Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şimdi perşembe günü diplomamı alıp direk başvuru için askerlik şubesine gidicem evrak ne istiyolar resim falan tastikli diploma fotokopisi gerekiyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkprince -- 23 Haziran 2015; 17:21:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

Beyler şimdi perşembe günü diplomamı alıp direk başvuru için askerlik şubesine gidicem evrak ne istiyolar resim falan tastikli diploma fotokopisi gerekiyormu?

2 tane diploma fotokopisi (arkali önlü). 1 tane teanskript fotokopisi. Bu kadar. Tabi orjinalleride yaninda olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gksll -- 23 Haziran 2015; 17:23:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gksll

quote:

Beyler şimdi perşembe günü diplomamı alıp direk başvuru için askerlik şubesine gidicem evrak ne istiyolar resim falan tastikli diploma fotokopisi gerekiyormu?

2 tane diploma fotokopisi (arkali önlü). 1 tane teanskript fotokopisi. Bu kadar. Tabi orjinalleride yaninda olacak

Sağolasın hocam diplomayı noter tastikli istemiyolar dimi fotokopi istiyolar sanırım.
  • İngilizce icin belge istiyorlar yanimda yoktu hayir yazdilar bakalim neresi cikacak

• Benim de yoktu ingilizce belgem yanimda. Yarij goturup isleticem bakalım alirlarsa. Sonucu yazarim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gksll

quote:

Sağolasın hocam diplomayı noter tastikli istemiyolar dimi fotokopi istiyolar sanırım.

Tabi tabi bildiğin fotokopi götürüceksin.
  • dragen kullanıcısına yanıt
    Dün ben de gittim şubeye sevk işlemlerimi yaptım. Bana şubede ki görevli 30 temmuzda yerlerimizin belli olacağını söyledi. Bana verdikleri kağıtta da aynen yukarıdaki gibi yazıyor. Daha önce askere gitmiş arkadaşlarımda o tarihten bir iki gün önce açıkladıklarını belirtiyorlar. Ama inşallah sizin dediğiniz gibi 24 temmuzda belli olur. Çünkü süre çok dar olur ilk grup gidecek arkadaşlar için.
  • Yukarıda bahsettiğim gibi bende ağustos ayında sizlerle birlikte askere gidiyorum arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun, hayırlı olsun inşallah.

Benim sorum çalışan arkadaşlar iş yerlerinden ayrılırken ne gibi bir prosedür uygulanıyor, neler yapmamız gerekiyor? Bilenler yardımcı olursa çok sevineceğim.

lisans: tekstil mühendisliği
    ortalama: 3.08
    yedek subay: hayır
    komando: hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: eikkk

Yukarıda bahsettiğim gibi bende ağustos ayında sizlerle birlikte askere gidiyorum arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun, hayırlı olsun inşallah.

Benim sorum çalışan arkadaşlar iş yerlerinden ayrılırken ne gibi bir prosedür uygulanıyor, neler yapmamız gerekiyor? Bilenler yardımcı olursa çok sevineceğim.

Hayırlı olsun.

TRT duyurusuna göre 24 Temmuz'da açıklanacak. 30 temmuz olacağını sanmam çünkü meslekçi yedek subaylar o tarihte gidiyor.

İş yerinden ayrılmak için önce bir iş yerinle konuş anlaş tazminat, dönme dönmeme gibi mevzuları. Yerler belli olduktan sonra e-devletten ya da askerlik şubesinden alacağın sevk belgesini gösterirsin ya da isterlerse belgeyi fotokopisini felan verirsin. Ayrılma dilekçesi yazarken kesinlikle askerlik dolayısı ile ayrıldığını belirten ibare olsun buna dikkat et. İstifa ediyorum gibisinden bir şey yazma yani.

• Ingilizce belgemi goturdum bugün. Oradaki memur pek etkisi yok bosver dedi. Sanirim ugrasmak da istemedi. Ben de çektim gittim :) Insallah herkesin gonlune gore olur

• quote:

Orijinalden alıntı: dragen

quote:

Orijinalden alıntı: eikkk

Yukarıda bahsettiğim gibi bende ağustos ayında sizlerle birlikte askere gidiyorum arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun, hayırlı olsun inşallah.

Hayırlı olsun.

