Şimdi Ara

351. kısa dönem Kastamonu 5. Er Eğitim Alay Komutanlığı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
5
Favori
18.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vicetuning

quote:

Orijinalden alıntı: miractopal

quote:

Orijinalden alıntı: vicetuning

quote:

Orijinalden alıntı: miractopal

Trabzon'dan gelecek olan var mı beyler persembe 18.00 otobüsüyle ?

Tertip eğer Ulusoy ise ben rize fındıklıdan binecem saat 15:00 da aynı ötöbüste olucaz kısmetse

Dostum ben Metrodan aldım maalesef.
    Keşke Ulusoy alsaymışım.

şans ben metroyada baktım ama hopa seferi yokta herhalde direk trabzondan kalkıyor neyse sonuçta aynı saatte düşecez ortalama olarak kastamonuya otogarda denk geliriz inşallah adım Murat bu arada ;)

Evet direk Trabzon-Kastamonu olması lazım. Benim adım da Miraç. İllaki karşılaşırız orda. Şimdiden hayırlı yolculuklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bartula

quote:

Orijinalden alıntı: yasinleite

quote:

Orijinalden alıntı: akifgylnv2

quote:

Orijinalden alıntı: poaceae

quote:

Orijinalden alıntı: akifgylnv2

ben kamil koçtan aldım direk
    persembe 23:00 2 nolu koltuk
    hadi gorusmek üzere

tertip istanbul değil mi?

istanbul esenler

hocam sen emin misin perşembe gününe bilet aldığından, o dediğin 2 numaralı bileti ben aldım çünkü. Bence sen bir kontrol et tarihini, saatini

19 da bende :)

yaw sorun çıktı kamil koçta
    bende özlemturizmden aldım 16 numara

• 1. Mustafa Gülseven 0549 810 0486 Meml:Manisa Acemi:Gölköy Usta:Güvercinlik Ankara Kastamonu Otogr varış sati:12 Nisan 11:30
    2. Anıl Yakar 0505 666 3521 Acemi:Gölköy Usta:Beytepe Ankara Kastamonu otogar varış 12 nisan Saat 7:00 civarı
    3. Emre Akyar
    4. Tümay Korkmaz 0506 430 28 50 Memleket:Zonguldak Acemi: Gölköy Usta:Kırklareli Otogar varış saati:11.30-12.00
    5. Cihan Tozkoparan
    6. Uğur Kavak 0555 440 90 30 memleket:izmir Acemilik:Gölköy Usta birliği:Kayseri Kastamonu otogar varış 12 nisan Saat 12:30 civarı
    7. Ümit Hilal
    8. Gökalp Koca
    9. Gökhan Şahin
    10. Mehmet Selim Uzunoğlu 0505 449 20 35 memleket : Düzce Acemilik : Gölköy Usta Birliği : Rize Teslim Olma: 14:00 civarı
    11.Mehmet ÖZTÜRK 0539 262 52 29 Memleket:Kahramanmaraş Acemi:Gölköy Usta Birliği:Batman İl j. Biniş:Eskişehir>Ankara>Kastamonu Varış:Tahmini 12 Nisan Sabaha karşı 4
    12. Mustafa Yılmaz
    13. Erhan Tuna
    14. Umur Boyacı
    15. Mahmut Sezer
    16. Mert Dilek 0531 650 19 85 Memlek:Erzurum Acemi:Gölköy Usta: İl J.K.lığı MUŞ Kastamonu Otog.Varış 12 Nisan 14:30
    17. Mustafa Gültekin
    18. Volkan Balcı
    19. Naim Erdem Golkoy, Usta:Agri
    20. Kubilay Mutlu. İzmir Acemi: Gölköy, Usta: Erzurum İl J., Kastamonu Otogar varış: 08:30 Bakalım ne bekliyor bizleri :)
    21. Ramazan Yılmaz 0541 446 56 75 Meml:Aksaray Acemi :Gölköy Usta:Beytepe Ankara Kastamono Otog.varış saati ?
    22. SIDIK AKMAN d.bakır acemi birliği gölköy Usta:Erzurum il jandarma
    23. Miraç Topal - Acemi : Gölköy - Usta : J.GN.K.LIĞI DES.KT.GRP.K.LIĞI/ANKARA BAKANLIKLAR
    24. Baycan Karadağ - Acemi Birliği : Gölköy/Kastamonu Usta Birliği : İl Jandarma Komutanlığı / Kastamonu
    25. Murat ALİŞAN 0536 012 53 53 Meml: RİZE Acemi: Gölköy Usta: Anıttepe Ankara Kastamonu Otogr varış sati:12 Nisan 6:30
    26. Mustafa Soytürk acemı: gölköy usta:bitlis il jandarma
    27. Mustafa Batu 0531 938 44 76 Meml:Adana Acemi: Gölköy Usta Birliği: J. Lojistik Komutanlığı, Güvercinlik / Ankara -
    28. Kadir Ülker acemi gölköy usta gölköy memleket gümüşhane varış 7.30 05367025283
    29.Fatih ÜNAL acemi Gölköy usta Erzurum . Otobüs Hareket Yeri:İstanbul Esenler 22:00 Metro Turizm Varış Saati:07:00 civarı
    30. Tuncay POLAT: acemi Gölköy Usta Gümüşhane il jandarma İstanbuldan katılacağım.
    31. Akif Geylani: usta birliği çorum il jandarma Hareket yeri:istanbul esenler persembe 23.00
    32.volkan şimşek: acemi Gölköy usta birliği Gümüşhane İl jandarma; esenler otogardan ulusoy ile 23:00
    33.Cemal karabıyık: acemi gölköy usta birliği : kastamonu il jandarma 00:30 kamil koç ataşehirden
    34.Hüseyin Gültekin: acemi gölköy usta birliği: Batman il jandarma
    35.Anıl Kınay Acemi: GÖLKÖY USTA : İSTANBUL ulusoy gece 12.30 arabası Gebze /Kocaeli.
    36. Ömer B. Öztemur acemi Gölköy, usta İstanbul. Metro 7.30 ankara-kastamonu

