Şimdi Ara

352. KD. İSKENDERUN DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
7
Favori
32.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sam07

quote:

Orijinalden alıntı: astraj

quote:

Orijinalden alıntı: sam07

merhaba arkadaslar adım samed 25 yasındayım hacettepe edebiyat mezunuyum. benımde usta bırlıgı bos sahıl guvenlıkteyım ve herkes gıbı muhafızım. bildiğin muhafızlar taburu olduk hemen burda :) 14 agustosta sabah ucak bıletı aldım adanaya ordan hataya gececem. antalyadan gelıyorum sıcaga alısıgım ama ıste orası daha kotu dıyolar. haa bu arada ucak bıletını sunexpress dıye bı sırket var ordan adanaya alın arası 1 bucuk saat. ucak 60 lıraya aldım otobus de 60 lıra :)

Eğitim Birliği DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN/HATAY
    Celp Grubu 1
    Esas Birliği /
    Kuvvet SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI
    Statü KISA_DÖNEM ER

antalyanın neresinden tertip bende manavgatta çalışıyorum.

antalya merkezdeyım kardesım ucakla adanaya bılet aldım otobusle aynı fıyata. adana dan da yarım saatte bır varmıs otobus ıskenderuna. o yuzden sıkıntı olmaz zaten ucak sabak 7:20de. bence antalyadaysan kacırma derım.

yok ben sivastan geçeceğim. iskenderunda görüşürüz inş..

• aynen beyler önceki dönemlerden az bilgi edindim, sahil güvenlik sınıfında olanlar oradan dağıtılıyormuş usta birliği için, acemilik bitmesine 1 hafta kala belli oluyormuş neresi olduğu. Türkiyedeki tek denizci askeri eğitim birliği orada olduğu için denizcilerin iskenderunda acemilikten başka şansı yok diyolar. Sonrasıysa ver elini izmir, çanakkale, sinop, yalova, istanbul, ankara... bende 12sinde sabah gidiyorum istanbuldan ama 12si akşam üzeri teslim olurum, girildiği anda şafak sayılmaya başlanıyo fakat acemi birliğini herkes aynı anda bitrecek (dağıtım ve yemin töreni olduğu için), ama en son tezkereyi alırken 12sinde başlayan 15inde başlayandan 3 gün önce evine gidecek diye kesin bilgiyi aldım o yüzden ne kadar erken o kadar iyi diyerek 12si 16:59 da adımımı atarım en azından ilk günü hem sayar hem yemiş olurum:D görev konusundada orada yazan 'muhafız' ın hiçbir değerinin olmadığı oraya gittiğimizde komutanların bize bazı sorular sorarak (mesleğin ne, yazın güzelmi, şunu bilirmisin vs) görev atayacaklarını da öğrenmiş bulunuyorum. ek olarak şuan iskenderunda olan kişilerin belirttiğine göre gölgede bile ter atılıyormuş bilginize:) giderken sadece cüzdanım, traş bıçağım ve 5 adet iç çamaşırım olacak benden bu kadar, herhangi bir konuda bilgi edinen arkadaşlar aydınlatsın bizide. iskenderunda görüşmek üzere hepimize hayırlı tezkereler

• :) yorumları okuyoruz takip ediyoruz yarın/bugün olmuş:::::) detaylı bir şekilde konusuurz arkadaşlar... Oradan dağıtım olacağı büyük ihtimal belirttim zaten yukarıda da .. Hayırlsı olsun herkes için bakalım... Hayırlı cumalar, Hayırlı sahurlar iskenderiye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfb

aynen beyler önceki dönemlerden az bilgi edindim, sahil güvenlik sınıfında olanlar oradan dağıtılıyormuş usta birliği için, acemilik bitmesine 1 hafta kala belli oluyormuş neresi olduğu. Türkiyedeki tek denizci askeri eğitim birliği orada olduğu için denizcilerin iskenderunda acemilikten başka şansı yok diyolar. Sonrasıysa ver elini izmir, çanakkale, sinop, yalova, istanbul, ankara... bende 12sinde sabah gidiyorum istanbuldan ama 12si akşam üzeri teslim olurum, girildiği anda şafak sayılmaya başlanıyo fakat acemi birliğini herkes aynı anda bitrecek (dağıtım ve yemin töreni olduğu için), ama en son tezkereyi alırken 12sinde başlayan 15inde başlayandan 3 gün önce evine gidecek diye kesin bilgiyi aldım o yüzden ne kadar erken o kadar iyi diyerek 12si 16:59 da adımımı atarım en azından ilk günü hem sayar hem yemiş olurum:D görev konusundada orada yazan 'muhafız' ın hiçbir değerinin olmadığı oraya gittiğimizde komutanların bize bazı sorular sorarak (mesleğin ne, yazın güzelmi, şunu bilirmisin vs) görev atayacaklarını da öğrenmiş bulunuyorum. ek olarak şuan iskenderunda olan kişilerin belirttiğine göre gölgede bile ter atılıyormuş bilginize:) giderken sadece cüzdanım, traş bıçağım ve 5 adet iç çamaşırım olacak benden bu kadar, herhangi bir konuda bilgi edinen arkadaşlar aydınlatsın bizide. iskenderunda görüşmek üzere hepimize hayırlı tezkereler

