Şimdi Ara

36 Şehidin Katili Putin, Akplileri Böyle Aşağıladı (2.Katerina Heykeli Önünde) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
33.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    İşte normal düşüncen yok. İşine gelmeyen, desteklemediğin her düşünceye pkklı, fetöcü diyorsun. Ülke çıkarlarını bir siz düşünüyorsunuz değil mi? Dediğim gibi seni bu şekilde düşünmeye iten bir sebep olmalı.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    CHP'yi yöneten siyasetçileri ve bu kişilerin girdiği kirli ilişkilere siyaset yaparken birinci elden tanık olmuş bir insan olarak böyle düşünüyorum.

    CHP'de;

    Selahattin Demirtaş'a "Birlikte güzel salladık" diyen Şafak Pavey Milletvekilliği ve MYK üyeliği yaptı

    Ecevitle FETÖ'nün arasını bulduğu herkes tarafından bilinen Hüsamettin Özkan'ın bir numaralı adamı Erdoğan Toprak her tarafta FETÖ'nün CHP imamı olarak biliniyor. Açık öğretim mezunu bir herifi Beşiktaş Belediye Başkanı yaptırdı. Bu herifin kaçak inşaattan, kadın tacizine kadar birçok kirli işle adı anılıyor olmasına rağmen.

    Yine Hüsamettin Özkan'ın manevi oğlu gibi bildiği Seyit Torun Yerel Yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı.

    "Sabah ezanında gidip bıçağı kapıp hocayı doğrayacağım şimdi" diyen Sera Kadıgil Milletvekili

    Zaman gazetesine Balyoz-Ergenekon mağdurları hakkında "Yaptıklarının cezasını çekiyorlar, çok mutluyuz" diye demeç verip "Sözde Ermeni Soykırımı" savunuculuğu yapan ve PKK'lı Sakine Cansız'ı insanlık kahramanı olarak tanıtan Canan Kaftancıoğlu bu partide il başkanı

    Engin Özkoç deseniz FETÖ'cüleri ABD'ye ziyarete gitti 10'larca görüntüsü var, kaldı ki ABD'de başka bir etkinlikte firari FETÖ'cü bir adama "gel yanımızda görüntü ver çekinme ya" diyerek ismiyle hitap ediyor. Sonra da Kılıçdaroğlu bunu disiplinle tehdit edince "Bizi getiren irade isterse seni de beni de disipline gönderir" diyor. Acaba ne o irade?

    Partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Sorosçu TESEV'in kurucu üyesi. Her salı "KHK ile atılanları işe iade edeceğim" diyerek FETÖ'cülere göz kırpıyor. Hendek kazan PKK'lılara Hendekçi arkadaşlar diyor. Atatürk'e isyan edip İngilizlerle bir olarak Cumhuriyeti bölmeye çalışırken başı kesilen Seyit Rıza'ya "Çok önemli bir insan ben de bir Dersimli olarak kendisini çok seviyorum" diyor. "YPG terör örgütü değil, kendi vatanını savunuyor" diyor. Diyor da diyor... Bir de FETÖ'cülerin kaset kumpasıyla o partinin başına gelmiş.

    KK geldiğinden beri CHP milletvekili olan Sezgin Tanrıkulu çıkıp "SİHA'lar masum insanları vuruyor" diyerek yalan yanlış çarpıtmalar yapıyor.

    Kocası belediye başkanı kendisi milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı olan vasıfsız eski bar-pavyon şarkıcısı Gamze Akkuş İlgezdi PKK cenazelerine katılıyor.

    Kılıçdaroğlu'nun Bursa milletvekili yaptığı Aykan Erdemir ise FETÖ firarisi.