• quote:

Orijinalden alıntı: erdinc222

Usta birliği Kayseri İl Jandarma Komutanlığı yok mu benden başka.

tertip ben varım kayseriye gidecem

Adım volkan sanırım dağıtımı aynı il olanlar aynı bölüklerde olacakmış. orda tanışırız
  • lk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2013
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/MUŞ
    MUŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertD.

quote:

Orijinalden alıntı: soyluozan

347. KSD olarak (namı diğer dedeniz) Acemiliği Gölköy, Ustayı da Rize'de yaptım. Varsa sorunuz size elimden geldiğince yardımcı olayım beyler...

Dedem bazimiz hatta bi cok jandarma tertipler il jandarma komutanliklarina gidecez, burdan ilcelere gonderilme olasiligimiz nedir kisa dönem olarak?

biz 58 kişiydik 11 kişi merkezde kaldı rize il jandarmada diğerleri bende dahil olmak üzere kura ile ilçelere dagıldık.
  • bende varım tertipler. acemilik bilindiği üzere kastamonu gölköy
    usta birliği istanbul
    adım emir
    perşembeyi cumaya bağlayan gece 4te ankara oradan kastamonu.tahminen 2 gibi teslim olmayı düşünüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MertD.

quote:

347. KSD olarak (namı diğer dedeniz) Acemiliği Gölköy, Ustayı da Rize'de yaptım. Varsa sorunuz size elimden geldiğince yardımcı olayım beyler...

Dedem bazimiz hatta bi cok jandarma tertipler il jandarma komutanliklarina gidecez, burdan ilcelere gonderilme olasiligimiz nedir kisa dönem olarak?

biz 58 kişiydik 11 kişi merkezde kaldı rize il jandarmada diğerleri bende dahil olmak üzere kura ile ilçelere dagıldık.

Neyse hayirlisi artik allah razi olsun bilgiler icin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/VAN
    VAN
  • arkadaşlar saç tıraşınınızı nasıl yapıcaksınız 3 numara mı yoksa subay tıraşı mı olucaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin2211

dedeler bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim

1.acemiliğimiz kaç gün sürecek
    2.usta birliğine biz kendimiz gidebiliyor muyuz yoksa askeriye mi yolluyor (siz hangisini tavsiye edersiniz)

acemiliğin 35 gün sürecek. kendin gidiyorsun usta birliğine
  • Hocam yanına 15 paket yara bantını al kaliteli olsun. Botun ayagına vurmasını engellersin onun dışında vatka al arkasına koyuyormus müthiş oluyor. Bu iki şey hayat kurtatır botu kesinle bir numara büyük alın. tam almak iyi değilidir yürüdükçe ayaklar şişer ve bot vurur. gölköy serin olur bi tane kalın esofman götürün. yanınıza grip ilacı alın çorabın içine saklayın . orda ilaç bulmak zordur. kendi doktorunuz kendinizsiniz. ilk gün gider gitmez hemen kantinden elbise poşetleri, traş takımı için çanta, kirli temiz torbası ve askı alın. bunlar şart dolab düzeni için.

