Şimdi Ara

355. Dönem (MAYIS 2014) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
118 Misafir (28 Mobil) - 90 Masaüstü28 Mobil
5 sn
6.327
Cevap
72
Favori
329.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun isteyenleri uzun kisalari kisa yapsalsr ne guzel olur :)) meslekci olarak acemilik ankara polatli topcu okulu, ustalik ise izmir bornova 57. Topcu alayi ciksa ne super olur :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_fa

quote:

Orijinalden alıntı: re-public!

Arkadaşlar ben de yarın tecil bozdurmaya gideceğim.Transkrip gerekiyor mu?Onu martta vereceğim diye biliyorum fakat emin olmak istedim.Diploma, nüfus cüzdanı ve fotoğraf yeterli dimi?

Bir de meslekçi yedek subayların acemiliği kaç gün sürüyor? Usta birliğe teslim olma evresinde kaç gün iznimiz olacak? Acemi birliği ve usta birliği arasında bazı planlarım var da o yüzden tarihleri hesaplayacağım şimdiden

1 ay sürüyor, benim gibi kendini direk meslekçi gören bir arkadaş daha var ne güzel bölüm ve okulun ne tertip ?

tertip transkripti ben götürdüm işlem yapmaya martta sadece bi uğra dedi kadın istersen şimdi götür varsa 4-5 fotokopisini çek ver kendisini istemiyo illa zaten göstersen yeter orjinalini.

Halic universitesi. Bolum psikoloji :) benim tum psk. Mezunu arkadaslarim meslekci olarak gittigi icin meslekci cikarim diye dusunuyorum.Benim icin farketmiyor ama meslekci ya da kisa donem. Ikisi de uyar :) haftaici gidip tecili bozduracagim insallah. Is yerinden bir gun izin alabildigim icin transkrip simdi goturemeyecegim, istemezler umarim bakalim :)

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben de yarın tecil bozdurmaya gideceğim.Transkrip gerekiyor mu?Onu martta vereceğim diye biliyorum fakat emin olmak istedim.Diploma, nüfus cüzdanı ve fotoğraf yeterli dimi?

Bir de meslekçi yedek subayların acemiliği kaç gün sürüyor? Usta birliğe teslim olma evresinde kaç gün iznimiz olacak? Acemi birliği ve usta birliği arasında bazı planlarım var da o yüzden tarihleri hesaplayacağım şimdiden

1 ay sürüyor, benim gibi kendini direk meslekçi gören bir arkadaş daha var ne güzel bölüm ve okulun ne tertip ?

tertip transkripti ben götürdüm işlem yapmaya martta sadece bi uğra dedi kadın istersen şimdi götür varsa 4-5 fotokopisini çek ver kendisini istemiyo illa zaten göstersen yeter orjinalini.

Halic universitesi. Bolum psikoloji :) benim tum psk. Mezunu arkadaslarim meslekci olarak gittigi icin meslekci cikarim diye dusunuyorum.Benim icin farketmiyor ama meslekci ya da kisa donem. Ikisi de uyar :) haftaici gidip tecili bozduracagim insallah. Is yerinden bir gun izin alabildigim icin transkrip simdi goturemeyecegim, istemezler umarim bakalim :)

bende makinacıyım ama benim bütün arkdaşlarım meslekçi gitmedi hatta çoğu takım komutanı ailedede ben hariç 3 erkek makinacı 3.de takım komutanı oldu ama ben bütün özgüvenimle meslekçi olacağım diyorum bakalım kismet

he bide arkadaşların da senin okuldan mezunsa özel üniv mezun olupta astek giden ilk duyduklarım olacaklar ki az önceki mesajda arkadaşa özel üniv bitiripte astek olan duymadım dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: idealist_iletisimci

Uzun isteyenleri uzun kisalari kisa yapsalsr ne guzel olur :)) meslekci olarak acemilik ankara polatli topcu okulu, ustalik ise izmir bornova 57. Topcu alayi ciksa ne super olur :))

akşamları albay komutanın makam aracıyla eve de bıraksınlar bari oldu olacak
  • quote:

quote:

