Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim benim sınıf ikmal. bende senin gibi düşünmüştüm. Umarım sıkıntı bir yer cıkmaz. Sen ne görevinde ve nerede yaptın?
  • arkadaşlar bende tecilli kaçak görnüyorum bu ayın 30 unda bozdurup 2 gün sonra askerim benim durumumda olanlar var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ank90

Benim merak ettiğim cep telefon bildiğiniz gibi tsk tarafından serbest bırakıldı ancak akılsız telefın nerden bulacam arkadaş ses kaydı bile olmayacakmış ayrıca hat işi ne olacak gitmeden hatlarımızı asker tarifesine alacak mıyız

Ses kaydı olmucak falan hikâye ya. Eski tellerden al işte gittigidyordan. Zaten ustaya geçince kendi akıllı tel sokarsiniz burda herkese note 3 iphone 6 vs var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikada

Bnm polatlı top. ve füze ama kuvveti Jn. Gn. K.lığı. usta birliği yok.

Muv. Özelliği: meslek kurası

Nedir bu????Bu şekilde olan başka var mı?

Yapan arkadaslardan bilen varsa cevaplarsa kıyak olur.

Hocam benim de Polatlı Topçu ve Füze Okulu. 1 Ağustos teslim olucam bakalım.... Forumda birkaç kişi daha vardı Polatlı'ya düşen. Meslek kurasını anlatmış arkadaşlar zaten. Hayırlısı olsun.
    Bu arada hayırlı tezkereler herkese.

Belki forumda görmüşsündür ama ben yine paylaşıyım. Baya detaylı bi açıklama yapmış bi arkadaş 2012'de.

http://forum.donanimhaber.com/m_19568652/mpage_20/f_//tm.htm#69783464

• Usta

K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 1 İNCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 14 ÜNCÜ MÜHT.BL.K.LIĞI / TEKİRDAĞ ÇORLU / TEKİRDAĞ

Acemi

BKM.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / BALIKESİR MERKEZ / BALIKESİR
  • Hocam evrakların asıllarını yanında götür. Sevk öncesi işlemlerde aslı gibidir yazan evrağı kabul etmediler, orjinali istediler
  • Rahat olma riskin yüksek. . Ben bitli piyade idim Hakkari'nin yollarını arşınladım

• Konuya yazan kişiler, artık arkadaş ortamlarında şu espriyi yapabileceksiniz '' benimle mi bot bağladın hayırdır ''

• quote:

Orijinalden alıntı: eikkk

quote:

Orijinalden alıntı: Sıvı Resho

Zaten şubede diploma işlemlerini halletmiş oluyoruz, birliğe teslim olurken diploma ya da fotokopisini götürmeye gerek yok diye biliyorum ben yine de bilen biri net cevap verebilirse güzel olur.

Ben yüksek lisans yapıyordum o yüzden diploma okulda. Yükseği verilen sürede bitirmedim şimdi bu dönem bende askere gidiyorum. Sonuç olarak benim diploma yok. Şubede sevk öncesi hazırlık işlemlerinde (haziran ayı içerisinde gittiğimiz) görevli memura anlattım tamam gerek yok dedi pekte önemsemedi tavrıyla.Şimdi ben ne yapayım bilemedim. Diplomasız katılabilir miyiz acaba sıkıntı çıkar mı orada.

Kardeş e devlette belirtilen
    Sevk kağıdı
    Diploma(tıpkıçekim götürün orijinaliniz sizde kalsın)
    Kimlik cüzdanı

• quote:

Orijinalden alıntı: eikkk

quote:

Orijinalden alıntı: Sıvı Resho

Zaten şubede diploma işlemlerini halletmiş oluyoruz, birliğe teslim olurken diploma ya da fotokopisini götürmeye gerek yok diye biliyorum ben yine de bilen biri net cevap verebilirse güzel olur.

Ben yüksek lisans yapıyordum o yüzden diploma okulda. Yükseği verilen sürede bitirmedim şimdi bu dönem bende askere gidiyorum. Sonuç olarak benim diploma yok. Şubede sevk öncesi hazırlık işlemlerinde (haziran ayı içerisinde gittiğimiz) görevli memura anlattım tamam gerek yok dedi pekte önemsemedi tavrıyla.Şimdi ben ne yapayım bilemedim. Diplomasız katılabilir miyiz acaba sıkıntı çıkar mı orada.

Ben de y.lisans mezunuyum fakat tecili kaldirirken daha y.lisans diplomami almamistim onlarda universite mezuniyetim uzerinden islem yaptilar. Ama soyle bisey var ben uniden sonra normal tecilimi kullanmistim y.lisans yapcam deyip tecil ettirmedim bunun bi etkisi olur mu bilmiyorum

• Hiç yok mu ya

1 İNCİ OR.K.LIĞI TATBİKAT KONTROL MERKEZİ (TKM) VİZE TATB.DES.BRL.K.LIĞI EMN. VE HİZ.BL. / KIRKLARELİ VİZE / KIRKLARELİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalliclife

İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY

Arkadaşlar gitmeden iletişime geçelim. Genel bilgi verebilecek varmı burası ile ilgili?

