Tabi hocam ben 3.395 e aldım, kargo dahil, şu an daha ucuz. 2895 e düşmüş. Büyük ihtimal Pazartesi teslim olacak. |
3579-Philips HD9650/90 XXL Fritöz(%5 ile 3400) (2. sayfa)

-
-
nasıl aldınız o fiyata.. 3900 den aşağı yok... bu da düşmüş hâli
-
sırf kestane pişirmek için bile yeniden alırdım. sokak kestanecilerinin sattığından daha güzel pişiriyor.
çok pratik bir makine keşke daha önce alsaymışım. fakat fiyat fırsat değil, ben evkurdan 2200'e aldım 2 ay önce.
-
Üstadım bilgilendirme için teşekkürler. Bu ürünü kullanan var mıdır , biz tefal actifry kullanıyoruz ama artık küçük gelmeye başladı ve eskidi artık.
-
Koçtaş’ta 3300₺ye düşmüş isteyenlere
https://www.koctas.com.tr/philips-airfryer-xxl-hd9650-90-avance-collection-fritoz/p/1000477606
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, philips 9650 de bütün tavuk pişiyor mu?
hocam memnunmusunuz acaba ?
-
En baba fritöz 200 TL ydi daha 3-4 sene önce noldu bunlara geçen yıl bi anda 5e katlandı şimdi 10a katlandı inanamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bunun smart olanını aldım bu fiyata. Zaten patates vs. gibi kızartmaları efsane pişiriyor. Alırkenki derdim yağ tüketimini azaltmak idi benim.
Ama aletin yapamadığı yemek hemen hemen yok. Mini pratik fırın gibi düşünebilir. Kızartma makinesi sanmayın sadece.
-
Çevirerek evet ama içi biraz çiğ kalabiliyor. İyice pişirmek lazım, ayrıca büyük tavuk sığmıyor.
Smart olanı derken xiaom nin bir modelini görmüştüm ondan mı bahsediyorsunuz acaba?
Tefal actifry 1.5 kg en büyük boyu yani 2013 te 350 tl ye almıştık outlet mağazasından, o zaman bile 500 tl civarıydı dediğin fiyatlar hiç olmadı bu tip sıcak hava fritözlerinde, yağlı kızartma fritözlerinde olabilir
-
Yok yine philips. Model numarası; HD9867/90
-
Burası sohbet yerimi her önüne gelen eski konuları hortlatıyor. Başlıktan fırsat var zannetim. Adam memnun musunuz diye soru sormuş.
-
Hocam bun Tefali iptal edip Cosori aldım, çok memnunum. Haftada 2 kez patates kızartması yer olduk. Tavuk vs de gayet başarılı.
-
Hayırlısı olsun hocam memnunsaniz bir problem yok bende bu tefale taktım ama satışta yok şu an amazonda onu arıyorum çok teşekkürler genede.
KKTC'de 1280 TL'ye aldım bu hafta Xiaomi.Normal yiyen iki kişi için yeterli ama fazla yiyen bir kişi varsa bazen yetmeyebiliyor.Onun haricinde bu fiyata şahsen çok çok beğendim.Grundig falan almaktan iyidir en azından.
Merhaba arkadaşlar,
Philips HD9650/90 satın aldım. Ürün bugün geldi. Ilk kullanımda dikkat etmem gereken bir detay var mı? (Koku gitsin diye kendi kendine çalıştırma vs gibi)
7 yıldır üyesin ve bu konuyu aylar sonra hortlatıp burada soru soruyorsun. Yorum yok.
Hocam aldığım ürün Phillips HD9650/90, yazdığım konu Philips HD9650/90 konusu.
Forumda bu ürüne ait açılmış başka konu yok.
Her soruya yeni konu açmaya da gerek yok, halihazırda açılmış konuya yazıyorum.
Süresi geçmiş bir fırsat konusunu da hortlatmıyorum.
Philips HD9650/90 ile ilgili sorumu Migros ana fırsatları konusuna mı yazmam gerekiyordu?
Forumda kimseyle polemiğe girmek istemem ama gereksiz bir çıkış yapmışsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X