Uzun isteyenleri uzun kisalari kisa yapsalsr ne guzel olur :)) meslekci olarak acemilik ankara polatli topcu okulu, ustalik ise izmir bornova 57. Topcu alayi ciksa ne super olur :))

Ben Ege uni mezunuyum tertip. Uniye cok yakin orasi hemdr arkadaslarimin cogu izmirde :)) Tatil gibi askerlik olurdu benim icin :) Albayin eve birakmasina gerek yok servisle de giderim

• quote:

quote:

quote:

Ben Ege uni mezunuyum tertip. Uniye cok yakin orasi hemdr arkadaslarimin cogu izmirde :)) Tatil gibi askerlik olurdu benim icin :) Albayin eve birakmasina gerek yok servisle de giderim

inş.istediğin gibi olur :))

sen baya forumdasın bi liste yapsan iyi olcak :))

• erkut_52 E kullanıcısına yanıt
    Tertip liste isinden anlamiyorum malesef ya. Bilen bir arkadas varsa yapsin yardimci olalim. En azindan kim nerden mezun, nerde oturuyor, adi falan ne inu bilmis oluruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselsalem

Özel sektörde çalışıyorum ve muhtemelen kısa dönem yapacağım acaba ücretsiz izine ayrılabilir miyim? Malum döndüğümüzde birde işsizlik psikolojisi yaşamak kötü olur.
    Başvuru yaparken bende uzun dönem olabilir dedim direk işareti attılar galiba, bakalım ne çıkacak piyangodan 25 Nisan'da :)
    Yabancı dil mezunuyum, şuanda yabancı dil eğitim kurumlarında ingilizce dersi veriyorum, bu yabancı dilin sonuca etkisini merakla bekliyor olacağım :)
  • quote:

Tertip liste isinden anlamiyorum malesef ya. Bilen bir arkadas varsa yapsin yardimci olalim. En azindan kim nerden mezun, nerde oturuyor, adi falan ne inu bilmis oluruz..

aynen tertip çok güzel olur yokmu anlayan
  • Malatyaya 354.kd olarak gidiyorum.Mutlaka oraya çıkacak arkadaş olur iletişim için mail atmanız yeterli her türlü destek verebilirim.Ama önce benim teslim olmam gerek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TeNNiSeR

Başvuru yaparken bende uzun dönem olabilir dedim direk işareti attılar galiba, bakalım ne çıkacak piyangodan 25 Nisan'da :)
    Yabancı dil mezunuyum, şuanda yabancı dil eğitim kurumlarında ingilizce dersi veriyorum, bu yabancı dilin sonuca etkisini merakla bekliyor olacağım :)

Dostum selam,
    Mayıs 2014 celbi için mi başvurdun? herhangi bir şey gerekiyor mu başvururken? Bir belge vs. birşey lazım mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abarrach

quote:

Dostum selam,
    Mayıs 2014 celbi için mi başvurdun? herhangi bir şey gerekiyor mu başvururken? Bir belge vs. birşey lazım mıdır?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 2 dk'da basit bir taslak oluşturuverdim. İsteyen düzenleyebilir ve bilgilerini ekleyebilir.

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aqp3HD9mhUyBdDRwN0R3Ylhha2xkRF9kNVg5bTgtRFE&usp=sharing

• furkan_fa F kullanıcısına yanıt
    aynen öyle sevilmesinde bizi astek yapsınlar sürünelim diye çok sevinirim... özelden tim komutanı bile yapmışlar. Meslek orada bir işe yaramaz ama tim komutanlığına da hayır demem :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumax

Arkadaşlar 2 dk'da basit bir taslak oluşturuverdim. İsteyen düzenleyebilir ve bilgilerini ekleyebilir.

