Şimdi Ara

357 milyon dolarlık Bitcoin'i çöpe atan adam NASA'dan yardım bekliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
11.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Okuma kafasi kapali.oldugunda bir halt olmaz istersen sol krosemi atip gosteriyim sana . Calisirken hassastir bu cihazlar . Hatta calisirken siddetli ani darbelere karsi bile koruma mekanizmasi vardir . Senin hassas dedigin cihazin mobil versiyonlarini o kadar ince boyutlara indirip dayanikli hale getirdiler ki sasarsin . Toshiba lider bu sektorde . Notebook umun hdd sini en assagi 15 kere sinirli siddetli darbelerimden sonra degistirmistim ordan biliyorum . 2.5 inch hdd ler nerdeyse yarim santim ve cok sessiz . Ve neme siviya karsi direncli . Olay sadece korozyon .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    işbu belge ile Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi daireleri, kurumları ve kurulları ile gerçek, tüzel ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde yapacağım her türlü kebap anlaşması ve böbrekle ciğer iyi kızartılır börekle ne güzel gider, aşağıda örnekse örnek banane be eşdüzey parabolde tatbiki vınvınvın her gün çay kahve lıkır lıkır . kek de yemesen yanında gidermi ne karışıyosun lan bana kilom iyi benim . zayıflıcaksan zayıfla artık bak bu son ihtarım tamam lan tamam dijital paradoksa diyetisyene gittim sen benden zayıfsın dedi vah vaaah durum acil desene arkadaş tatile ne zaman gidiyorsunuz . olm deli etme beni izmir ankara olmuş 450 tl . allah belanı versin emine
  • Hayır o HDD yi atarken kafan neredeydi güzel kardeşim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 22 Aralık 2021; 15:1:54 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.