TRT duyurusuna göre 24 Temmuz'da açıklanacak. 30 temmuz olacağını sanmam çünkü meslekçi yedek subaylar o tarihte gidiyor.

İş yerinden ayrılmak için önce bir iş yerinle konuş anlaş tazminat, dönme dönmeme gibi mevzuları. Yerler belli olduktan sonra e-devletten ya da askerlik şubesinden alacağın sevk belgesini gösterirsin ya da isterlerse belgeyi fotokopisini felan verirsin. Ayrılma dilekçesi yazarken kesinlikle askerlik dolayısı ile ayrıldığını belirten ibare olsun buna dikkat et. İstifa ediyorum gibisinden bir şey yazma yani.

Teşekkür ederim. Hepimize inşallah. Sorumu cevapladığın için çok sağol.

Bende senin bildiğin gibi 24 temmuz diye biliyordum. Trt duyurusunda ve Asal'ın sitesinde de 24 temmuz diye yazıyor. Ama bizim bu kağıtlarda niye 30 temmuz yazıyor anlamış değilim.

İş yerinden ayrılırken de bu tarihler sıkıntı yaratacak gibi gözüküyor. Acaba askere gitmeden kaç gün öncesine kadar işten ayrılabiliyorum.

• eikkk E kullanıcısına yanıt
    Trt duyurusu doğrudur.Genelde celp dönemimin bir önceki ayının 24 gibi açıklanır.Kasım mesela 24 ekim olarak açıklanacak.Şimdi bile ayrılabilirsin.İşyeriyle anlaşmak kaydıyla....24 temmuz gibi çıkacağını bildir.Çıkışı temmuz 24 teen sonra bekle.Çıkacak tarihler belirlndi zaten.Duyruda var.Yanlız 2.gruba düşersen 2 aylık maaş gider.
  • eikkk E kullanıcısına yanıt
    Sevk belgeni (sülüs) aldığın an iş yerinden askerlik sebebi ile yasal olarak ayrılma ve tazminatına alma hakkın doğuyor zaten.(1 seneyi doldurduysan tabi)

Belgeni aldıktan sonra istediğin an ayrılabilirsin ama yine de eğer hala konuşmadıysan iş yerinle konuş derim önceden haber verirsen iyi niyetlilerse tazminat vs konularda kolaylık sağlarlar.

• 360 alımları bitmedi mi ? alım devam ediyor mu doğru mudur?
  • Arkadaşlar şubede not ortalamasını neden istiyorlar.Ben uzun dönem gitmek istiyorum dediğimde bana diploma puanımı sordu.Sakarya Üni Makine Mühendisliği 2.68 /4 ort. var.Ben nasipse Kasımda gidicem ama bu konunun da takipçisiyim.
  • 360. dönemde bende gidiyorum... 89 doğumluyum ve aklımda bir yığın soru...
  • *ExtraTechx* * kullanıcısına yanıt
    Uzun dönem olmak istiyorsan diploma notunu ver.Ayrıca makine mühendisi olduğundan çıkma ihtimali çok yüksektir.
  • Arkadaşlar merhaba. Ben bugün mezun oldum ve diplomam en erken 2 hafta sonra elimde olur.
    Ağustos ayında askere gitmek istiyorum bu mümkün müdür? Askerlikle ilgili daha önce hiç bir işlem yaptırmadım. Direk ağustos ayı için başvuru yapabilir miyim? Bu konulara çok yabancıyım lütfen yardım edin arkadaşlar. Ne yapmam gerekiyor ağustosta gitmem için. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersintopal

Arkadaşlar merhaba. Ben bugün mezun oldum ve diplomam en erken 2 hafta sonra elimde olur.
    Ağustos ayında askere gitmek istiyorum bu mümkün müdür? Askerlikle ilgili daha önce hiç bir işlem yaptırmadım. Direk ağustos ayı için başvuru yapabilir miyim? Bu konulara çok yabancıyım lütfen yardım edin arkadaşlar. Ne yapmam gerekiyor ağustosta gitmem için. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Mümkün değil ağustosa yetişmen. Kasımda gidebilirsin ancak.
  • Yedek subay olmak ister misiniz sorusuna hayır demiştim. Bu ay sonuna kadar evraklar tamamlanabiliyor sanırım. Bu şıkkı evet olarak değiştirmek mümkün mu?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.