıntı çok.
  • dincerarda kullanıcısına yanıt
    lisan mezunları yine 6 ay yapıyor kalmak isterlerse 6 ay maaş alıyor. lisans altı eğitimi olanlarda 6 ay yapıyor ancak kalan 6 yapmak istemezlerse onlar 6 aylık kısım için devlete para ödüyor. devlet hazineye bedavadan nereden para sokarız derdine düştüğü için abuk subuk bir sistem daha. önce g.s.s 'yi çıkardılar 4-5 milyon kişiden durduk yere para aldılar. bedelli sıklaştı o da yetmedi tek tip askerlik modeli ayağına senin benim cebime dikti gözlerini. asgari oldu 2.000 TL çok verdiklerini düşündükleri için bunu nasıl geri alırız derdindeler. o açığı kapatacaklar bir şekilde. her diploma kademesine göre bir ayrıcalık tanınmalı ki okumanın o diplomanın bir farkı olsun. liseli adama da güzellik yapılsın 2 yıllık myo mezunlarına da yapılsın lisanslarada yapılsın. yeni çıkan tamamen devletin yararına hiç bir faydası yok. bize tanına ayrıcalık sıfır aynı şekil devam. diğer arkadaşlar için parası olan 6 ay sonunda döner kalan 6 ayın parasını öder. sürekli bizi dürtmeye yönelik kanunnameler sonrada okumuş nüfus neden dışarı gidiyor neden beyin göçünü çok yaşıyoruz... yazık günah gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdenşekura -- 1 Mart 2019; 13:27:22 >

• ZiGn0N Z kullanıcısına yanıt
    kötü bir doğum günü hediyesi almışsın hiç unutmazsın kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdenşekura -- 1 Mart 2019; 13:26:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdenşekura

bende de aynı zıkkım yazıyor. '' Sevk tarihleriniz 10.03.2019 - 13.03.2019 tarihleri arasındadır, 14.03.2019 tarihine kadar askerlik şubesine gidebilirsiniz.''

2 kişiyi 2018 kasım celbinde gönderdik onlarda e-devletten bekliyorlardı ses çıkmayınca gidip şubeden aldılar evrakı. daha önce forumda yazmıştım bu ülkede bir şeylerin yolunda gittiğini görmeden ölmem inşAllah diye =)
    Beyler askerlik şubesine gidiyorum.gelince tecrübelerimi aktarırım :)
  • merhaba arkadaşlar, öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun.

İzmir jandarma genel komutanlığına düşen var mı ? ve burası için düşünceleriniz neler ?
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yanıt için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • askerlik şubesine gittim illa e devlet alacaksın diyor aynı şeyi başvururken de yapmıştı sonra şubeden yapılması gerektiği ortaya çıktı, hayır oraya kadar gelmişim zaten versen ne olur
  • Belgeyi 14 marta kadar e-devlet üzerinden alabiliyoruz değil mi? Bende de aynı hatayı veriyor. Umarım bugün açılır.
  • 373.dönemden selamlar.şafak 46

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu PTT karta para yatıp yatmadığına nereden bakıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gilardo

Bu PTT karta para yatıp yatmadığına nereden bakıyorsunuz ?
    ptt cep mobil'i indir. kart bilgilerinle kayıt ol oradan takip edersin
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    olur mu illa sorun çıkaracaklar. kolay iş yok bizim sistemde =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdenşekura -- 1 Mart 2019; 15:49:17 >
  • Sevk tarihleriniz 10.03.2019 - 13.03.2019 tarihleri arasındadır, 14.03.2019 tarihine kadar askerlik şubesine gidebilirsiniz.

bende de aynı sıkıntı var. Bu ara ben eve gelen ptt kartı aktive etmeye gitmedim daha bankaya yol parası kartımıza mı yatacak?
  • onurkizildag O kullanıcısına yanıt
    ne yaptın biraderim kağıdını alabildin mi ? forumda 3-5 kişiye sorun çıkarmışlar illa e devletten al demişler de
  • diyeeceksiniz D kullanıcısına yanıt
    nasıl şifre alacağın yazıyor zaten orada kartın şifresini al herhangi bi atm'de şifreni değiş, para ptt karta yatacak çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.