Kalabalık bir alay. Biz yaklasik 1400 kisiydik. Bazi musluklardan çay akar. Yere oturup saatlerce beklemek ihtimaliniz var bircok gün.öylece bekletiyorlar sıraya dizip. O nedenle bi yerden buldugunuz küçük bir kartonu katlayıp cebinizde tutun ustune oturmak için. Beton cekmesin. arazide Kırmızı böcekler var ufacık yüz binlerce belki. Üstüne oturursaniz iz yapar. Koğuşlar kalabalık olabilir bizimki 100 kişiden fazlaydı. Gece koğuş nöbetinde horlayanlari falan uyandirirsiniz. Yemekhanede çalışma sırası sizin bölüğe de elbet gelir muhtemelen. 1400 kisinin yemek malzemesi getir götürü yerlerin kazanlarin temizligi sizden sorulur. İskenderun deniz alayi kisaca böyle bir yerdir. Sonra türkiyenin 4 bir yanina deniz usta birliklerine dusersiniz. 327. Dönem dedenizden hayırlı tezkereler dileğiyle.

• Arkadaslar elazig bando birligi hakkinda bilgisi olan var mi? Piyade Kisa donem er olarak cikti. Turkce ogretmeniyim ama bando birliginde naparim acaba? Benim bildigim muzik ogretmenleri bandocu oluyor.

• Merhaba arkadaslar.

358/A kd olarak son 2 günüm :) biraz izin kullandık söylemesi ayıptır :).

Şimdiden hayırlı tezkereler.
    Benden size tavsiyeler,

Acemilik bitince dagitim izini kullanmak gibi bir hata sakın yapmayın. 2 günlük evci olarak çıkmak yeterli olacaktır, üzülürsünüz.

Ve en önemlisi askerlikten zevk almaya çalışın,gün saymaya ne kadar geç başlarsanız sizin için o kadar iyi olur.

Sormak istediğiniz birsey varsa yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGLYN -- 25 Temmuz 2015; 23:18:56 >
  • R.usluuu R kullanıcısına yanıt
    Bizim acemi birliğinde (mamak) ta müzik öğretmeni bir arkadaş vardı. Sınav oluyor bu gibi arkadaşlar icin ve büyük ihtimalle onun gibi istanbul da bando ile ilgili olan birliğe gidersin. (semti hatitlayamadim şimdi)

• Selim1605 S kullanıcısına yanıt
    Benimde 2.grup kastamonu kardeş.ama usta birliği denizli..acemi birliğinde yanına yoldaş istersen,yani kastamonunda buluşup beraber teslim olmak istersen numaram 05076402494 iletişime geçebilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: thrzdmr

Arkadaslar diplomayi kim cikardi diyen bi arkadas var gordugumu sordum resmi ekliyorum

Bende öyle bir uyarı yok. Sadece alttaki yanınızda kimlik ve sevk kağıdı olsun uyarısı var. Ama yine de diploma fotokopisini götüreyim bari ne olur ne olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: antepx

Benimde 2.grup kastamonu kardeş.ama usta birliği denizli..acemi birliğinde yanına yoldaş istersen,yani kastamonunda buluşup beraber teslim olmak istersen numaram 05076402494 iletişime geçebilirsin..

Arkadaslar bende kastamonu usta kutahya bi grup kuralim iletisim halinde olalim

• Arkadaşlar bu ulaştırma yedek subaylar usta birliğine hangi görevde yer almaktadır.Şoför olmadıklarını biliyorum.Sevkiyatlara falan mı katılıyorlar.Yoksa araç genel gidiş geliş tutanaklarını mı tutuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

quote:

Orijinalden alıntı: compneer

Merhaba Arkaddaaşlar ,

Eğitim Birliği : ULŞ. PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI ULŞ.OKL.K.LIĞI KURS, EĞİTİM DESTEK VE TATBİKAT TB. /
    İZMİR GAZİEMİR / İZMİR
    Celp Grubu :1
    Esas Birliği :
    Kuvvet:KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü : YEDEK SUBAY
    Sınıf : ULAŞTIRMA
    Sevk Başlangıç : 13/08/2015
    Branşı : 61

bu birlikte acemilik eğitimi almış arkadaşlar var mı acaba ,durumu nasıl, bir de bu ulaştırma sınıfı tam olarak ne işle meşgul oluyor?
    konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Dostum hangi universite ve bolumden mezunsun ortalaman kaç bende yedek subaylık istiyorumda neye göre seçtiklerini merak ediyorum,

Dostum bilgisayar mühendisliği mezunuyum 2.7 ortalamam var.Yedek subay olmak istiyor musun dediler bende evet dedim ancak benim bildiğim ihtiyaca göre alıyorlar.İstemem desende bile 4 yıllık mezunsan yedek subay alabiliyorlar seni.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.