Geç kalmanızı pek tavsiye etmem erkende gitmeyin teslim olmanız için saat 15:00 iyi bir süre. ben 12.30da teslim olmustum. Olmaz olaydım saat 5te her işlem bitti sonrada bizm ilk postayı yemekhaneci yaptılar.İlk günden bulasık falan sormayın yani rezaleti. erken gitmeyin!!! geç teslim olursanız kıyafetlerin içinden farklı farklı bedenler çıkabilir. 5 gibi teslim olanların işi aksam 10.30 a kadar anca biter. Sabah 6 da kalkcaksınız unutmayın:D

• quote:

Orijinalden alıntı: biLgin0733

quote:

Rahat eder miyiz ozan bey orada nasıldır oralar.

hocam bir çogu acemiliğe göre gölköy iyidir. ancak askersin neticede hele acemilikte rahat etme gibi birsey biraz zor. Eğitim alıyorsun. Gece eğitimleri felan yoruyor. En iyi arkadaslıklarında acemilikte oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

hocam bir çogu acemiliğe göre gölköy iyidir. ancak askersin neticede hele acemilikte rahat etme gibi birsey biraz zor. Eğitim alıyorsun. Gece eğitimleri felan yoruyor. En iyi arkadaslıklarında acemilikte oluyor.

üstat saç tıraşı nasıl yapalım 3 numara mı yoksa subay tıraşı gibi mi yapalım? bir de eğer telefon getirirsek askeriyeye telefonu teslim edebilir miyiz? teşekkürler...

• quote:

quote:

quote:

Tepeden güneş eksik olmaz diyorlar.Ense yanar diyorlar... Posta başı falan çok önemliymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: umur_sti

İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri J.İS.İNŞ.GRP.K.LIĞI/GÜVERCİNLİK
    GÜVERCİNLİK ANKARA

beyler İzmirden geliyorum bende
    8-Umur Boyacı

Sabah izmirden ankaraya uçakla gelip ordan gölköy e geçmeyi düşünüyorum.
    Ankaradan kastamonu gölköy e nasıl geçeceğiz bilen var mı?

acemi ve usta birliğimiz aynı seninle bol bol görüşücez anlaşılan :)
  • tertipler zarf ve kimlikten başka bişey götürecekmiyiz belge olarak
  • 349.ksd olarak ben de acemiliği Kastamonu'da yaptım. Sac traşına çok önem vermiyorlar. Ben 3 numara yaptırmıştım ama gerek yokmuş, subay olsanız yeterli. 3 numaranın faydası acemilik bitene kadar bir daha traş olmanıza gerek kalmaz.
    Aklınızda bulunsun yemin töreninden sonra çarşıya çıktığınızda fiyatını sormadan bir şey yemeyin. Esnafı askeri kazillamaya çalışıyor bizim gördüğümüz.
    Not alın: Şekercioğlu pastanesine sakın gitmeyin. Hizmet sıfır. Sipariş geç geliyor, ilgi yok. Arı pastanesi hem ucuz hem ilgi alaka gayet iyi, kesinlikle tavsiye ederim. Bunların ikisi de ana cadde üzerinde.
    Ankesorlu telefon çok sayıda mevcut. Bazıları dışarıdan gelen aramalara da açık. Cep telefonu götürmek isterseniz büyük ihtimal sokabilirsiniz, detaylı aramıyorlar.
    Ayrıca kantinde uzun kuyruk beklemeye şimdiden hazırlıklı olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece 00:30 da Gebze otobüs terminalinden biniyorum. Otobüs firmam Kamil Koç, bilet no : 9

Otobüste ve otogarda olacak tüm tertip ve devrelere selam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mss5252

tertipler zarf ve kimlikten başka bişey götürecekmiyiz belge olarak

quote:

Orijinalden alıntı: mss5252

tertipler zarf ve kimlikten başka bişey götürecekmiyiz belge olarak

Ben yanları 3 üstleri 4 numara ettirdim :)

Bu belge olayını bende merak ediyorum bilgim sadece kimlik ve zarf.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.