benim aldığım bilgiler de hemen hemen aynı doğrultuda. tek muamma usta birliğinde de aynı yer yazan bizlerin orada kalıp kalmayacağımız. orada kalacaksan süper diyenler var. kantinci, internet kafeci vs. olma şansın çok diyolar. ama gideceksen büyük ihtimalle muhafızsın ve deli gibi nöbet tutarsın diyolar.

bu arada bolca çorap ve pudra al adamım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tfb

aynen beyler önceki dönemlerden az bilgi edindim, sahil güvenlik sınıfında olanlar oradan dağıtılıyormuş usta birliği için, acemilik bitmesine 1 hafta kala belli oluyormuş neresi olduğu. Türkiyedeki tek denizci askeri eğitim birliği orada olduğu için denizcilerin iskenderunda acemilikten başka şansı yok diyolar. Sonrasıysa ver elini izmir, çanakkale, sinop, yalova, istanbul, ankara... bende 12sinde sabah gidiyorum istanbuldan ama 12si akşam üzeri teslim olurum, girildiği anda şafak sayılmaya başlanıyo fakat acemi birliğini herkes aynı anda bitrecek (dağıtım ve yemin töreni olduğu için), ama en son tezkereyi alırken 12sinde başlayan 15inde başlayandan 3 gün önce evine gidecek diye kesin bilgiyi aldım o yüzden ne kadar erken o kadar iyi diyerek 12si 16:59 da adımımı atarım en azından ilk günü hem sayar hem yemiş olurum:D görev konusundada orada yazan 'muhafız' ın hiçbir değerinin olmadığı oraya gittiğimizde komutanların bize bazı sorular sorarak (mesleğin ne, yazın güzelmi, şunu bilirmisin vs) görev atayacaklarını da öğrenmiş bulunuyorum. ek olarak şuan iskenderunda olan kişilerin belirttiğine göre gölgede bile ter atılıyormuş bilginize:) giderken sadece cüzdanım, traş bıçağım ve 5 adet iç çamaşırım olacak benden bu kadar, herhangi bir konuda bilgi edinen arkadaşlar aydınlatsın bizide. iskenderunda görüşmek üzere hepimize hayırlı tezkereler

eyvallah tertip güzel bilgiler bende benzer seyler duydum.Oradaki işleyiş ise inanılmaz kalabalıkmış kantin sırası su sırası derken mahvoluyomusun, telefon kuyruguda cok oluyomuş,bi arkadas 180 kişi gittik 2-3 kişi kaldı herkes daıtıldı diyo heralde daıtılırız.Cehennem sıcakmış,pudra güneş kremi alın diyolar.
    Telefon konusunu napcaz o muamma muhafızlıkta lafta biyerlere kakcaklar bizi ben matcıyım benim arkadası kantnci yapmışlar sonra raatlamış ama öncesinde baya nöbet tutmuş onuda sölim,
    Bana banyo havlusu al filen dedilerde bilmiyom orda verilirse temizinden onu kullanırım diyom.Bol don ve corap al dediler yıkama sansın pek olmuyomus atımlık olcakmıs genelde cunku sıcaktan sekilleri filen deişiyomuş,
    Su garibime gitti ilk başta sana yesil tişört ve sort veriyolarmış ölcülerini alıp pantolonun gelene kadar öle dolasıyon dedi arkadaş o ne öle yaw
    Bazı koğuslarda klima varmış bazılarında yok koguslar 40-70 kişi arası dedi arkadas :(
    Smdilik aklıma gelenler bunlar kafam kazan su an yarın ola hayrola

• OoOo bizim ekip buradaymış
    Beyler adım Volkan matematikçiyim. Kütük Ordu. Hayırlısıyla 14ünde teslim olmayı düşünüyorum ben de. Şu an Ankaradayım.
  • merhaba ismim buğra kayseri den geliyorurm.yaş 28. güzel sanatlar müzik bende. çalgıcıyız yani :)
    acemilik ve usta birliği isken. deniz ve hepimizde olduğu gibi muhafız yazıyor.
    çok sıcak olduğunu bende duydum ayreten akşamları çok şiddetli fırtına oluyormuş kesin boyun koruma ve içlik al dediler bana..
  • Selam, Bursa dan Uğur bende,
    Bursa dan giden başka arkadaşlar varsa beraber bi organizasyon yapalım...
  • iyi geceler beyler. Elazığdan vaha,yaş 29, makina müh. Hepimize allah yardım etsin :)
  • İki şeyi çok merak ediyorum.