    "Demirtaş ve Sırrı Süreyya Önder çıkınca kucaklaşacağız" diyen Tuncay Özkan da CHP milletvekili ve genel başkan yardımcısı

    ÖDP ve diğer sol gruplarla ilişkili olduğu bilinen, barış için akademisyenler bildirisi imzacısı İbrahim Kaboğlu da CHP milletvekili

    KHK ile görevlerinden ihraç edilen DHKP-C’li olduğu mahkemece belirtilen Nuriye Gülmen ve Semih Özakça için oturma eylemi yapan Gülizar Biçer Karaca da bu partinin KK dönemi milletvekili

    “Sınırımızda başkası olacağına PYD olsun” diyen Muharrem Erkek bir dönemin parti sözcüsü Genel Başkan Yardımcısı, Parti meclisi üyesi ve milletvekili

    Atatürk döneminde demokrasi yoktu diyen Orhan Sarıbal da CHP milletvekili; ve yine kendisi Zeynep Altıok ile mecliste uygunsuz olarak yakalanmış bir kişidir

    Zeynep Altıok ile devam edelim CHP milletvekili, Atatürk resmini odasından indiren bir kadın. Herhalde çok rahatsız olmuş.

    Eren Erdem; Parti meclisi üyesi ve milletvekili. Fransız istihbaratına canlı canlı istihbarat veren, İran'la Türkiye savaşsa İran için savaşırım diyecek kadar alçak biri. Başka yabancı istihbaratlarla da ilişkisi herkesçe biliniyor.

    Tutuklu HDP'lileri ziyarete gidip "En büyük teşekkürü Demirtaş'a ediyorum" diyen Yıldırım Kaya da Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Meclisi Üyesi

    Yeni Kürt açılımı yapacaklarını ilan eden Yunus Emre de CHP'nin Genel Başkan Yardımcısı.

    Altı ok tekrar yorumlanmalıdır diyen ve KHK'lılar için imza veren Fethi Açıkel de CHP Genel Başkan Yardımcısı...

    Bir de son olarak bir bonus olsun. CIA ajanı ve 15 Temmuz davasından içeride olan Enver Altaylı ile toplamda 2 yılda 1300 kez konuşan Kılıçdaroğlu'nun özel baş danışmanı Rasim Bölücek ve FETÖ'nün belediyeler imamı; İmamoğlu dahil birçok belediye başkanının milyonlarca lirayı "yönetim danışmanlığı" adı altında adeta yağdırdığı Erkan Karaarsalan da Kemal Kılıçdaroğlu'nun emriyle belediyelerden bu işleri aldı.

    FETÖ ve PKK sevgisi fazla olan üst düzey CHP'liler arasında muhakkak unuttuğum isimler de vardır.

    Böyle bir parti ve bu partinin böyle kurmaylarını savunan isimleri deşifre etmeyeyim de kimi edeyim?




  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin. Dediğim gibi muhalefet partisinin antisi olmak için bir şeyler yaşamış olmak gerek. Bunun üstüne bir de "ülkeyi sadece benim düşüncem savunur, benden olmayan ülke düşmanıdır" düşüncesi eklenince senin durumun ortaya çıkıyor. Bir ihtimal durumunun farkında bile değilsin ve kendini çok objektif olarak görüyorsundur. Yoksa zaten aynı nefreti, hatta kat kat fazlasını akp ve akpliler için duyman gerekirdi ama durum bu işte.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Ben sadece muhalefet partisini şu anda ülkem için bugünkü AKP'den daha zararlı görüyorum. CHP'yi daha çok ifşa etme sebebim bu. Yoksa AKP'nin ne olduğunu da biliyoruz. Yüklenilecek bir şey yaptığında ona da yükleniyoruz.
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    İşte olay bu zaten. Neyse kolay gelsin ama sana tavsiyem insanları pkklı, fetöcü, ülke düşmanı, hain ilan etmeden önce bir daha düşün. Sırf akpye muhalif olanlara da bu sıfatları diyorsun.
  • Bu konuda yazıp yazıp sildim.

    Dalga geçen arkadaşlar, bakın aynı ülkedeyiz, bu adamlar bizi orada temsile gitti sadece akp yada mhp leri değil. Keşke öyle olsa. Ama şuan bizleri de temsil ediyorlar. Dolayısıyla orada bize yapılanları esefle kınıyorum. Rusya yada başka ülke bizim hiç bir zaman dostumuz olmadı olmayacak. Orada olanlara müsaade edenler ise her yerin ülke için olmadığını anlamaları lazım. Burada aslan kesilip dışarıda süt dökmüş kedi gibi durmak bu halka yakışmayan davranışlar. Cidden oradaki duruma üzüldüm.
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Hocam çarpıtma var. O heykel zaten hep orada. Tsipras geldiğinde de orada, Merkel geldiğinde de, Macron geldiğinde de. Çok adi bir zihin yapısı var bu haberlerin arkasında. Sahiplenenlerde de ciddi bir gaflet... Mentalitenize tek laf yok, helal olsun demek lazım aynen dediğiniz gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightsniffer

    Hocam çarpıtma var. O heykel zaten hep orada. Tsipras geldiğinde de orada, Merkel geldiğinde de, Macron geldiğinde de. Çok adi bir zihin yapısı var bu haberlerin arkasında. Sahiplenenlerde de ciddi bir gaflet... Mentalitenize tek laf yok, helal olsun demek lazım aynen dediğiniz gibi.
    Mesele heykel meselesi değil ki sadece. Bizimkilerin beden dili hakkında öğrenmesi gereken çok şey var.
  • https://www.youtube.com/watch?v=0fxvEQ0FogU
    .




  • Iyide burda herkes ayakta zaten kendi bakanlarida ki ecevit gibi ayakta dikilen basbakan ( cumhurbaskani) degil bakanlar ki kendi bakanlarida oyle, burada sadece baskanlar oturuyor , anlasilan ecevit olayinin kuyruk acisini bu sekilde capsiz carpitmalarinizla bastirmaya calisiyorsunuz yazik size gercekten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aliosman2323 kullanıcısına yanıt
    o da bir şey mi?

    burada "cadence1" adlı bir şeriatçı üye vardı. atatürk nefretinden dolayı Atatürk'ün yaptığı olumlu şeyleri bile eleştirirdi; kurtuluş savaşı, seçme seçilme hakkı, halifeliğin kaldırılması hatta hatay'ın toprağa katılması vs.

    "kurtuluş savaşında sadece yunanlılarla savaştık ve bize bu savaşı geriye kalan birkaç Osmanlı toprağı yabancılara peşkeş çekerek, zafer diye yutturdular." tarzı abuk cümlesi vardı...

    bu da profili:https://forum.donanimhaber.com/profil/1143840 tam ibretlik bütün yazılar. dünyanın küre olduğunu savunanlarla alay etmeler. Nasaya dil uzatmalar vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 10 Mart 2020; 10:11:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_chiko kullanıcısına yanıt
    "Kibris fatihiymis, londradan mi yonetti savasi acaba" demek kusura bakmayin vatan hainliginden baska birsey degil...

    Cumhurbaskani ecevit ve basbakan erbakandi savas oldugunda, hatirlatayim...

    Savasta zafer veya maglubiyet karnesi askerlere degil cumhurbaskanina ve basbakanina yazilir...

    Isterse brezilyadan yonetsin savasi, askerlere "Ayse tatile ciksin" emrini veren ecevit mi, evet..

    Olay bitmistir...

    Hem kibris fatihinden biri olan eceviti yok sayacaksiniz hem de savas sonrasi ambargolari, tup, yag kuyruklarini ecevite yazacaksiniz...

    Yok oyle bir dunya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 29 Mart 2020; 21:13:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Hem kibris fatihinden biri olan eceviti" Bak Buna Bişey Demem Ama Kıbrıs Fatihi Ecevit Derseniz İnkar Eden Siz Olursunuz . benım Cevabımı Neye Verdiğime bakarsanız Anlayacaksınız.
  • by_chiko kullanıcısına yanıt
    O zaman kibris fatihinden biri hakkinda boyle "londrodon yonetuyomuydu tom onumsoyomodum" tarzi alay edercesine mesaj yazarsaniz size vatan haini yakistirmalarina da gram ses cikarmyacaksiniz..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • :))) harbi enteresan insanlarsiniz vatan hainliği ha :))) biliyoruz Allah'a bin şükür kimin hain olduğunu . Ama haklısınız basitlik böyle bişey.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • by_chiko kullanıcısına yanıt
    Bu kafa ulkenin kurucusuna "Yunan"

    Istanbul'u fethedene de "Gay" diye boch atar...

    60 paket 6 li maden suyu da icseniz icinizdeki hazimsizlik ve cekememezlik bitmez...

    Simdi bu sallayan elime zirvalayabilirsiniz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 30 Mart 2020; 6:46:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.