Şimdi Ara

3600 TL Ekran Kartsız Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tekrardan güncelleme geldi sisteme. Sizlerden şimdi şu sisteme anakart, kasa, psu, ssd eklemenizi rica edeceğim.

İşlemci
    1 x AMD Ryzen™ 5 3600 3.6GHz (Turbo 4.2GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci (Wraith Stealth Soğutuculu)1.129,14 ₺ + KDV

Bellek
    1 x Adata DDR4 16GB(2x8GB) 3200MHz SINGLE XPG GAMMIX D10 RED Ram (AX4U320038G16-SR10)495,60 ₺ + KDV
    SSD
    Toshiba

Ekran Kartı
    Rx Vega 64 2. El aldık.

Oyunları 1080p de oynayacağım. Monitörüm 2k yı desteklemiyor. Bütçem çok dar. İstediğim şey anakartta 3. Nesili destekleyen bi anakart ve buna uyumlu parçalar. Sağ olun şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Favi. -- 20 Ekim 2019; 21:49:17 >

• O ssd ye sıkıntılı diyorlardı bi araştırmanı öneriririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GiveMeYourLife -- 19 Ekim 2019; 12:56:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiveMeYourLife

O ssd ye sıkıntılı diyorlardı bi araştırmanı öneriririm
    Ssd dışındakiler peki?
  • Güç kaynağı:

TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    High Power 750W 80+ Bronze Element Smart Mavi Ledli 56A@12V Güç Kaynağı (HP-EP-750S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-element-smart-750w-mavi-ledli-80plus-bronze-56aat12v-guc-kaynagi.html

• Hocam benim eklediğimle farkı (artısı ya da eksisi) nedir?
  • Favi. kullanıcısına yanıt
    Element serisi daha iyidir. Ayrıca yarı modülerdir. Element'te OVP, UVP, OCP, OPP, OTP, SCP korumaları vardır. Kcas'ta ise OVP, UVP, OPP, SCP, SIP korumaları mevcut. Aerocool Kcas serisinde cızırtı preoblemi yaşayan çok. Google aramasına "aerocool kcas cızırtı" yazın. Birisi sorunu şöyle çözmüş.

https://forum.donanimhaber.com/aerocool-kcas-plus-700w-80plus-bronze-58a-single-rail-guc-kaynagi-ses-sorunu--139739723
  • Anakarti b450 max tomahawk al yukkodan yeni uyelik indirimiyle ayni para daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartsız sistem
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlar için. İnceliyorum dediğiniz ürünleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakart leş
    Msi b450 tomahawk max al.

Ssd çöp
    Su630 kronik sorunlu başka herhangi bir ssd işini görür.

Kasa+psu leş+çöp
    Corsair Carbide Spec-Delta 550W al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 19 Ekim 2019; 22:11:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam. Dört dörtlük bi pc yapamadığımın farkındayım, ürünleri seçerken maddi durumunu da kontrol etmek gerekiyordu. Ama dikkate alacağım dediğinizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Anakart leş
    Msi b450 tomahawk max al.

Ssd çöp
    Su630 kronik sorunlu başka herhangi bir ssd işini görür.

Kasa+psu leş+çöp
    Corsair Carbide Spec-Delta 550W al
    Önerdiğiniz kasanın içindeki Vs serisi güç kaynağı da Corsair'in en alt seviye vasat güç kaynağıdır.
  • Dark kasa aerocool psu yerine carbide kasa vs serisi psu her şekil daha iyi.
    Aynı paraya öneri sundum yoksa rm750x tavsiye etmesini de biliriz.

• jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Ona buna çöp deyip, sonrasında çöp bir psu önermeniz ilginç yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 20 Ekim 2019; 2:20:6 >
  • 3600tl ye benim önerdiğimden daha iyi anakart daha iyi ssd daha iyi kasa ve daha iyi psu önerebileceksen buyur.
    O bütçeye bir tane vasat altı ürün koyulması mecburiydi o da psu oldu.

• jac0B0 kullanıcısına yanıt
    10 bin TL sisteme bile bu psu'yu önermişsiniz. Nesini beğendiniz de 10 bin TL sisteme bu vasat psu'yu öneriyorsunuz?

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140001468
  • Az önce ikinci elde sıfır jelatinli 3600'ü 1050 TL ye satan biri vardı bir bakın derim, Adata yılların firması ve üreticisi olsa da gerek tbw gerek 5 yıl garanti olması sebebiyle 100 lira fazla verip 250 GB 860 Evo alırdım ben, Asus biraz pahalı olsa da rüştünü ispat etmiş bir marka, aerocool çok leş bir marka değil fakat seasonic, FPS, high power varken yanasmazdim, arkadaşımda aerocool 650w var yaklaşık 5 yıl olmuştur alalı sertifikası yok 4790K GTX 580 ile kullandı, 1060 6 Gb ile kullandı son 6 7 aydır 1070 ile kullanıyor bir ara mining bile yaptı hiç bir problem yaşamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parcapincik -- 20 Ekim 2019; 13:15:55 >
  • Arkadaşlar tekrardan güncelleme geldi sisteme. Sizlerden şimdi şu sisteme anakart, kasa, psu, ssd eklemenizi rica edeceğim.

İşlemci
    1 x AMD Ryzen™ 5 3600 3.6GHz (Turbo 4.2GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci (Wraith Stealth Soğutuculu)1.129,14 ₺ + KDV

Bellek
    1 x Adata DDR4 16GB(2x8GB) 3200MHz SINGLE XPG GAMMIX D10 RED Ram (AX4U320038G16-SR10)495,60 ₺ + KDV
    SSD
    Toshiba

Ekran Kartı
    Rx Vega 64

Oyunları 1080p de oynayacağım. Monitörüm 2k yı desteklemiyor. Bütçem çok dar. İstediğim şey anakartta 3. Nesili destekleyen bi anakart ve buna uyumlu parçalar. Sağ olun şimdiden.

• Güncel...
  • Favi. kullanıcısına yanıt
    Sistem tavsiyesi vermek pek adetim degildir ama gaza geldim. :)
    Ram yazmışsınız girdiğim sitede fiyatı yakın diye bende fiyatı tutsun diye yazdım farklı bir markadan.

3600 TL Ekran Kartsız Sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parcapincik -- 21 Ekim 2019; 13:42:44 >
  • parcapincik kullanıcısına yanıt
    Onerileriniz icin cok sag olun. Ancak topladigim sitede Msi kasa yok. DARK, AEROCOOL, TX ve CORSAIR kasalar mevcut. Dediginiz kasaya yaklasabilen, sogutmasi iyi olan bildiginiz var mi? Minnettarim bu arada gercekten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.