1 - Bizi hep muhafız mı yapacaklar?
    2 - Acemilikten sonra dağıtılacak mıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı yere gidiyorum uzun dönem. iç çamaşırı olarak beyaz mı kullanılıyor biliyormusunuz ?
  • Ceyhun bende istanbul'dan geçecem bende, 15'inde teslim olsak geçmi terhis oluyoruz arkadaşlar ?,

352. KD. İSKENDERUN DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snitzer05 -- 26 Temmuz 2013; 11:27:45 >
  • Şöyleki büyük ihtimalle dağıtılcaz...Muhafızlıkta sözde orda sen ne işe yararsan orda kullancaklar bizi,hepimizi muhafız yaparlarsa kalabalık olur tutamazlar bizi koparız
    Bide şunu merak ediyorum sülüsü alan varmı ortada bi muabbet dönüyo net bi tarih yazıyomuş kimisinde 14 ağustos kimisinde 15,kimisinde 13 eger öleyse sülüsü bi an önce almak lazım
    Bide devlette öğretmen olan varmı bu dilekçe işlerini nası yaptı bana bi deyivese
  • quote:

Orijinalden alıntı: Totemm

Şöyleki büyük ihtimalle dağıtılcaz...Muhafızlıkta sözde orda sen ne işe yararsan orda kullancaklar bizi,hepimizi muhafız yaparlarsa kalabalık olur tutamazlar bizi koparız
    Bide şunu merak ediyorum sülüsü alan varmı ortada bi muabbet dönüyo net bi tarih yazıyomuş kimisinde 14 ağustos kimisinde 15,kimisinde 13 eger öleyse sülüsü bi an önce almak lazım
    Bide devlette öğretmen olan varmı bu dilekçe işlerini nası yaptı bana bi deyivese

Onu şimdi bende okudum, gidip alıcam askerlik şubesine.Herhangi bir askerlik şubesinden alabiliyoruz sanırım ?
  • snitzer05 S kullanıcısına yanıt
    ben aradım şimdi gelme vermeyiz ayın 6sında gel dediler.Bende çüşşş dedim telefon numaran çıktı geliyoruz diyince özür diledim ağladım filen affetti artık, ama alanlar var bana niye 6sında geldediler acaba sesimden ezik bi tip olduğumu anladı heralde.
    Herhangi bi askerlik subesinden alabiliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Totemm

Arkadaşlar kuvveti sahil gücenlik olanların esas birlik boş anlaşılan deniz kuvvetleri olan herkesinde ustada iskenderun diyo çok garip.Sonra ordan dağıtılmayalım lan.
    Ben künefenin dibine vurcadım yemediğim yemek kalmıcadı hatay mutfaından uzaklastırmayın beni ben orda kalayım
    Bide herkesin muhafz lan o nası olcak bence yalan orda acı gercekle karsılasıp herkesi bişey yapacaklar
    Biraz pismiş orası moleküler biyolog arkadaşımıza hijyenik bi temizlik yaptırırlar.Kimyacı arkadaşa mutfkta deney yaptırırlar.Müzisyen arkadaşa veriler papyonu gazinoda söletirler.Bende matematikçi arkadaşınız olarak kantini alsam bana uyar
    "Aaaal oooolum" para-çokomel eğrisi benden sorulur

muhabbet ortamımız senle oluşacak galiba kardeş

• istanbuldan giden varmı başka?
    ist-adana mı uçalım yoksa ist-hatay mı ordan iskenderun?
    yalnız adanaya özel şirketler de uçuyormuş daha uygun olur diyorlar hataya ise sadece thy uçuyor ve 250liraymış bilet oha dedim
    teslim tarihini de 13-14 gibi düşünüyorum bakalım..
  • İzmirden giden var mı? 14unde teslim olayım Die dusunuyorum ama daha şubeye gidip sormadım kesin tarih var mı die. Adana'ya ya da antepe uçakla sonrasında da otobüs ile giderim diyorum. En kolay nasıl olur?

Bi de bilgisayar / yazılım okumuş başkası var mı yoksa ben internet kafeci oluyo muyum direk?
    =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben uzun dönemim bana direk 15 inde orda olucaksın dediler. erken yada geç değil. sevk evrakını almamış arkadaşlar varsa bir an önce alıp netleştirsinler bence
  • Beyler ben de iskenderun. İstanbuldan Halil. yaş 25 bankacıyım.Muhabbetim 10 numaradır beni bulun orda
    Yalnız bende de sahil güvenlik komutanlığı ve muhafız diyor ve usta birliği boş.Kesin dağıtılırız değil mi oradan? Ben denizci olmayı cok istiyordum ama 3.5 numara miyop gözle beni anca nöbete dikerler heralde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.