Şimdi Ara

3570K @5Ghz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • forumdaki konuları inceleseniz aslında cevap bulurusunuz imzaamda yer alan konu bunlara bir örnek
  • 4.4 e çikardim stock fanla nasıl olmuş yorumları aliyim :)

3570K @5Ghz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirbeyin

4.4 e çikardim stock fanla nasıl olmuş yorumları aliyim :)

3570K @5Ghz?

voltaj benden iyi prime 95 testlerini de görmek isteriz http://download.cnet.com/Prime95/3000-2053_4-192895.html

• quote:

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

quote:

4.4 e çikardim stock fanla nasıl olmuş yorumları aliyim :)

3570K @5Ghz?

voltaj benden iyi prime 95 testlerini de görmek isteriz http://download.cnet.com/Prime95/3000-2053_4-192895.html

coolermaster x6 sogutucu taktim bugun son ayarlamaları yapip biraz daha artircam ondan sonra testlere baslarız :)

• intel burntest 5 test yap prime95 falan dinlemez o esas test budur.. prime95 falan geride kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

intel burntest 5 test yap prime95 falan dinlemez o esas test budur.. prime95 falan geride kaldı.

Yalnız bir sıkıntı var ordaki sicaklik değerleri stock fan takılıyken gösterilendi. Şimdi x6 soğutucu taktim 3 çekirdek 40 ta 1 tanesi 37 de seyrediyor anlamadım gitti termal macunu azmı sürdüm acaba. Tamamını boşaltmadım şırınganın ondan mıdır ?

Dün voltu biraz aşağı çekiyim dedim açılırken dıt dıt öttü makine resetledim tekrar açlınca volt düsürdüğüm değerdeydi bunuda çözemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirbeyin -- 31 Aralık 2012; 10:43:45 >

• soğutucu güzelmiş
  • quote:

soğutucu güzelmiş

Kutudan çıkarınca 30 a düşer dedim sıcaklık ama büyüklük önemli değilmiş takınca foyası çıktı ortaya :D sessiz çalışması iyi ama 1800 e çikardim rpm i fazla duyulmuyor.

birde 2 ram slotunu işgal etti arkadaş iyiki rami tek modül 8 gb almişim dedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirbeyin -- 31 Aralık 2012; 11:02:39 >
  • o soğutucudan değil, ivy bridge işlemcilerin termal dizaynından kaynaklı.
  • quote:

o soğutucudan değil, ivy bridge işlemcilerin termal dizaynından kaynaklı.

anladım. Kasayı zaten nofrost a çevrdim 7 fan var suan :)

ekran kartını bugun halledicem ins. ondan sonra aksamları bf 3 keyfi :)
  • aman nvidia al bf3 oynayacaksan. bende 7970 lightning var o bile banamısın demiyor bf3 te.
  • quote:

aman nvidia al bf3 oynayacaksan. bende 7970 lightning var o bile banamısın demiyor bf3 te.

660 işimi görür mü 670 şart mı sence ?
  • eğer söz konusu bf3 ise en az gtx 660Ti almalısın hem o segmentte ideal bir karttır
  • quote:

eğer söz konusu bf3 ise en az gtx 660Ti almalısın hem o segmentte ideal bir karttır

Tamam dostum.

Şu işide halledip bilgisayar işini düşünmeyi bırakmak istiyorum artik yaza kadar beynim balon oldu ne yapsam ne etsem derken :)
  • ben bırakamıyorum sürekli kaşıntı tutuyor radeon hd 6850 ocli kullanarak bf3 oynuyordum. Yetiyor diyordum. işlemcimde 3.6 ghz de çalısan bir q6600 dü :D 2012 yılı başından bu yana geldiğim nokta ismimin altında yazılı

hastalık bu hastalık
  • quote:

ben bırakamıyorum sürekli kaşıntı tutuyor radeon hd 6850 ocli kullanarak bf3 oynuyordum. Yetiyor diyordum. işlemcimde 3.6 ghz de çalısan bir q6600 dü :D 2012 yılı başından bu yana geldiğim nokta ismimin altında yazılı

hastalık bu hastalık

aynen öyle dürtüp duruyor

"al gitsin ödersin sanki 660 ile 670 arsinda ne fark var dur dur üstüne 150 daha ekle 680 al" :D

• hahahah
  • quote:

quote:

intel burntest 5 test yap prime95 falan dinlemez o esas test budur.. prime95 falan geride kaldı.

Yalnız bir sıkıntı var ordaki sicaklik değerleri stock fan takılıyken gösterilendi. Şimdi x6 soğutucu taktim 3 çekirdek 40 ta 1 tanesi 37 de seyrediyor anlamadım gitti termal macunu azmı sürdüm acaba. Tamamını boşaltmadım şırınganın ondan mıdır ?

Dün voltu biraz aşağı çekiyim dedim açılırken dıt dıt öttü makine resetledim tekrar açlınca volt düsürdüğüm değerdeydi bunuda çözemedim :)

hayır problem yok o öyledir herkeste.

• quote:

quote:

quote:

hayır problem yok o öyledir herkeste.

teşekkkürler :)

• i5 5.0 ghz olmuyormuş demekki..
     3570K @5Ghz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.