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aqp3HD9mhUyBdDRwN0R3Ylhha2xkRF9kNVg5bTgtRFE&usp=sharing

güzel olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: erkut_52

quote:

güzel olmus

Alıntıları Göster
    Mayıs 2014 Yedek Subay Celbinde sevke tabi yükümlülerin TRT duyurusuna ulaşmak için tıklayınız..
    http://www.asal.msb.gov.tr/esasicerik_dosyalar/TRT_Duyurusu_MAYIS_2014.doc.
    http://www.asal.msb.gov.tr/ adresinden güncel duyuruları takip edebilirsiniz.

Gidecekler bir göz atsın, ne zaman ne olacak bilmek lazım...

• quote:

Mayıs 2014 Yedek Subay Celbinde sevke tabi yükümlülerin TRT duyurusuna ulaşmak için tıklayınız..
    http://www.asal.msb.gov.tr/esasicerik_dosyalar/TRT_Duyurusu_MAYIS_2014.doc.
    http://www.asal.msb.gov.tr/ adresinden güncel duyuruları takip edebilirsiniz.

Gidecekler bir göz atsın, ne zaman ne olacak bilmek lazım...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,

Nasip olursa 2014 Mayıs Celbine tabi olarak yedek subay adayı olarak askerlik yükümlüsüyüm. 1 martta sevk öncesi hazırlık işlemlerimi yaptıracağım. Şimdiden içimi tuhaf bir heyecan sardı :) Umarım herkesin hakkında hayırlısı olur.

Bu arada askerlik ile ilgili yazılanlara filan bakarken bir an kafam takıldı sadece askerlik ile ilgili bir forum hiç yok. Düşündüm taşındım hemen bir forum açtım sadece askerlik ile ilgili askere gideceklerin birbiri ile iletişim kurduğu, tanıştığı, askerliği yapmış olanların anılarını filan paylaşabileceği bir forum.

Herkesi askerlik forumuna beklerim tanışalım, iletişim halinde olalım. Sitenin adı: Asker Cafe (www.askercafe.com)

Forum henüz bitmedi ama beraberce tamamlarız. Görev almak isteyenler forumdan iletişim kurabilirler. Sağlıcakla kalın, herşey gönlünüzce olsun..

355. Dönem (MAYIS 2014) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları

• mrb arkadaşlarr. bnm not sistemini 100lük sisteme göre girmişler . bikaç yerde baktında degişik hesaplamalar yapıyolar. yök ün sitesindeki hesaba göre yaparlarsa sıkıntı yokda başka biseye göre yaparlarmı bi bilgisi olan varmı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ailevetoplum
    Nasip olursa 2014 Mayıs Celbine tabi olarak yedek subay adayı olarak askerlik yükümlüsüyüm. 1 martta sevk öncesi hazırlık işlemlerimi yaptıracağım. Şimdiden içimi tuhaf bir heyecan sardı :) Umarım herkesin hakkında hayırlısı olur.

Bu arada askerlik ile ilgili yazılanlara filan bakarken bir an kafam takıldı sadece askerlik ile ilgili bir forum hiç yok. Düşündüm taşındım hemen bir forum açtım sadece askerlik ile ilgili askere gideceklerin birbiri ile iletişim kurduğu, tanıştığı, askerliği yapmış olanların anılarını filan paylaşabileceği bir forum.

Mayıs celbinde gidebilmek için 15 Şubat'a kadar başvurman gerekiyor diye biliyorum.
    Bahsettiğin gibi bir site yıllardır var, ha çok güncel ve aktif olmayabilir, google'ye askere yazarsan en üstte hemen asal'ın web site linkinin altında çıkar.
    Birde Türk Telekom'un projesi olan enbuyukaskerbizimasker var, artık güncel değil ama içinde ki bilgiler halen işinize yarayacaktır.

• quote:

Sagol tertip bende doldurdum. Daha 6 kisiyiz dolduran. Herkes doldursun listemiz uzasin :) Bu arada komandoya evet diyen tek kisi benim :)

• Bende doldurdum listeyi en kilolu da benim en dusuk not da benim ikisindede biri bastan digeri sondan birinciyim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.