Konunun Otomobil ve Otomotiv dünyası ile ne alakası var ?
Daha doğrusu senin ne alakan var bunu konu ile , 350z ye kötü diyen biri olarak ...
Alt başlığı değiştirmeni rica ediyorum.
Bu kadar mı sallanır be kardeşim pes be daha murat 131 bile sürmemişsindir sen ne 350z sinden bahsediyon
Kötü kardeşim ötesi var mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: sea_harier
ya arkadaslar o nıssanın hıt konsepti 350z ne kadar berbat bi araba benim kullandıgım daha 2.5 aylıkdı ama araç resmen performans kaybı yaşıyordu.6. vitesde devir çok zor artıyor.mesela 220 km hızı gectiğinizde aracın kontrolu elinizden tamamen cıkıyo.nerde eski skyline gtr lar.350z nıssanın yüz karası
Arkadaşı kınıyorum...
quote:
ya arkadaslar o nıssanın hıt konsepti 350z ne kadar berbat bi araba benim kullandıgım daha 2.5 aylıkdı ama araç resmen performans kaybı yaşıyordu.6. vitesde devir çok zor artıyor.mesela 220 km hızı gectiğinizde aracın kontrolu elinizden tamamen cıkıyo.nerde eski skyline gtr lar.350z nıssanın yüz karası
abey bana bak sen galiba el frenini indirmemişşin
şimdiden söleyim gazın yeri en sağda
aynen katılıyorum....
Bence bu arkadaş acilen pilotaj eğitimi almalı , ondan sonra rahat rahat sıkabilir... ilk önce işi öğren sonra mohat
quote:
Orjinalden alıntı: infinite
çok güzel sıkıyorsun ...bence otomobil kullanmasını öğren ilk önce ondan sonra 350Z hakkında birşeyler sölemeyi dene...!!!
söylediklerin hiç inandırıcı değil ....efsane drift arabası otoriterilerin parmakla gösterdiği aracı sen bu şekilde yeriyorsun sana münasip bir tarafımla
quote:
sen hayatında hiç 350z gördünmü la ....
quote:
once araba kullanmayi ogren..cunku bahsettigin alet piyasadaki tenekelerden degil araba bu.. sen ferrari ye biner bu nasi araba motor gurultusunden durulmuyo da dersin..
Ay sonuna doğru forumda böyle gereksiz elemanlar boy gösteriyor. Konuyu kitlemek ve bu çocuğa yüz vermemek lazım.
belkide debriyajla gazın yerini karıştırmış olabilirsin
350Z Sağa çek
Beyfendi , neden 200 ile gidiyosunuz bi problem mi var yardımcı olalım. - Polis bey gitmiyor bu , dandik bişey. Çocuklar tutuklayın bunu ! - ne Oluyo ?
Yakında kitlenicek ...
350z kullanmadım ama hayalimdeki araba... Kullanmış adam dediyse doğruluk payı vardır yanılma payı da vardır ama...Trde kaç tane 350z var ki nasıl kullandın hocam ya_
Bence bu konunun acil kilitlenmesi lazım. Çoluk çocuk görcek gerçek sanacak.Sonra çık işin içinden çıkabilirsen Bu konuyu açan arkadaşa
zevkler ve renkler tartısılmaz..neden bu kdr yuklenıyosunuzkı o da sızın her mesajınızda yaptıgınız gıbı bı yorum yapmıs, tamam biraz abartı bi uslupla olmus ama kımsenın dalga gecmesıne gerek yok veya kucumsemesıne..sankı yorum yapanların hepsi 350z kullandı..
usta pardon, o kadar muhendis, o kadar test pilotu bu arabayi kontrolden cikartamadi 220yle giderken sen cikartabildin.. helal olsun!!!
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ACIMASIZ_
Bu kadar mı sallanır be kardeşim pes be daha murat 131 bile sürmemişsindir sen ne 350z sinden bahsediyon
destek
belki bunların uzaktan kumandalı modelini kullanmıştır arkadaş. oyuncak yani. herhalde remote kontrol cihazı eline büyük geldi ve yüksek hızda kontrolü kaybetti.
quote:
Orjinalden alıntı: trapezoid
zevkler ve renkler tartısılmaz..neden bu kdr yuklenıyosunuzkı o da sızın her mesajınızda yaptıgınız gıbı bı yorum yapmıs, tamam biraz abartı bi uslupla olmus ama kımsenın dalga gecmesıne gerek yok veya kucumsemesıne..sankı yorum yapanların hepsi 350z kullandı..
size katılıyorum..Tek bir yerde katılmıyorum ben 350z kullandım hatta skyline bile kullandım,hemde modifiyeli (NFS UNDERGROUND DA) Muhtemel herkes orda kullandı ve tecrübeli.
Arkadaş 350Z Kullandın Ve Beğenmedin Ha Ben hayatım boyunca arkadan itişli araç kullandım daha düne kadar herkes önden çeker diye ölüyodu iyiki bi film çıktı millet şimdi arkadan çeker diye ölüyo. Arkadaş Bence sen önce Şahin Kullan Sonra 350Z ye bin o zaman zptedersin. SaçmaSapan fikirler.
bi deli kuyuya bi taş atmış,bin akıllı çıkartamamış