Şimdi Ara

352. Dönem Acemi Birliği Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikler Eğitim Tugayı Çıkanlar Buraya (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
1
Favori
40.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ankaradan sonra usta birliği konya olan var mı ?
  • arkadaşlar bende acemilik ve ustalık burdayım...
  • such a good idea kullanıcısına yanıt
    kardeş isim ne senin bende aynı uçakta olucam buluşalım bi yerlerede ben hava limanında çalıştım iyi bilirim oraları birlikte gideriz uyarmı ??
  • Selam dostum,

Adım Özkan. Ben havalimanına ailemle geleceğim ama uçağa geçerken bekleme esnasında buluşalım istersen. Haberleşiriz yine.
  • devreler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor hazırlıklar? Neler var poşedinizde :) Esofman pijama isini ne yaptınız? Takım tarzında bir sey mi almak lazım ?
  • Merhaba herkese bende 93/3 acemilik ankara etimesgut. Bir şey sorucam sizlere bu sülüste yazan muv. özelliğine oluyor ? Bende bu yer boş ne anlama geliyor ? Şimdiden teşekkürler.
  • formulaugur F kullanıcısına yanıt
    Neresinde gördün onu kardeşim? inşllh sülüsü açmamışsındır
  • sk3959 kullanıcısına yanıt
    bana söylenen; düz renk bi sort yada kapri götür yatarken giymek için yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: dncrztrk

bana söylenen; düz renk bi sort yada kapri götür yatarken giymek için yeter

Nası yani askerde capriyle yatmaya izin veriliyormuymus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk3959 -- 6 Ağustos 2013; 16:17:52 >
  • sk3959 kullanıcısına yanıt
    Valla herkes bişiy diyo ben üstüme almıyim vebalini..götürdüklerimizin çoğunuda vercekler bence ama fazla mal göz çıkarmaz =) dogruca sivil eşya deposuna atarım olmadı çöpe atarım
  • yok açmadım kenardan baktım. bazı kişilere numara verilmiş hani ne olucağı sanırım ama o bende boş @dncrztrk
  • quote:

bu sülüsü açmamak gerekiyo sanırım ha ? ben de nerdeyse açacaktım da kız arkadasım muhurlu açma falan dedi ellemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk3959

devreler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor hazırlıklar? Neler var poşedinizde :) Esofman pijama isini ne yaptınız? Takım tarzında bir sey mi almak lazım ?

Eşofmanı orada verecekler zaten. İstesende acemi birliğinde kendi eşofmanını giyemezsin.
    Bir arkadaş kapri falan demiş :) sanırım acemi yapmadan ustaya geçeceğini düşündü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: formulaugur

Merhaba herkese bende 93/3 acemilik ankara etimesgut. Bir şey sorucam sizlere bu sülüste yazan muv. özelliğine oluyor ? Bende bu yer boş ne anlama geliyor ? Şimdiden teşekkürler.

Kısa dönemsen seni ilgilendiren bir şey yok o bölümde. Muv. muvazzaftan geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19bao07

quote:

bu sülüsü açmamak gerekiyo sanırım ha ? ben de nerdeyse açacaktım da kız arkadasım muhurlu açma falan dedi ellemedim

Kapalı zarfta olan kesinlikle açılmaması gereken resmi karar kağıdın. Mühürlü ve bantlı olmalı. Onu eğitim birliğinde komutanına verecekler.
    Zaten aynı kağıttan bir tane de sana vermiş olmaları lazım.
  • benim sülüs açık kapalı falan değil hatta birde fotokopisini çektim :)
  • such a good idea kullanıcısına yanıt
    verdiğiniz bu önemli bilgiler için teşekkürler bu arada yazdığınız ilk liste yani onların vereceklerini almazsak oluyor mu yoksa almak zorunlu mu
  • İAASKTP_87 İ kullanıcısına yanıt
    Benimde acemilik usta orda piyade olarak
  • Coyote Ugly kullanıcısına yanıt
    Bende milletin yalancısıyım devrem her kafadan bir ses çıkıyo, ortada bilgi kirliliği oldugu kesin =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: denver21

verdiğiniz bu önemli bilgiler için teşekkürler bu arada yazdığınız ilk liste yani onların vereceklerini almazsak oluyor mu yoksa almak zorunlu mu

Şu an orada askerlik yapan arkadaşlarımızın verdiği bilgiye göre bu alması zorunlu bir paketmiş. 15 TL karşılığında alıyormuşuz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.