Şimdi Ara

368. Dönem [Ağustos 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları [GÜNCEL] (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.186
Cevap
69
Favori
528.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş usta birlik denizli bi benmi gidiyorum hiç görmedim 2.celp
  • ADANA/SEYHAN TEDARİK BÖLGE BAŞKANLIĞI HİÇ Mİ YOK BEYLER TEK BAŞIMA MI GİDECEĞİM

BİR DE BU TEDARİK BÖLGE BAŞKANLIĞI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA AYDINLATIRSA ÇOK SEVİNİRİM :)
  • Eğitim Birliği:J.KOMD.OKL.K.LIĞI/FOÇA / FOÇA / İZMİR
    Celp Grubu :1
    Esas Birliği----
    Kuvvet :JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI
    Statü:YEDEK SUBAY
    Sınıf:JANDARMA
  • Arkadaşlar merhaba, dün E-Devlet'ten sülüs kağıdımı çıkarttım. İki sorum olacaktı, bilenler cevap verirse sevinirim.
    Birincisi Şırnak'ta öğretmenim, askeriyeye gidip düzeltme yaptığım halde adresim eski adresim gözüküyor. Bunda sorun yaşar mıyım?
    İkincisi benim B sınıfı ehliyetim var ancak A-1/2 sınıfı olarak gözüküyor. Sebebini bilen var mı?

368. Dönem [Ağustos 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları [GÜNCEL]

• Beyler çıkan usta birlikleri kesin mi yoksa acemi den sonra değişebiliyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaD1453 kullanıcısına yanıt
    kardeşim yerimiz hakkında muhteşem duyumlar aldım, yemekleri muhteşemmiş duşu falan varmıi çok rahat edersiniz dediler. senin isim neydi?
  • Acemiliği ve ustaligi ayni yerede olanlara yemin töreninden sonra yol izni felan veriyolar mi 3-4 gün

• Usta birliği 3 ÜNCÜ KOR.MEBS A.KH. VE KH.BL.K.LIĞI TÜMG. SELAHATTİN GÖKKARTAL KIŞLASI EMN. VE MHF.TK. / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL olan arkadaş var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özden73

Düşer öğrencilik hakkın bittikten sonra askerlik şubesine iletmen gerekiyor. Ben mezun olduktan sonra askerlik şubesine iletmediğim için bana 369 tl ceza kesildi. tecilim 2018 yılının sonunda bitiyordu. Kendimce tecil bozmaya gitmiştim ne tecili bozması sen yoklama kaçağısın dediler kestiler cezayı hayırlısıyla ağustosta askerim.

Hocam benim kayit yenilemek icin maddi durumum yok ozel universitede okuyorum. Simdi kayit yenilemeden tecil alamazmiyim. 2 yil tecil hakkim oldugunu okumustum daha once hic tecil uzatmaya gitmedim. Yani kayit yenilemeden yapabilecegim bi sey var mi?

• Usta birliği lefkosa birinci basamak saglik merkezi olan var mi

• Erkogfbyz E kullanıcısına yanıt
    Bende onu merak ediyorum. Acemi yapıldıktan sonra usta birliği belirlenmiyormuydu? Dandik bir yere çıktı diyelim usta birliği itiraz edip ben doğuya gitmek istiyorum deme imkanı varmıdır?
  • Arkadaslar acil bi sorunum var. Ben ozel universitede okuyorum ve bu yil kayit yenilemedigim icin ogrencilik hakkim yok suanda. E devlette asker tecil surem 2019 yaziyor ama ogrenciligim olmadigi icin buyuk ihtimal bu sure dusecek. Benim merak ettigim kayit yenilemeden tecil suresini nasil uzatirim. 2 yil tecil uzatma hakkim oldugunu okumustum acaba lise diplomasiyla 2 yil tecil alabilirmiyim? Ve bunun icin universite kaydimi sildirmek mi zorundayim?

• iskender07 İ kullanıcısına yanıt
    Değişiklik olacağını zannetmem. Anca görev çıkarsa yollarlar başka bir yere. Senin de mi aynı yer?
  • Scheisse kullanıcısına yanıt
    Senin isteğinle olacak iş değil.

Bazen birlikler kaydırma yapılarak başka yerlere gidebilirler.

Bağlı bulunduğun başka bi birliğe asker ihtiyacı olursa gönderilebilirsin.

Ya da davranışların yüzünden sürgün edilebilirsin.
  • faiksevgi F kullanıcısına yanıt
    WhatsApp Maltepe 2.grup var, alt sayfalarda link paylaşıldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakk-kara

Arkadaşlar merhaba, dün E-Devlet'ten sülüs kağıdımı çıkarttım. İki sorum olacaktı, bilenler cevap verirse sevinirim.
    Birincisi Şırnak'ta öğretmenim, askeriyeye gidip düzeltme yaptığım halde adresim eski adresim gözüküyor. Bunda sorun yaşar mıyım?
    İkincisi benim B sınıfı ehliyetim var ancak A-1/2 sınıfı olarak gözüküyor. Sebebini bilen var mı?

368. Dönem [Ağustos 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları [GÜNCEL]

bir şey olmaz. başçavuş halleder her şeyi.

ya da vaktin varsa tekrar git askerlik şubesine düzelt. polemiğe girme orada.

• Muratkilice M kullanıcısına yanıt
    WhatsApp Maltepe 2.grup linki alt sayfalarda bir arkadaş paylaşmıştı. Şimdilik 23 kişiyiz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muş yok mu beyler

• eemyunuscan E kullanıcısına yanıt
    Bizim aynı sayılabilir, usta birliği 15.ikmal loj destek birliği Çatalca/İSTANBUL
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.